Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 19!

Η Νίτσα ξύπνησε νωρίς το άλλο πρωί ενώ είχε κοιμηθεί μόνο για 36 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα! Πήρε τον κώλο της και πήγε στο σταθμό των τρένων για να βγάλει εισητήριο για την πρωτεύουσα!

Όταν μπούκαρε στον σταθμό συνάντησε παλιές συνχωριανές της από τα Παχιά Γελάδια και αμέσως άρχισαν να φωνάζουν για να την γελιοποιήσουν φωνάζοντας ότι αυτή είναι το έκτρωμα που κλάνει ασύστολα!

Η Νίτσα τα πήρε στην κράνα και αμόλησε μια βρωντερή πορδή και έφυγε από τον σταθμό κλάνοντας!

Η Νίτσα γύρισε στο σπίτι της εκνευρισμένη σκέφτοντας ότι η ζωή της θα είναι πολύ δύσκολη! Αφού σκέφτηκε για 2 ώρες μεσα στο δωμάτιο της δίπλα στο καλαθάκι μωρού που είχε διαποτιστεί με εσάνς κλανιάς αποφάσισε να πάει να ζητήσει την δουλειά της καθαρίστριας στάβλων που είχε δει στο δίπλα χωριό μια φορά που περνούσε! Στα Κουτσά Καλαμαράκια!

Η Νίτσα πήγε στα Κουτσά Καλαμαράκια και πήγε να βρει τον ιδιοκτήτη του στάβλου! Ήταν ένας χωριάτης γύρω στα 50 με παχύ γαλακτερό άσπρο μουστάκι! Η Νίτσα προσευχόταν να μην εκτοξευτεί από το ασύστολο κλανίδι που της ερχόταν το ταμπόν που είχε βάλει στο ποπουδάκι της!

Ο ιδιοκτήτης του στάβλου ο Μπάμπης την πρόσλαβε και η Νίτσα έπιασε αμέσως δουλειά!

Άρχισε να καθαρίζει γρήγορα τον στάβλο για να τελειώσει πριν προλάβουν να ξεχυθούν οι κλανιές της από τα παραφουσκωμένα εντεράκια της!

Όταν τέλειωσε το καθάρισμα από τα σκατά των γουρουνιών και των αλόγων που ήταν στον στάβλο έφυγε τρέχοντας ενώ είχαν αρχίσει ήδη οι κλανιές να διαπερνούν το ταμπόν από το ποπουδάκι της που είχε γίνει τεράστιο από τις ορμητικές κλανιές!

Όταν έφτασε μέσα στο δάσος η Νίτσα αναλώθηκε στο ξέφρενο κλανίδι και το ταμπόν πετάχτηκε από το ποπούδι της και πέτυχε μια κουκουβάγια που κοιμόταν πάνω σε ένα δέντρο! Η κουκουβάγια έπεσε ξερή στο έδαφος! Η Νίτσα συνέχισε το κλανίδι και ένα από τα δέντρα ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω σε μια οικογένεια σκιουράκιων!

Η Νίτσα χωρίς να κοιτάξει την καταστροφή που είχε κάνει το έβαλε στα πόδια!

Την άλλη μέρα όταν πήγε στον στάβλο και καθάριζε τα σκατά των γουρουνιών και των αλόγων ξεπρόβαλε από την πόρτα του στάβλου ένας νέος άντρας χαμογελώντας με έναν νεαρό δίπλα του με ένα μαδημένο βιολί!

Η Νίτσα τους είδε και κατακοκκίνησε από την ντροπή της!

Ο άντρας που της χαμογελούσε της είπε:

Αποστόλης: Είμαι ο Αποστόλης ο γιος του ιδιοκτήτη της φάρμας και του στάβλου και από εδώ είναι ο φίλος μου ο Alex Farter!

O Alex Farter κοιτούσε την Νίτσα και αυτός ντροπαλά και του έφυγε το βιολί από τα χέρια!

Η Νίτσα ένιωσε την καρδιά της να χτυπάει δυνατά και τα εντεράκια της να αναταράζωνται!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τη φλογέρα υπονοούμενο είναι? χαχαχχα!
Όπως καταλαβαίνω το πας για Farter family :))))

Αμερικλάνος είπε...

Μα που στο καλό τα σκέφτεσαι ολα αυτά ρε παιδί μου...
BTW σε κάποια φάση θα πρέπει να μας δώσεις και κάποια αληθοφανή επιστημονικοειδή εξήγηση για τις κλανιές της Νίτσας!