Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 3!

Σούλα: Μαμά τι έγινε;

Η Λίτσα και η Σούλα είχαν μείνει να κοιτάζουν ένβροντες! Το μωρό είχε πετάξει τόσο δυνατά τσίρλα που έσπασε τα τζάμια του παράθυρου και του έφυγαν τα ρούχα και το μπεμπιλίνο του! Από την δύναμη της εκτόξευσης πετάχτηκε και το μωρό από το σπασμένο παράθυρο και προσγειώθηκε στο κεφάλι ενός περαστικού που φώναζε αηδιασμένος από την τσίρλα που έσταζε παντού στα μούτρα και στα μαλλιά του!

Η Λίτσα έτρεξε καταντροπιασμένη και μάζεψε το μωρό από τον δρόμο που το είχε πετάξει ο περαστικός!

Περαστικός: Μα τι το περάσατε κυρά μου; Κοιτάξτε πως κατάντησα! Απαιτώ αποζημίωση! Αυτό ήταν το καλό μου κουστούμι και καταστράφηκε χάρη στο μωρό σας! Αν το μωρό σας έχει διάροια οφείλεται να το προσέχετε!

Το βράδυ η Λίτσα καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της! Είχε αρχίσει να κάνει πολύ κρύο! Αλλά ευτυχώς που την σκέφτηκε ο θείος της ο Βαλάντης από το Ούσλο! Και τότε πέρασαν 2 συνχωριανές από μπροστά της και τις άκουσε να λένε:

Συνχωριανή 1: Ναι είναι αλήθεια! Το επιβαιβέωσε και η Νούλα που είδε τον Τάκη χεσμένο πατώκορφα σου λέω! Ποιος ξέρει τι έγινε και βρέθηκε το μωρό πεταμένο κάτω!

Συνχωριανή 2: Δεν θυμάσαι πέρισυ που γεννήθηκε το μωρό που έλεγε η Άφρο ότι όταν το μετέφερε από την αίθουσα τοκετών στην θερμοκητίδα το μωρό τα έκανε πάνω του και ότι χέστηκε και μόλις γεννήθηκε και λέρωσε τους γιατρούς; Κάτι δεν πάει καλά με αυτούς! Καλά θα κάνουμε να τους αποφεύγουμε!

Η Λίτσα ένοιωσε πολύ δυστιχισμένη! Σκέφτηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει από τα Κρεμαστά Λουκάνικα! Για μια στιγμή σκέφτηκε να μετακομίσουν στο Ούσλο αλλά μετά σκέφτηκε ότι θα ήταν δύσκολο γιατί δεν ήξεραν την γλώσσα!

Το άλλο πρωί η Λίτσα μάζεψε τον Γιώργη και την Σούλα!

Λίτσα: Παιδιά θέλω να σας ανακοινώσω κάτι! Θα φύγουμε από αυτό το χωριό!

Γιώργης: Και που θα πάμε; Εδώ είναι η δουλειά μου!

Λίτσα: Γιώργη θα βρεις αλλού δουλειά! Μην ανυσηχείς για αυτό! Θα πάμε στο χωριό της θείας σου της Μαρίκας στις Αναποδογυρισμένες Χελώνες!

Εκείνη την ώρα ένας υγρός ήχος ακούστηκε από το καλαθάκι μωρού που βρισκόταν απέναντι της και ένα κιλό φρέσκιας ζεστής ζουμερής τσίρλας της πετάχτηκε στα μούτρα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!


Σήμερα στην Käferland είναι η γιορτή της Πρωτομαγιάς! Αλλά 2 ελεινά άθλια και ποταπόφθονα käfer προσπάθησαν να οργανώσουν συνομοσία εναντίον του Milch για να το ρίξουν από την εξουσία και να κυβερνούν αυτά!

Όμως το Milch τα κατάλαβε πριν καν καταφέρουν να οργανώσουν το σχέδιο τους και τα εκτόξευσε κακής κακώς με μία βρωντοβρομερή κλανιά και τα απέλυσε από την Käferland!

Και το Milch τα πήρε στην κράνα και άλλαξε την γιορτή για να τιμωρήσει τους ανυπάκουους υπήκοους του και αντί για Πρωτομαγιά σήμερα γιορτάζουν ξανά την Καθαρή Δευτέρα αλλά χωρίς να τους φέρει δώρα ο Άγιος Βασίλης για τιμωρία!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Τι κρίμα να αναγκαστούν να φύγουν από το χωριό.... αλλά έτσι είναι, ο κόσμος δεν είναι καλός ούτε χρωστά να κάνει καλό....
Καλά τους έκανες και τους απέλυσες, να μάθουν να σέβονται!!!!
Καλό βράδυ!!!! Φιλιά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, πάλι διωγμό έχουμε λόγω υπερβολικής βρώμας...
Όσον αφορά τη συνομωσία, πολύ καλά τους έκανες λέμε :)))