Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 22!

Η Νίτσα στεκόταν ακίνητη και αμίλητη για πολύ ώρα απέναντι από τον Αλέκο και μόνο οι κλανιές που της ξέφευγαν που και που τάραζαν την ησυχία!

Νίτσα: Γνωρίζεις τους γονείς μου; Ζουν;

Αλέκος: Δεν ξέρω τίποτα για τους γονείς σου! Σε βρήκαμε ένα βράδυ εγώ και η πρώην γυναίκα μου έξω από την πόρτα του σπιτιού μας στις 15 Πιπεριές μέσα σε ένα καλαθάκι μωρού εγκαταλλημμένη χωρίς τίποτα άλλο πάνω σου!

Νίτσα: Ώστε αυτό το καλαθάκι μωρού είναι το μόνο πράγμα που έχω από τους γονείς μου;

Αλέκος: Ναι! Και στο φανελάκι σου είχες και ένα ταμπελάκι με το όνομα σου!

Νίτσα: Να υποθέσω ότι οι γονείς μου με εγκατέλλειψαν για το πρόβλημα μου;

Αλέκος: Μάλλον! Δεν γνωρίζω!

Νίτσα: Και γενέθλια πως ξέρατε πότε έχω;

Αλέκος: Δεν ξέρουμε! Γιορτάζουμε κάθε χρόνο για τα γενέθλια σου την μέρα που σε βρήκαμε!

Η σιωπή ξανααπλώθηκε στο σαλόνι αλλά αυτή την φορά ούτε οι κλανιές την διέκοπταν γιατί έβγαιναν κούφιες!

Αλέκος: Και τώρα που έμαθες την αλήθεια τι σκωπεύεις να κάνεις; Είσαι θυμωμένη μαζί μου;

Νίτσα: Μα τι είναι αυτά που λες μπαμπά; Φυσικά και δεν είμαι θυμωμένη μαζί σου! Είσαι ο μόνος άνθρωπος εσύ και ο Alex Farter που με αγαπάτε χωρίς να σας νοιάζει το πρόβλημα μου!
Αυτοί που είμαι θυμωμένη είναι οι αληθινοί μου γονείς!

Την επόμενη μέρα τα πάντα είχαν χειροτερέψει στα Κουτσά Καλαμαράκια! Ένας πολύ μεγάλο μέρος των κατοίκων είχαν κολλήσει και έβηχαν και φτερνιζόντουσαν και είχαν μύξες! Ο ιδιοκτήτης του στάβλου πέθανε μαζί με τα γουρούνια του και ήταν και η γυναίκα του με τον γιο του τον Αποστόλη ετοιμοθάνατοι!

Οι κάτοικοι είχαν αναστατωθεί πολύ και δεν ήξεραν τι συμβαίνει! Η αρρώστια άρχισε να εξαπλώνεται και στα Τραγανά Χταπόδια! Οι χωριανοί άρχισαν να κυκλοφορούν με μάσκες στο πρόσωπο για να μην πεθάνουν σαν τις μύγες! Οι γιατροί των Τραγανών Χταπόδιων και των Κουτσών Καλαμαρακίων τα είχαν παίξει! Ονόμασαν την νέα αρρώστια γρίπη των γουρουνιών!

Ο Alex Farter και η Νίτσα ζούσαν άρρωστοι τον έρωτα τους στο σπίτι του Alex Farter στα Κουτσά Καλαμαράκια! Οι συνχωριανοί του Alex Farter αγαπούσαν πολύ τον Alex Farter και τον θεωρούσαν εξέραιτο μουσικό αλλά από τότε που παντρεύτηκε την Νίτσα άρχισαν να τον αποφεύγουν!

Ο Αλέκος αρρώστησε πολύ βαριά και από τον βήχα και τις μύξες δεν μπορούσε να αναπνεύσει! Δεν του είχε μείνει όρθιο κουκούδι για κουκούδι! Με την γρίπη των γουρουνιών το πρόβλημα στα εντεράκια του επανήλθε και έκανε χοροδία κλανιών και βήχα!

Ο Αλέκος μετά από μια βδομάδα τα κακάρωσε και η Νίτσα έμεινε μόνη με τον Alex Farter! Η κηδεία του Αλέκου γινόταν μαζί με τις κηδείες άλλων 6 χωριανών από τα Παχιά Χταπόδια και τα Κουτσά Καλαμαράκια που τα είχαν τινάξει από την γρίπη των γουρουνιών!

Στην εκκλησία όταν η Νίτσα έκανε την εμφάνιση της υποβασιζόμενη από τον Alex Farter που υπέφερε από αδιάκοπη συρροή μυξών έγινε σούσσουρο! Οι χωριανοί που ήταν εκεί μαζεμένη την αγριοκοιτούσαν και δεν κρατήθηκαν και άρχισαν να την βρίζουν!

Χωριανοί: Να φύγεις από εδώ! Εξαιτίας σου έγιναν όλα αυτά! Από τότε που πάτησες το πόδι σου στα Κουτσά Καλαμαράκια! Ποιος ξέρει τι αρρώστια κουβαλάς πάνω σου και μας κόλλησες όλους! Και πήρες να καταστρέψεις και τον Alex Farter!

Ο Αlex Farter μέσα από τον σπασμωτικό βήχα του έκανε μια προσπάθια να υπερασπίσει την Νίτσα αλλά δεν τα κατάφερε! Άρχισε να φτύνει αίμα βήχοντας και έπεσε νεκρός στο πάτωμα μπροστά στα έντρομα μάτια των έντρομων χωριανών!

Νίτσα: Aleeeeeeeeeeeeeeeeex!

H Νίτσα λιποθύμησε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θρίλερ, δράμα και δεν συμμαζεύεται χαχαχα!
Θα διαβάσω και το τέλος...
Πολύ θανατικό έπεσε βρε παιδί μου!