Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Οι συνπορδίες του Milch!

Το Milch είναι έξαλλο με τον ρωσοπόντιο γιατί ο ρωσοπόντιος προσπαθεί να δείξει την υποτίμηση του στο Milch! Ο ρωσοπόντιος τόλμησε να βγάλει γάλα με την φάτσα του! Όμως το Milch δεν θα αφήσει τον ρωσοπόντιο να γίνει Milch στην θέση του Milch!

To Milch επίσης ευχαριστεί θερμά τον albus genius που του άνοιξε τα μάτια καταθέτοντας του το βίντεο που αποδεικνείεται ότι κλέβουν τις ιδέες του Milch και δείχνει ένα γελάδι να κλάνει και να εκτοξεύεται!



To Μilch έχει πόνο στο λαιμουδάκι του γιατί χτες είχε συναυλία στην Γερμανία και σήμερα έχει συναυλία στην Käferland και αύριο έχει συναυλία στην Αυστρία αλλά το Milch ως παγκόσμιος σταρ πρέπει να δείξει επαγγελματικότητα και να είναι συνεπής στην δουλειά του!

Το πρόγραμμα των συνπορδιών του Milch για τον Σεπτέμβριο είναι:

ΠΕΝΤΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Σουμποτίτσα

ΕΞΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Αντίσα Μπέμπα

ΕΦΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Λευκορωσία

ΣΚΑΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Μαυροβούνιο

ΚΛΑΝΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Käferβούνιο

ΔΕΚΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Κώστα Ρίκα

ΕΝΤΕΚΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Βέροια


Το Milch αυτή την ώρα βρίσκεται στο εξοχικό του στην Βέροια στην οποία κουράστηκε πολύ να πάει γιατί με την εκτόξευση του από την Käferland έκανε να φτάσει 3 δευτερόλεπτα! Το Milch είναι πολύ κουρασμένο και σε μία ώρα πρέπει να ξεκινήσει την τελική του πρόβα για την σημερινή του συναυλία!

Το Milch τώρα πίνει τον απογευματινό του καφέ από αλεσμένο φρέσκο σκατό Milch με τον Άγιο Βασίλη που έμεινε στο σπίτι του Milch από τις απόκριες!

Το Milch ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας του "Όταν έκλασε η Νίτσα"!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

To Milch βρήκε κι άλλον αντιγραφέα του που έκλεψε τα κλανητικά του Milch από το χριστουγενιάτικο τραγούδι του Milch!



To Milch θέλει αυτό το γατί για κατοικίδιο!



Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Καθαρή Δευτέρα!



Σήμερα είναι πολύ σημαντική μέρα γιατί είναι Καθαρή Δευτέρα!

Το πρωί ήρθε ο Άγιος Βασίλης και μοίρασε σε όλους τα κόκκινα αυγά και τους χαρταετούς για να είναι έτοιμοι για την παρέλαση στην λεοφόρο της Käferland στο Käfercity και μετά στο σούβλισμα της γαλοπούλλας στην πλατεία Σκαθαρακίου!

Μετά από την παρέλαση που παρέλαυσε ο käferλανδικός στρατός και οι käferλανδικές υπηρεσίες μαζεύτηκαν όλοι στην πλατεία Σκαθαρακίου και σούβλισαν γαλοπούλλες γάλακτος και πέταξαν τους χαρταετούς κλάνοντας και το γλέντι θα κρατήσει μέχρι το βράδυ!

Το Milch σας εύχεται χρόνια πολλά
με μια βρομοβρωντερή κλανιά!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Διακοπές στην Käferland!

Ο καλύτερος προορισμός για το καλοκαίρι είναι η Käferland! Το FarTours διοργάνωσε ένα πολύ συμφέρον πακέτο διακοπών στην Käferland!

Η τιμή είναι 2699,90 ευρό το άτομο για 5 μέρες! Δίνετε 2700 ευρό και παίρνεται πίσω 10 ολόκληρα λεπτά ρέστα!

Στην τιμή περιλαμβάνεται το ξενοδοχείο 7 κλανιών με τζακούζι και λασπόλουτρα με φρέσκο σκατό του Milch, μπαρ-ρεστωράντ με σπεσιαλιτέ της Käferland, μεγάλος κύκλος με χέστρες για διαγωνισμό κουράδας και σύσφιξη σχέσεων και πισίνα χωρίς νερό! Το νερό το ρούφηξε όλο το Milch μια μέρα που τα είχε πάρει στο κρανίο με τους ανυπάκουους υπήκοους του και από τότε δεν προλαβένουν να το γεμίσουν γιατί το πίνει το Milch!

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν στρώμα με σκατό του Milch και μαξιλάρια με εσάνς κλανιάς του Milch! Έχουν 7 χέστρες στο wc για ξεχωριστές χρήσεις! Άλλη χέστρα για κάτουρα, άλλη για μικρά κουραδάκια, άλλη για τεράστιες κουράδες, άλλη για πολύ διαλογισμό!

Περιλαμβάνονται και επισκέψεις στο μουσείο του Α Πανβούνιου πολέμου, όπου πολεμούσαν το Käferβούνιο με το Πορδοβούνι για το που θα είναι το επίσημο wc του Milch, επισκέψεις στις αρχαίες χέστρες, στην παλιά χέστρα του Milch!

Υπάρχει και ξενάγηση στα 2 βουνά με 60 ευρό! Και με 20 ευρό επίσκεψη στο Πορδονήσι! Η άφιξη εκεί γίνεται με εκτόξευση από κλανιά του Milch! Με 20 ευρό μπορείτε να μείνετε ένα ολόκληρο τέταρτο! Αλλιώς μπορείτε να πληρώσετε άλλα 40 ευρό και να μείνετε επιπλέον για απεριόριστο χρόνο! Αλλιώς το Milch σας γυρνάει στο Käfercity πάλι με μια κλανιά!

Περιλαμβάνεται και παρακολούθηση αγώνα στο ΠΟΡΔΑΚΑ!

Και η μεγάλη έκπληξη είναι ότι με 30 ευρό μπορείτε να πάτε σε μια συναυλία του Milch που κανονικά θα κόστιζε 300 ευρό!

Μην χάσετε αυτή την μεγάλη ευκαιρία για τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!