Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 28!

To Milch για να τιμωρήσει το musa χτες του έστειλε ένα πάρα πολύ σκληρό κουράδι και το musa πέθανε στον πόνο για να το βγάλει και μάτωσε η αιμοροίδα του musa!

Το Milch όμως τιμωρεί και το xela για την ανυπακουότητα του και τον ασεβασμό που δείχνει στο Milch και του στέλνει παντού στρατό σκαθαριών για κατασκόπευση και το xela όπου πάει βρίσκει μπροστά του σκαθάρια!

Το Milch έκανε τον Alexfarter να σκουντουφλήσει πάλι σε μια συναυλία του στην Ρωσοποντία! Το Milch παίρνει σταδιακά την κλανιά του πίσω!

ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΑΣΩΣ FART 28!

Ο Αλεγκξάντρ άρχισε να αναρωτιέται τι του συμβένη και τρόμαξε και φοβόταν με τους αστροναυτικούς γιατρούς που έβλεπε!

Ο Αλεγκξάντρ όμως δεν μπορούσε το τσιρλιό να σταματήσει! Ένας αστροναυτικός γιατρός τον πλησίασε και του έχωσε την ένεση στο χέρι! Ο Αλεγκξάντρ πήγε να τσιρίξει από τον πόνο αλλά δεν μπορούσε γιατί είχε στο στόμα του φίμουτρο!

Μετά οι αστροναυτικοί γιατροί έφυγαν και τον άφησαν μόνο του σε εκείνο το δωμάτιο χεσμένο να εκτοξεύει αδιάκοπα τσίρλα!

Ο Νικόλας συνέχισε να ψάχνει σαν τρελός τον Αλεγκξάντρ μέσα στο νοσοκομείο αλλά δεν τον έβρισκε! Όσες νοσοκόμες και γιατρούς ρωτούσε κανένας δεν του έλεγε και όλοι κρατούσαν σιγύν ιχθύος!

Η Τάσω ως αστυνομικός βρήκε την άκρη! Έμαθε ότι έχουν τον Αλεγκξάντρ στα εργαστήρια του νοσοκομείου για εξετάσεις!

Η Τάσω διέταξε να κάνουν μια ηρεμιστική ένεση στον Νικόλα πάλι!

Μετά από μερικές ώρες ένας αστροναυτικός γιατρός χωρίς την αστροναυτική στολή του μπούκαρε μέσα στο δωμάτιο του Αλεγκξάντρ και τον άρπαξε και τον πέταξε έξω από το νοσοκομείο!

Ο Αλεγκξάντρ φώναζε στον γιατρό ρωτώντας τι έχει!

Γιατρός: Τίποτα δεν έχεις! Απλά είσαι μεγάλος χέστης και βρομιάρης! Να μην ξαναπατήσεις εδώ! Και απολύεσαι!

Ο Αλεγκξάντρ πήγε κάτι να πει αλλά τον πρόλαβε η τσίρλα που εκτοξευόταν σαν σιντριβάνι!

Όταν ξύπνησε ο Νικόλας η Τάσω του είπε ότι ο Αλεγκξάντρ ήταν καλά στην υγεία του και ότι οι γιατροί τον άφησαν γνα γυρίσει στο σπίτι του!

Ο Νικόλας σηκώθηκε να φύγει για να πάει να βρει τον Αλεγκξάντρ στο σπίτι του!

Πρώτα πήρε τηλέφωνο τον Αλεγκξάντρ για να του εξηγήσει και να του ζητήσει συγνώμη και να του πει ότι δεν ενοούσε αυτά που έλεγε στο μύνημα και ότι κόντεψε να πεθάνει από την αγωνία του για το ατύχημα του Αλεγκξάντρ!

Ο Αλεγκξάντρ του απάντησε:

Αλεκγξάντρ: Δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου! Σε μισώ!

Νικόλας: Μα Αλεγκξάντρ άσε με να έρθω να σου εξηγήσω από κοντά τι έγινε!

Αλεγκξάντρ: Δεν θέλω! Και αν με ξαναενοχλήσεις θα αλλάξω κινητό και σπίτι!

Ο Αλεγκξάντρ έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα του Νικόλα!

Ο Αλεγκξάντρ έκλεισε τις κουρτίνες και τα παντζούρια του και άρχισε να κλαίει και να χέζει ταυτόχρονα! Αναγκάστηκε να μιλήσει έτσι στον Νικόλα γιατί δεν ήθελε να γίνει ρεζίλι με αυτό που έπαθε! Ο Αλεγκξάντρ αναρωτιόταν τι έπαθε στο ατύχημα και τι του έκαναν εκείνοι οι αστροναυτικοί γιατροί και είχε ψοφήσει στην τσίρλα!

Ο Νικόλας πήρε άδεια από το αστυνομικό τμήμα που δούλευε ως καθαριστής χέστρων και κλειδαμπαρώθηκε στο καινούριο διαμέρισμα που του είχε νοικιάσει η θεία Τάσω σε τιμή ευκαιρίας!

Ο Νικόλας για 6 μέρες έχεσε μόνο 3 φορές και αυτές με σφιχτά στρογκυλά κουράδια! Δεν έκανε ούτε μια τσίρλα!

Αλλά ο Νικόλας έβριζε την τύχη του γιατί το θεώρησε ειρωνεικό να σταματήσει ξανά η τσίρλα του τώρα που χώρισε με τον Αλεγκξάντρ ενώ τότε που ο Νικόλας είχε χαρεί ότι δεν θα ξανακάνει τσίρλα και τα βρήκε πάλι με τον Αλεγκξάντρ η τσίρλα ξαναγύρισε!

Όπως κοιμόταν ο Αλεγκξάντρ άκουσε μέσα στην άγρια νύχτα ένα θόρυβο στο παράθυρο του και ξύπνησε! Αμέσως έτρεξε να δει τι συμβαίνει! Και τότε είδε μια ολόλκηρη αγέλη από τριχωτά κόκκινα σκαθάρια να προσπαθούν να μπουκάρουν στο σπίτι του!

Την ίδια ώρα ο Νικόλας έβλεπε μια τσόντα στο ίντερνετ! Πάτησε το pause για να πάει να πιει νερό! Με το που άναψε το φως της κουζίνας έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

mariposa είπε...

μαλιστα....για να δουμε..φιλια καλημερα

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Τι είδε ο Νικόλας; Πάλι στην αγωνία μας έχεις!
Καλό μήνα!!!!