Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Δίυδυμες κουράδες FART 4!

Το Milch στην χτεσινή του συνταγή ξέχασε το πιο σημαντικό απ'ολα! Ότι μετά από το τραπέζι πρέπει να σερβίρετε στους καλεσμένους σας στιγμιαίο καφέ από αλεσμένο σκατό Milch! Πορδόν!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ FART 4!

Η γυναίκα συνέχισε να οδηγεί σκέφτοντας! Ήταν πολύ χαρούμενη που βρήκε τα μωρά! Θα τα παρουσίαζε ως δικά της! Θα γυρνούσε σε ένα χρόνο στην Αμερική και θα έλεγε ότι τα γένησε εφταμινίτικα!

Η γυναίκα είχε πει ψέματα στον πρώην γκόμενο της ότι ήταν έγγυος γιατί αυτός την χώρισε για να παντρευτεί μια άλλη! Και έτσι τους χάλασε τον γάμο και τον τύλιξε με την ψεύτικη εγγυμοσύνη της! Και επειδή δεν ήταν έγγυος γύρισε στο χωριό της λέγοντας ότι ήθελε να τακτοποιήσει κάτι οικογενειακές και περιουσιακές νομικές εκρεμμότητες και σκεφτόταν να μείνει έγγυος από κάποιον στο χωριό της!

Αλλά η γυναίκα δεν κατάφερε να μείνει έγγυος και έτσι σκέφτηκε να πει ότι απέβαλλε! Τώρα όμως τα μωρά που βρήκε της ήρθαν κουτί και δεν χρειαζόταν να αλλάξει το σχέδιο της!

Εκεί που οδηγούσε της σφηνώθηκε στο ρουθούνι κάτι περίεργο!

Γυναίκα: Τι unsick οσμή είναι αυτή; Ω mon Die!

Η γυναίκα γύρισε πίσω και είδε στο πίσω κάθισμα τα μωρά να κοιμούνται μέσα στα καλαθάκια μωρού! Και τότε η βρόμα έγινε πιο έντονη και κατάλαβε ότι είναι ποδαρίλα που προέρχεται από τα μωρά!

Η γυναίκα έκανε μια γκριμάτσα αηδίας και τότε ένα βρωντερό γκροοοοκ ακούστηκε από ένα μωρό!

Η γυναίκα πάτησε απότομα φρένο και τα μωρά ξύπνησαν και άρχισαν να κλαίνε και να τους φεύγουν τα κουκούδια!

Γυναίκα: Ω mon Die! Τι θα κάνω; Αν είναι δυνατών να μου συνέβη κάτι τέτοιο εμένα! Τώρα πρέπει να τα . . . ιου! Ούτε να το πω δεν θέλω! Εγώ να ξεσκατίζω μωρά; Ιου!

Η γυναίκα άναψε ένα τσιγάρο και σκεφτόταν τι να κάνει!

Γυναίκα: Λογικά θα βρομάνε έτσι επειδή θα είναι εγκαταλλειμένα και παρατημένα και νυστικά! Μόλις φτάσω σπίτι θα βάλω την φιλλιπινέζα μου να καθαρίσει αυτά τα μπίχλικα μωρά!

Η γυναίκα μπούκαρε στο αυτοκίνητο της και ξεκίνησε!

Όταν έφτασε στο σπίτι της φώναξε την φιλλιπινέζα της να πάρει τα καλαθάκια μωρού από το αυτοκίνητο!

Μητέρα γυναίκας: Μελίτα τι είναι αυτά τα μωρά;

Μελίτα: Αχ μάμυ δεν χρειάζεται να πω ότι απέβαλλα! Βρήκα όχι ένα αλλά δύο μωρά εγκαταλλειμένα στην άκρη ενός ερημικού δρόμου όπως ερχόμουν!

Μητέρα Μελίτας: Και τι θα κάνεις μωρή ξεμυαλισμένη; Αυτά τα μωρά είναι νεογένητα! Μέχρι να επιστρέψεις στην Αμερική θα είναι ήδη 1 χρονών! Ενώ αν είσουν έγγυος θα έπρεπε να είναι κάπου 6-7 μηνών!

Μελίτα: Ωχ μάμυ! Θα πω ότι τα γένησα εφταμινίτικα! Και σιγά μην καταλάβει ο Alex την διαφορά! Αυτός δεν έχει ασχοληθεί ποτέ του με μωρά!

Είπε η Μελίτα και άφησε ένσοκη την μητέρα της και μπούκαρε στο σπίτι!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: