Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Τα νεύρα του Milch & Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 19!

Το Milch τα έχει πάρει στην κράνα με τον Alexfarter γιατί ο Alexfarter αντιγράφει το Milch και πήγε στην Νέα Υόρκη! Το Milch είχε πάει στην Νέα Υόρκη πριν από κάποια χρόνια εκτοξεύοντας κλάνοντας αλλά δεν υπολόγισε καλά την δύναμη της κλανιάς του σε σχέση με την απόσταση και έπεσε στον Ατλαντικό ωκεανό και μετά έκανε την κλανιά του προπέλα και έφτασε στην Νέα Υόρκη με θαλάσιο τρόπο!

Το Milch όμως παίρνει σιγά σιγά την κλανιά του πίσω από τον Alexfarter γιατί το Milch του τα έχει μαζεμένα και που βγήκε νικητής στην eurovision του 2009 γιατί σαμπόταραν το Milch που βγήκε κανονικά πρώτο και κυρίως γιατί ο Alexfarter προσπαθεί να γίνει Milch στην θέση του Milch!

Δεν φτάνει που ο Alexfarter είναι ρωσοπόντιος από τις Ηνωμένες Πολειτίες Ρωσοποντίας το παίζει νορβηγός! Το Milch του έκανε πολλά χουνέρια! Του έχει ρίξει κάτω το μικρόφωνο όσο ο ρωσοπόντιος τραγουδούσε και του το χάλασε! Του έχει ρίξει κάτω τους χορευτές του! Τον έκανε να χάσει την πτήση του για την Αθήνα! Του έστειλε στρατό σκαθαριών από την Käferland για να επιτεθεί στο σπίτι του και το αποκορύφωμα που του έκανε το Milch είναι ότι τον καταδιώκει παντού και ο Alexfarter για να γλιτώσει από την κατακυνηγιτική μανία του Milch αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες του στην Γερμανία!

Αυτό έλειπε στο Milch! Να κάνει ο ρωσοπόντιος συναυλίες στην Βρέμη!
Γιατί το Milch συνέχεια παίζει πορδόσφαιρο στην Βρέμη
κάνει μια βρομοβρωντερή πορδή και η Γερμανία τρέμει!

Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα των δημόσιων τουαλέτων! Δηλαδή είναι μια από τις παγκόσμιες μέρες του Milch! Γιατί η Käferland είναι γεμάτη με χέστρες!

Στους δρόμους της Käferland υπάρχει κάθε 20 μέτρα μια χέστρα! Στο σπίτι του Milch στην Käferland έχει τριχέσιο καναπέ που είναι 3 χέστρες μαζί σαν να ήταν 3 θέσεις καναπέ! Και στο ΠΟΡΔΑΚΑ το γήπεδο της Käferland οι θέσεις του κοινού αποτελούνται από χέστρες! Οι θέσεις των VIP έχουν κρυστάλινες χέστρες με διαμάντια και ρουμπίνια!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 19!

Η Λίτσα παράτησε τον Νικόλα και την Τάσω σύνξυλους και έφυγε τρέχοντας!

Νικόλας: Καλά να πάθει! Της άξιζε! Μόνο τα λεφτά της την νοιάζουν! Από μικρό με είχε κλεισμένο μέσα στο σπίτι για να μην βγω καθόλου και γίνει ρεζίλι στο χωριό! Και αγαπούσε μόνο τα αδέρφια μου! Αλλά τώρα γλίτωσα από όλους και τα καταφέρνω μόνος μου!

Η Τάσω δεν είπε τίποτα αλλά για ένδειξη συμπαράστασης άνοιξε τα χέρια της για να αγκαλιάσει τον Νικόλα! Προς στιγμής όμως το μετάνοιωσε!

Τάσω: Δεν πιστεύω να μου εκτοξευτεί καμιά τσίρλα;

Νικόλας: Όχι δεν μου έρχεται τώρα!

Η Τάσω αγκάλιασε τον Νικόλα και τότε ο Νικόλας έσπρωξε απότομα την Τάσω και έτρεξε τρέχοντας στο wc!

Όταν βγήκε ο Νικόλας από το wc η Τάσω του ανέθεσε την δουλειά του:

Τάσω: Νικόλα η μόνη θέση που κατάφερα να σου βρω είναι καθαριστής τουαλέτας!

Νικόλας: Δεν πειράζει! Καλά είναι! Θα είμαι στο φυσικό μου περιβάλλον!

Ο Νικόλας έπιασε αμέσως δουλειά και άρχισε να καθαρίζει τις χέστρες και κάθε ένα τέταρτο σταματούσε για να κάνει τσίρλα και μετά ξανακαθάριζε!

Όταν ήρθε το βράδυ ο Νικόλας γύρισε κατάκοπος στο σπίτι του!

Με το μπήκε να κάνει μπάνιο γιατί είχε κατατσιρλιαστεί άκουσε ένα χτύπημα στο κουδούνι του!

Κουδούνι: Γκλιν!

Το κουδούνι είχε χαλάσει και έκανε μόνο γκλιν και όχι γκλον!

Ο Νικόλας φόρεσε το πρώην άσπρο και τώρα καφέ σκατί μπουρούζι του και πήγε να ανοίξει! Ήταν πάλι η μάνα του!

Λίτσα: Νικόλα θα μείνω μαζί σου! Είπε η Λίτσα και έφερε μέσα την βαλίτσα της!

Νικόλας: Τι έκανε λέει;

Λίτσα: Ο δικηγόρος μου είπε ότι ο μπάσταρδος γιος του θείου Βρασίδα από το Ούσλο που τον έχει κάνει με μια ρωσοπόντια και τον λένε Alex Farter σαν αυτόν που δολοφόνησε την Σούλα μπορεί να μου πάρει όλα τα λεφτά γιατί η διαθήκη έλεγε ότι η περιουσία του Βρασίδα θα πάει στον πιο κοντινό συγκενή του και τώρα ο πιο κοντινός συγγενής του είναι ο Alex Farter!

Νικόλας: Για κάτσε λίγο! Γιατί πολύ φόρα πήρες! Πρώτα απ'όλα εγώ δεν σε θέλω εδώ μέσα μετά από όσα έχουν γίνει! Και μετά είπες ότι τον λένε Alex Farter σαν τον δολοφόνο! Πόσοι Alex Farter υπάρχουν;

Λίτσα: Δεν ξέρω και δεν είναι αυτό το θέμα μου τώρα! Χάνω τα λεφτά μου! Χάνω το σπίτι μου!

Νικόλας: Τώρα που το σκέφτομαι ένα από τα άγνωστα άτομα που μίλησαν τότε είχε ρωσοποντια προφορά!

Λίτσα: Νικόλα τι λες;

Νικόλας: Ότι κάτι ύποπτο τρέχει εδώ!

Είπε ο Νικόλας και έτρεξε τρέχοντας για το wc!

Νικόλας: Γαμώτο! Ξέχασα να αδειάσω τα νερά χέστρας από το πρωί!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

mariposa είπε...

καθαριστης τουαλετας???χαχχαχαχα κισσ κισσ

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Πω πω ίντριγκα.....
Πολύ μυστήριο έχει αυτή η ιστορία.
Φιλιά και καλησπέρες!!!