Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 27!

To Μilch επειδή είναι πολυάσχολο και δεν προλαβαίνει να τα κάνει όλα μόνα του βρείκε και τρόπο για μείωση της σχεδόν ανύπαρκτης ανεργίας στην Käferland! Γιατί στην Käferand αφού είναι αρχηγός το Milch όλα δουλεύουν τέλεια!

Το Milch προσέλαβε τον βοηθό του Milch! Μετά προσέλαβε τον βοηθό του βοηθού του Milch! Μετά τον βοηθό του βοηθού του βοηθού του Milch! Μετά τον βοηθό του βοηθού του βοηθού του βοηθού του Milch! Και τον βοηθό του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του Milch! Και τον βοηθό του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του Milch! Και τον βοηθό του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του Milch!

Και έτσι ο βοηθός του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του Milch κάνει όλες τις δουλειές και οι άλλοι ξεκουράζονται!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΑΣΩΣ FART 27!

Nικόλας: Τάσω μίλα! Ζει; ; ;

Τάσω: Ναι. Αλλά είναι πολύ άσχημα. Είναι σε κόμα.

Νικόλας: Σε ποιο κόμα;

Τάσω: Εννοώ ότι είναι σαν φυτό!

Ο Νικόλας κόντεψε να λιπουθημύσει!

Μετά από μισή ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο που βρισκόταν ο Αλεγκξάντρ για να τον δει μαζί με την θεία Τάσω! Ο Αλεγκξάντρ ήταν στην εντατική με σωλήνες!

Ο Νικόλας μόλις τον είδε λιπουθύμησε! Δεν κρατήθηκε!

Όταν ο Νικόλας συνήλθε βρισκόταν ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι! Στο κρεβάτι που ήταν ξαπλωμένος και όταν είχε μπουκάρει στο νοσοκομείο τότε που έκανε την απόπυρα αυτοκτονίας!

Ο Νικόλας θυμήθηκε τον Αλεγκξάντρ και το ρεζίλι που είχε φάει τότε που χέστηκε στο νοσοκομείο και εκεί πάλι νοσοκόμος ήταν ο Αλεγκξάντρ! Με αυτή την σκέψη ο Νικόλας έπαθε κρίση κωλικού αλλά δεν μπορούσε να χέσει!

O Nικόλας πανικίστηκε και η Τάσω ζήτησε να του κάνουν ηρεμιστική ένεση!

Όταν συνήλθε πάλι μετά από μερικές ώρες ο Νικόλας η Τάσω του είπε:

Τάσω: Ο Αλεγκξάντρ ξύπνησε από το κόμα!

Νικόλας: Που είναι θέλω να τον δω!

Τάσω: Δεν γίνεται!

Νικόλας: Γιατί;

Τάσω: Γιατί συναίβει κάτι περίεργο με αυτόν και τον πήραν για εξετάσεις!

Νικόλας: Τι περίεργο; Θα πεθάνει; ;

Τάσω: Δεν γνωρίζω Νικόλα!

Ο Αλεγκξάντρ άνοιξε τα μάτια του και βρισκόταν μέσα σε ένα άσπρο θάλαμο με μεταλλικά μηχανήματα και φώτα από φθόριο! Πάντα συχαινόταν τις λάμπες από φθόριο! Στο σπίτι που μεγάλωσε έβαζε την μάνα του να βάζει λάμπες αλογόνου!

Ο Αλεγκξάντρ αναρωτιόταν που βρίσκεται! Μερικά μέτρα μακρυά του ήταν 3 γιατροί με περίεργες αστροναυτικές στολές! Ο ένας κρατούσε μια τεράστια σύρηγκα!

Ο Αλεγκξάντρ ένιωσε ένα φόβο να τον πνίγει! Ένιωσε και ένα ζεστό πλυμήρισμα στο εντεράκι του! Ένας πόνος του πίεζε τα έντερα και ένιωθε ένα γουργούρισμα! Πριν προλάβει να σκεφτεί παραπάνω άρχισε να εκτοξεύει τσίρλα προς κάθε κατεύθυνση!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

Αμερικλάνος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα σε ποιο κόμμα?? :Ρ

Άντε φτιάξε τους τα στην Κάφερλαντ, να πάμε σε άλλη ιστορία! Με ρεψίματα αυτή τη φορά, ε!

mariposa είπε...

δηλαδη θα χεζουν και οι 2 τωρα???χαχχαχαχα καλημερα ....

Αμερικλάνος είπε...

Χαχαχαχαχ άστα, αυτό πια δεν θα είναι σχέση, θα είναι χέση!