Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 20!

Το Milch σήμερα τα έχει ακόμα πιο πολύ παρμένα στην κράνα! Τα έχει πάρει με το xela-käfer! Για αυτό το Milch έκανε χτες το βράδυ το xela να κάνει 8 φορές τσίρλα και του έστειλε τσίρλα και σήμερα και σήμερα το κόλλησε και την γρίπη των άοσμων και άβρωντων κλανιών! Και αν το xela συνεχίσει έτσι το Milch θα το χώσει στον κώλο του Alexfarter! Και το xela τώρα φοβάται να κλάσει για να μην του φύγει μαζί και τσίρλα!

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 20!

Όταν ο Νικόλας τελειωσε την τσίρλα του τα νερά χέστρας ξεχύλησαν πάλι μέσα σε όλο το σπίτι και ο Νικόλας τα πήρε στην κράνα και βγήκε από το wc και πέταξε έξω με τις κλανιές την Λίτσα!

Η Λίτσα φώναζε και χτυπιόταν και έλεγε ότι δεν είχε που να μείνει αλλά ο Νικόλας δεν την λυπήθηκε και δεν της άνοιξε!

Ο Νικόλας όμως δεν κοιμήθηκε και σκεφτόταν όλο τον βράδυ την συμπτωτική συνονυμία του Alex Farter με τον Alex Farter! Το πρωί που πήγε στο τμήμα το είπε στην Τάσω!

Τάσω: Νικόλα μου πρόκειται για απλή συνονυμία γιατί ο Alex Farter που ήταν στην μαφία βρίσκεται προανακριτούμενος στην φυλακή! Και είναι από τα Σκόπια! Δεν είναι από την Ρωσοποντία!

Ο Νικόλας πήγε στο πόστο του για να καθαρίσει τα wc και αυτή την φορά άντεξε πιο πολύ ώρα χωρίς τσίρλα γιατί έπιασαν καλύτερα τα αντιτσιρλικά γιατί δεν τον σύνχυσε η Λίτσα!

Όσο ο Νικόλας καθάριζε χέστρες χτύπησε το κινητό του!

Κινητό: I'm taking back my love I'm taking back my love

Στο τηλέφωνο ήταν ο Αλεγκξάντρ! Ο Αλεγκξάντρ ζήτησε από τον Νικόλα να βγουν το βράδυ και ο Νικόλας από την χαρά του πέταξε το βουρτσάκι χέστρας που έφυγε από το παράθυρο της χέστρας και πέτυχε μια μπάμπω στην αυλή του πίσω σπιτιού και αυτή έπεσε από την κουνιστή καρέκλα της πάνω σε μια γλάστρα φύκου και η γλάστρα φύκου έπεσε πάνω σε ένα γατί που κρυβόταν πίσω από την γλάστρα φύκου και προσπαθούσε να χέσει!

Όταν πήγε 7 το απόγευμα ο Νικόλας σχόλασε από την δουλειά του και έτρεξε στο σπίτι του τρέχωντας και έριξε 6 γερές τσίρλες και έκανε μπάνιο και φόρεσε καθαρά ρούχα για να πάει να συναντήσει τον Αλεγκξάντρ!

Ο Αλξεγκξάντρ πρότινε στον Νικόλα να πάνε στο αγαπημένο μαγαζί του Αλεγκξάντρ!

Ο Νικόλας έμαθε εκείνο το βράδυ ότι ο Αλεγκξάντρ ήταν από την Λευκορωσία των Ηνωμένων Πολιτείων Ρωσοποντίας και ότι είχε έρθει στην Ελλάδα για κάποιο συγκεκρειμένο λόγο που δεν ήθελε να πει ακόμα!

Στο τέλος ο Αλεγκξάντρ είπε στον Νικόλα ότι πέρασε πολύ ωραία μαζί του και του ζήτησε να ξαναβγουν!

Ο Αλεγκξάντρ προσφέρθηκε να συνοδέψει τον Νικόλα στο σπίτι του και ο Νικόλας δέχτηκε!

Όπως περπατούσαν σε ένα πεζοδρόμιο πέρασαν δίπλα από ένα καφετί σκυλί που είχε λυγισμένα τα πίσω πόδια του και προσπαθούσε να χέσει και αμόλησε μια βρομερή εσάνς κλανιάς και ο Αλεγκξάντρ από την μπόχα και την δυσοδία παραπάτησε και πήγε να πέσει! Πάνω στο σκουντούπισμα του του έπεσε από την τσέπη του το πορτοφόλι του και άνοιξε!

Ο Νικόλας πήγε να το σηκώσει και τότε είδε την ταυτότητα του Αλεγκξάντρ που έγραφε ολόλκηρο το όνομα του: Alex Farter!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: