Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 27!

To Μilch επειδή είναι πολυάσχολο και δεν προλαβαίνει να τα κάνει όλα μόνα του βρείκε και τρόπο για μείωση της σχεδόν ανύπαρκτης ανεργίας στην Käferland! Γιατί στην Käferand αφού είναι αρχηγός το Milch όλα δουλεύουν τέλεια!

Το Milch προσέλαβε τον βοηθό του Milch! Μετά προσέλαβε τον βοηθό του βοηθού του Milch! Μετά τον βοηθό του βοηθού του βοηθού του Milch! Μετά τον βοηθό του βοηθού του βοηθού του βοηθού του Milch! Και τον βοηθό του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του Milch! Και τον βοηθό του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του Milch! Και τον βοηθό του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του Milch!

Και έτσι ο βοηθός του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του βοηθού του Milch κάνει όλες τις δουλειές και οι άλλοι ξεκουράζονται!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΑΣΩΣ FART 27!

Nικόλας: Τάσω μίλα! Ζει; ; ;

Τάσω: Ναι. Αλλά είναι πολύ άσχημα. Είναι σε κόμα.

Νικόλας: Σε ποιο κόμα;

Τάσω: Εννοώ ότι είναι σαν φυτό!

Ο Νικόλας κόντεψε να λιπουθημύσει!

Μετά από μισή ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο που βρισκόταν ο Αλεγκξάντρ για να τον δει μαζί με την θεία Τάσω! Ο Αλεγκξάντρ ήταν στην εντατική με σωλήνες!

Ο Νικόλας μόλις τον είδε λιπουθύμησε! Δεν κρατήθηκε!

Όταν ο Νικόλας συνήλθε βρισκόταν ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι! Στο κρεβάτι που ήταν ξαπλωμένος και όταν είχε μπουκάρει στο νοσοκομείο τότε που έκανε την απόπυρα αυτοκτονίας!

Ο Νικόλας θυμήθηκε τον Αλεγκξάντρ και το ρεζίλι που είχε φάει τότε που χέστηκε στο νοσοκομείο και εκεί πάλι νοσοκόμος ήταν ο Αλεγκξάντρ! Με αυτή την σκέψη ο Νικόλας έπαθε κρίση κωλικού αλλά δεν μπορούσε να χέσει!

O Nικόλας πανικίστηκε και η Τάσω ζήτησε να του κάνουν ηρεμιστική ένεση!

Όταν συνήλθε πάλι μετά από μερικές ώρες ο Νικόλας η Τάσω του είπε:

Τάσω: Ο Αλεγκξάντρ ξύπνησε από το κόμα!

Νικόλας: Που είναι θέλω να τον δω!

Τάσω: Δεν γίνεται!

Νικόλας: Γιατί;

Τάσω: Γιατί συναίβει κάτι περίεργο με αυτόν και τον πήραν για εξετάσεις!

Νικόλας: Τι περίεργο; Θα πεθάνει; ;

Τάσω: Δεν γνωρίζω Νικόλα!

Ο Αλεγκξάντρ άνοιξε τα μάτια του και βρισκόταν μέσα σε ένα άσπρο θάλαμο με μεταλλικά μηχανήματα και φώτα από φθόριο! Πάντα συχαινόταν τις λάμπες από φθόριο! Στο σπίτι που μεγάλωσε έβαζε την μάνα του να βάζει λάμπες αλογόνου!

Ο Αλεγκξάντρ αναρωτιόταν που βρίσκεται! Μερικά μέτρα μακρυά του ήταν 3 γιατροί με περίεργες αστροναυτικές στολές! Ο ένας κρατούσε μια τεράστια σύρηγκα!

Ο Αλεγκξάντρ ένιωσε ένα φόβο να τον πνίγει! Ένιωσε και ένα ζεστό πλυμήρισμα στο εντεράκι του! Ένας πόνος του πίεζε τα έντερα και ένιωθε ένα γουργούρισμα! Πριν προλάβει να σκεφτεί παραπάνω άρχισε να εκτοξεύει τσίρλα προς κάθε κατεύθυνση!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Tα μουστάκια της θείας Τάσως FART 26!

Το Milch έβαλε μια ψηφοφορία στο bloq του για στατιστικούς και δημοσκοπηκούς λόγους! Ποια ήταν η τελευταία εσάνς που μυρίσατε! Το Μilch παρακαλεί πολύ τους φαν του Milch να ψηφίσουν!

Σήμερα το Milch με την Σκιουρίνα είχαν τραπέζι στον Άγιο Βασίλη! Βέβαια το Milch έχει κάθε μέρα τραπέζι στον Άγιο Βασίλη γιατί ο Άγιος Βασίλης μένει μόνιμα στο σπίτι του Milch γιατί του αρέσει να πίνει καφέ από αλεσμένο σκατό Milch! Αλλά σήμερα είναι πιο ξεχωριστή μέρα γιατί το Milch θέλει να γιορτάσει το τέλος του 1ου κύκλου των συναυλίων του για αυτή την σεζόν από το τουρνέ του! Τώρα το Milch θα κάνει κάποιες ξέμπαρκες συνπορδίες στο Käfercity και στην Βέροια που είναι το εξοχικό του!

Το σημερινό μεσημεριανό συμπεριλάμβανε ψητές κουκουδόμπαλες από ολόφρεσκα κουκούδια Milch ζυμωμένα με χλεμπόνια Milch και σως από προχτεσινή τσίρλα Milch! Για επιδόρπιο είχε κρέπες με σκατό περασμένο στο μπλέντερ και αίμα από αιμοροίδες Milch!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!



ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΑΣΩΣ FART 26!

Ο Νικόλας αυτή την φορά πρόλαβε στο παραπέντε να μπουκάρει στο σπίτι του και μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω του άρχισε η τσίρλα να ρέει άφθονα! Ο διάδρομος από την είσοδο του σπιτιού μέχρι την χέστρα βάφτηκε τσιρλί!

Την ώρα που έχεζε ο Νικόλας του ήρθε ένα μύνημα στο κινητό! Ήταν ο Αλεγκξάντρ!

Αλεγκξάντρ: Τελευταία φορά! Βαρέθηκα να παίζεις μαζί μου! Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά θέλεις αλλά δεν πρόκειται να σου το επιτρέψω ξανά! Να πας να χεστείς μαλάκα!

Ο Νικόλας διαβάζωντας το μύνημα τα έπαιξε! Η ευχή του Αλεγκξάντρ είχε βγει αληθινή προ υστέρου!

Ο Νικόλας σκέφτηκε ότι ήταν τραγική ειρωνεία για τον Αλεγκξάντρ να μην ξέρει ότι κάτι από αυτό που έγραφε μέσα στο μύνημα του ήταν η αλήθεια! Το τι σκατά θέλεις! Αυτό ήθελε ο Νικόλας! Σκατά! Ή καλύτερα δεν τα ήθελε! Του κατσικώθηκαν από μόνα τους! Κρίμα και είχε χαρεί τόσο!

Μόλις τελειωσε το χέσιμο ο Νικόλας σκέφτηκε οτι δεν ήθελε να χάσει τον Αλεγκξάντρ! Αλλά τι θα έκανε; Αν του έλεγε ότι τσιρλιάζεται συνέχεια ο Αλεγκξάντρ θα τον κορόιδευε και θα τον παρατούσε σίγουρα!

Ο Νικόλας πήρε τηλέφωνο την θεία Τάσω με τα σοφά μουστάκια και της ζήτησε να τον επισκέπτει!

Τάσω: Νικόλα τα πράγματα θα είναι δύσκολα μεταξύ σας αν δεν του πεις την αλήθεια!

Νικόλας: Αυτό δεν γίνεται!

Τάσω: Μα αν σε αγαπάει θα πρέπει να το ανεκτεί αυτό και να κάνει υπομονή για χατίρι σου!

Νικόλας: Αχ Τάσω ούτε εσύ μπορείς να με καταλάβεις!

Ο Νικόλας σκέφτηκε ότι θα έμενε για πάντα μόνος του! Κανένας δεν θα ήθελε να είναι μαζί του!

Ο Νικόλας έγραψε ένα μύνημα στον Αλεγκξάντρ:

Νικόλας: Έχεις δίκιο! Μου αρέσει να παίζω! Μαζί σου έπαιξα και πέρασα καλά αλλά τώρα θέλω άλλα πράγματα! Αντίο!

Ο Νικόλας πίστευε ότι ήταν καλύτερα έτσι για να το παρει απόφαση και ο ίδιος και ο Αλεγκξάντρ!

Ο Νικόλας πήρε ένα υπνωτικό και κοιμήθηκε! Αλλά μέσα στην άγρια νύχτα τον διέκοψε ένα τηλέφωνο!

Τηλέφωνο: Ντριιιννν!

Ήταν η θεία Τάσω! Είπε στον Νικόλα ότι ο Αλεγκξάντρ τράκαρε με το αμάξι του ενώ ο οδηγούσε μεθυσμένος και ότι ο ίδιος το έριξε πάνω σε μια μάντρα!

Νικόλας: Δεν μιλάς σοβαρά; Ζει; ; ;

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Η ιστορία του Milch & Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 25!

To Milch σήμερα θα σας παραθέσει την ιστορία του γιατί το Milch είναι ιστορικό πρόσωπο και πρέπει όλοι να ξέρουν μια τόσο σημαντική ιστορία!

Το Milch γεννήθηκε το 1933 στα βάθη ενός χωριού της Γερμανίας στα σύνορα με την Käferland! To Milch γεννήθηκε εκτοξεύοντας κλάνοντας από την κοιλιά της μαμάς του και όλοι οι γιατροί απόρησαν!

Το Milch ανακάλυψε στην παιδική του ηλικία πόσο σημαντικό είναι και ότι έχει το χάρισμα και προσπάθησε να μοιήσει και τα άλλα παιδάκια αλλά τα άλλα παιδάκια ήταν χαζούλικα και δεν ήξεραν την σημαντοσύνη του Milch!

To Milch όταν μεγάλωσε σπούδασε γιατρός στην Γερμανία και έγινε χειρούργος και έμενε εκεί και παντρεύτηκε την Σκιουρίνα!

Οι γονείς του Milch αν και αγαπούσαν το Milch ντρεπόντουσαν και παραξενευόντουσαν με το Milch και είχαν κόλλημα να φωνάζουν το Milch Γιάννη γιατί δεν ήθελαν να καταλάβουν ότι το Milch το λένε Miiiiiiiiilch! Το Milch αναγκάζοταν να τους λέει συνέχεια είμαι το Miiiiiilch λέμεεεεεεεε!

Το Milch απόκτησε με την Σκιουρίνα 3 παιδιά 2 αγόρια και ένα κορίτσι! Το ένα αγόρι μοιάζει στο Milch και το άλλο αγόρι και το κορίτσι μοιάζει στην Σκιουρίνα!

Το Milch εκδιώχθηκε πολλές φορές από ανόητους και άμαθους ανθρώπους που δεν καταλάβαιναν την σημαντοσύνη του Milch! Η πρώτη εκδιωξη του Milch έγινε από την Vodaklan όπου το Milch πρόσφερε τις κλανολογικές του υπηρεσίες εκπέμποντας σήμα με τις κεραίες και τις κλανιές του γιατί του είπαν ότι η κλανιές του ήταν unsick ποιότητας!

Το Milch μετά από αυτό αφιερώθηκε στον αγαπημένο του τομέα της ιατρικής στην αερολογία! Το Milch πλέον ζει μόνιμα στην Käferland στο Käfericty με την Σκιουρίνα και μοιράζουν τον χρόνο τους εκεί και στο εξοχικό τους στην Βέροια που έζησαν πολλά χρόνια!

Το Milch με πολλούς κόπους και την αξία του έπεισε τον λαό της Käferland και σήμερα είναι αρχηγός και πρωθυπουργός και κυβερνήτης και βασιλιάς της Käferland και έχει πολλούς υπήκοους και φαν!

Το Milch είναι και καλλιτέχνης! Κάνει πολλές συναυλίες και έχει πολλά cd στο ενεργητικό του!

Το Milch πλέον περνάει τον χρόνο του κλάνοντας και χέζοντας στο Käferβούνιο και στο Πορδοβούνι του όπου βρίσκονται τα προσωπικά του wc!

Παρακουλουθεί τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας του Πορδοστουμπιού Käferβουνίου και την βοηθάει!

Διδάσκει αερολογία στο πανεπιστήμιο της Käferland!

Το Milch είναι πρώτης κλάσης πολιτικός και τραγουδιστής! Έχει συμμετέχει πολλές φορές στην eurovision αλλά επειδή ξέρουν ότι το Milch είναι πηγή οξυγόνου με τις κλανιές του που είναι φυσικά αέρια και οτι μπορεί να ζεστάνει τον κόσμο δωρεάν το σαμποτάρουν για οικονομικά συμφέροντα!

Ο χειρότερος εχθρός του Milch είναι ο Alexfarter που προσπαθεί να γίνει Milch στην θέση του Milch! Πάντα προσπαθούσε ο Alexfarter να γίνει Milch στην θέση του Milch! Αλλά μετά την eurovision ο ρωσοπόντιος το παραέχεσε και το Milch τα πήρε πολύ στην κράνα!

Το Milch όμως έχει υπό την προστασία του ένα άλλο καλλιτέχνη τραγουδιστή που είναι μεγάλος φαν του Milch και είναι γνωστός σχεδόν σε όλο τον κόσμο και το Milch τον αγαπάει και όταν έχει συναυλίες το Milch πάει στα παρασκήνια και του χαρίζει πηγές οξυγόνου και μετά του χαρίζει σκατωμένα αρκούδια!

Πάντα του άρεσαν τα αρκούδια του Milch! To Milch όποτε διαλογίζεται στα wc του έχει πάντα μαζί του τα αρκούδια του για να παίζει!

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Milch ήταν το "Σκαθάρι" που θα το παραθέσει σε άλλη αναρτίτσα και έλεγε μέσα Σκαθάρι πότε θα βρεθούμε οι δυο σε ένα κοτέτσι για να κάνεις αυγό!

Το Milch έχει φτιάξει προς αντιπαροχή του facebook το Käferbook που έιναι πολύ ανώτερο! Το Käferbook μπορεί να περνάει και εσάνς εκτός από βίντεο και εικόνες και έχει και αυτό πολλά παιχνίδια όπως το Käfer wars, το Fart mania, το Pet Pordiety, το Happy Käfers, το Käfers and Chickens και το WC age! To Käferbook χρησειμοποιείτε μόνο στην Käferland!


ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΑΣΩΣ FART 25!

Νικόλας: Πες μου! Ο Αλεγκξάντρ δεν ήταν;

Τάσω: Όχι Νικόλα!

Νικόλας: Όχι; Τότε ποιος ήταν;

Τάσω: Η μητέρα σου δολοφωνήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της μαφίας που σκότωσαν τις μπαμπούδες και την αδερφή σου! Η Λίτσα ήταν και αυτή μέλος και είχε βάλει να σε σκοτώσουν!

Ο Νικόλας έμεινε ένσοκος! Δεν μπορούσε να μιλήσει ούτε να κουνηθεί! Μετά από 25 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα που έμεινε ακούνητος άρχισε να περπατάει με αργά βήματα και έφυγε από το τμήμα!

Ο Νικόλας πήγε στο σπίτι του! Έμεινε κλεισμένος εκεί 3 συνεχόμενες μέρες και δεν σήκωνε τηλέφωνα ούτε άνοιγε την πόρτα ούτε τον ένοιαζαν τα κωλόπαιδα που τον κορόιδευαν και συνέχιζαν να του πετάνε σκατά στα τζάμια!

Ο Νικόλας ήξερε ότι η Λίτσα δεν τον συμπαθούσε αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα ήθελε να τον σκοτώσει! Ήταν πιο δυστιχισμένος από ποτέ γιατί κανένας δεν τον αγαπούσε!

Ο Νικόλας όμως έγινε κι άλλο ένσοκος όταν ανακάλυψε ότι από το σοκ του έγινε δυσκοίλιος! Για 3 μέρες δεν είχε χέσει ούτε μία φορά!!!

Και τότε ο Νικόλας άρχισε να ξυπνάει από το σοκ! Σκέφτηκε ότι το πρόβλημα του είχε λυθεί για πάντα και ότι θα μπορούσε πια να ζήσει ευτυχισμένος με τον Αλεγκξάντρ αφού πρώτα του ζητούσε συγνώμη για ότι του είπε και ότι του έκανε!

Ο Νικόλας πήρε αμέσως τηλέφωνο τον Αλεγκξάντρ! Ο Αλεγκξάντρ αν και στην αρχή ήταν θυμωμένος τελικά συνχώρησε τον Νικόλα και κανόνισαν να βγουν!

Τα κωλόπαιδα συνέχιζαν να πετάνε σκατά στο παράθυρο του Νικόλα! Ο Νικόλας τα πήρε στην κράνα και άνοιξε το τζάμι και φώναξε:

Νικόλας: Δεν χέζω πια ρε κωλόπαιδαααα!

Εκείνη την ώρα ένα κωλόπαιδο είχε πιάσει ένα γατί που έκανε τσίρλα και το εξφενδόνισε στο παράθυρο του Νικόλα! Το γατί ήρθε στον Νικόλα καπέλο!

Ο Νικόλας πήρε απόφαση ότι αύριο κιόλας θα άλλαζε σπίτι!

Ο Νικόλας το βράδυ αφού καλοντύθηκε και πλύθηκε πήγε να συναντήσει χαλαρός τον Αλεγκξάντρ!

Αλλά εκεί που μιλούσε με τον Αλεγκξάντρ αμέριμνος ένιωσε ένα γουργούρισμα στην κοιλίτσα του! Αμόλησε μια κούφια κλανιά ελπίζοντας να ησυχάσει! Αλλά δεν ησύχασε! Ένιωσε την τσίρλα να κυλάει αργά στα εντεράκια του!

Για άλλη μια φορά σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 24!

Νικόλας: Αυτός το έκανε για να με εκδικηθεί!

Τάσω: Ποιος παιδάκι μου;

Νικόλας: Ο Αλεγκξάντρ!

Τάσω: Ποιος είναι πάλι ο Αλεγκξάντρ;

Νικόλας: Αχ εσένα δεν στα είπα!

Ο Νικόλας διηγείθηκε στην θεία Τάσω τι έγινε με τον Αλεγκξάντρ και ποιος ήταν στην πραγματικότητα!

Τάσω: Χρειάζωμαι ένταλμα για να ερευνήσω το σπίτι του και να τον πάω για κατάθεση! Όντως είχε κίνητρα! Αλλά αυτό δεν αποτελεί απόδειξη ότι αυτός καθάρισε την Λίτσα!

Ο Νικόλας ακουλούθησε την Τάσω!

Όταν πήγαν στο τμήμα η Τάσω με συλαβόμενο τον Αλεγκξάντρ ο Νικόλας ήταν κρυμένος για να ακούσει την κατάθεση!

Αλεγκξάντρ: Το ορκίζομαι! Δεν την σκότωσα εγώ! Εγώ μόνο τα λεφτά με νόμιμη διαδικασία ήθελα! Δεν είχα λόγο να την σκοτώσω αφού δικαιούμουν τα λεφτά!

Τάσω: Αυτό θα το δούμε! Τα ίδια λετε όλοι στην αρχή! Άλλωστε εσύ είχες και την ιστορία με τον Νικόλα!

Αλεγκξάντρ: Το ότι με παράτησε αυτός δεν σημαίνει ότι άρχισα να καθαρίζω κόσμο!

Το άκουσμα της λέξης καθαρίζω και μόνο προκάλεσε τσίρλα στον Νικόλα! Δεν άντεξε! Έτρεξε αμέσως προς το wc!

Ο Αλεγκξάντρ τον είδε που έτρεχε!

Αλεγκξάντρ: Ώστε εδώ είσουν τόση ώρα; Και γιατί είσουν κρυμένος; Μου την έστεισες για να με χώσεις φυλακή; Είσαι ικανός να έχεις σκοτώσει εσύ την μάνα σου για να ενοχεύσεις εμένα!

Ο Νικόλας βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση! Αν έτρεχε προς το wc ο Αλεγκξάντρ θα καταλάβενε το πρόβλημα του! Έτσι ο Νικόλας βγήκε τρέχοντας από το τμήμα! Θα ξεφορτωνόταν την τσίρλα του στο δασάκι στο άλλο τετράγωνο!

Όσο έτρεχε στον δρόμο άκουσε από πίσω του τον Αλεγκξάντρ να φωνάζει:

Αλεγκξάντρ: Πάλι σηκώνεσαι και φεύγεις; Είσαι μεγάλος χέστης!

Τι ήθελε και το είπε; Ο Νικόλας χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του! Αλλά δεν είχε χρόνο να αντιδράσει! Προτεραιόταν η τσίρλα που αν δεν έφτανε ένκαιρα στο δάσος θα γινόταν πάλι ρεζίλι στον κόσμο!

Την άλλη μέρα το πρωί ο Νικόλας πήγε με την Τάσω να ψάξει για σπίτι! Μετά πήγαν μαζί στην δουλειά!

Στο τμήμα ένας αστυνομικός φώναξε την Τάσω για να της πει κάτι ιδιέταιρα!

Όταν γύρισε η Τάσω είπε στον Νικόλα:

Τάσω: Νικόλα βρέθηκε ο δολοφόνος της μάνας σου! Είσαι σίγουρος ότι θα αντέξεις να μάθεις την αλήθεια;

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Τα υπουργεία της Käferland & Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 23!

Τα υπουργεία της Käferland!

Υπουργείο Υγείας!

Υπουργείο Εργασίας!

Υπουργείο Οικονομίας!

Υπουργείο Δημόσιας Τάξης!

Υπουργείο Εσωτερικών!

Υπουργείο Εξωτερικών!

Υπουργείο Αηδίας!

Υπουργείο Αποχετεύσεων Δημόσιων και Ιδιωτικών Δίκτυων!

Υπουργείο Αερίων!

Υπουργείο Ποδαρίλας και Χλέπας!

Υπουργείο Εξόντωσης του Alexfarter!


Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 23!

Νικόλας: Τάσω χρειάζομαι την βοήθεια σου! Έλα από εδώ γρήγορα και πάρε και το υπηρεσιακό σου όπλο μαζί!

Τάσω: Γιατί τι έγινε;

Νικόλας: Τι θα γίνει τώρα; Θα πιάσουμε κουβέντα; Επείγον λέμεεεεεεεεεεεεεεε!

Ο Νικόλας έκλεισε το τηλέφωνο και έτρεξε στο wc γιατί τον είχε πιάσει πάλι κόψιμο!

Όταν βγήκε από την χέστρα του στο μπροστινό παράθυρο του σπιτιού του ήταν πεταμένο ένα κουράδι και είχε πασσαλείψει όλο το τζάμι! Ο Νικόλας πήγε διακριτκά πίσω από την κουρτίνα για να κοιτάξει και είδε κάτι παιδιά της γειτονιάς να του πετάνε σκατά και να γελάνε και φώναζαν ο χέστης!

Εκείνη την ώρα χτύπησε το κινητό του Νικόλα!

Ήταν πάλι μύνημα από τον Αλεγκξάντρ!

Αλεγκξάντρ: Ώστε δεν απαντάς καν στο μύνημα μου; Άρα είχα δίκιο σε όλα! Και μπορεί να είσουν βαλτός από κάποιον για να με σταματήσεις από το να σας πάρω τα λεφτά! Αλλά τα λεφτά τα δικαιούμαι και δεν θα σταματήσω!

Ο Νικόλας δεν άντεχε άλλο! Τα πήρε στην κράνα από την πίεση! Άνοιξε την μπαλκονόπορτα του και πήρε μια πολυθρόνα και την εξφενδόνισε με δύναμη στο μέρος των παιδιών που του πετούσαν σκατά!

Η πολυθρόνα όμως έπεσε πάνω στον κάδο από τον οποίο κάδο πετάχτηκαν από μέσα 26 γατιά κάνοντας εκενυριστικό τσιριχτό νιαούρισμα!

Ο Νικόλας εκείνη την στιγμή πήρε την απόφαση ότι μισούσε τα γατιά!

Ξαφνικά άκουσε τις σειρήνες ενός περιπολικού και μια άγρια γκαρίδα να απειλεί τα παιδιά!

Ήταν η θεία Τάσω που είχε έρθει για να τον σώσει!

Ο Νικόλας άνοιξε την πόρτα στην θεία Τάσω και άρχισε να της λέει τι έγινε!

Τάσω: Νικόλα πρέπει να μετακομίσεις! Θα σου σύστηνα να νοικιάσεις ένα διαμέρισμα κοντά στο τμήμα που είναι και η δουλειά σου!

Ο Νικόλας συμφώνησε με την θεία Τάσω!

Εκείνη την στιγμή χτύπησε το κινητό της θείας Τάσως!

Όταν η Τάσω έκλεισε το κινητό της είπε:

Τάσω: Νικόλα ήταν από το τμήμα! Η μητέρα σου βρέθηκε άγρια δολοφωνημένη!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 22!

Το Milch χτες το βράδυ έστειλε στο xela ένα σκαθάρι στο παράθυρο του! Το xela όμως είδε το σκαθάρι σήμερα το πρωί! Το xela είναι απερίγραπτο γιατί το σκαθάρι περίμενε εκεί υπομονητικά όλη την νύχτα για να του δώσει σημασία το xela!

Ο ρωσοπόντιος στην συναυλία του ντύθηκε σαν νεκροθάφτης γιατί το Milch του είχε χέσει τα ρούχα με μαύρο σκατό!

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 22!

Ο Νικόλας το σκέφτηκε πολύ και απάντησε:

Νικόλας: Δεν ήταν καλή μάνα!

Αλεγκξάντρ: Τι σου έκανε;

Νικόλας: Δεν θέλω να τα θυμάμαι!

Αλεγξάντρ: Έλα πες μου! Εγώ σου είπα το μεγαλύτερο μυστικό μου!

Νικόλας: Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι της είμουν βάρος! Είχα άλλα 2 μεγαλύτερα αδέρφια και όταν γεννήθηκα εγώ είχε μόλις πεθάνει ο πατέρας μου και εγώ είμουν σαν μπελάς και δεν με αγαπούσε κανείς! Αλλά όπως σου είπα δεν θέλω να τα θυμάμαι!

Η σχέση του Νικόλα με τον Αλεγκξάντρ προχωρούσε κανονικά! Ο Νικόλας το πρωί πήγαινε στην δουλειά του ως καθαριστής τουαλέτων και το βράδυ συναντούσε τον Αλεγκξάντρ!

Μέχρι που ο Αλεγκξάντρ του είπε:

Αλεγκξάντρ: Θέλεις να συγκατοικίσουμε;

Ο Νικόλας έμεινε κάγγελο! Πως θα γινόταν αυτό; Δεν γινόταν! Θα χεζόταν μπροστά στον Αλεγκξάντρ! Ο Αλεγκξάντρ θα τον παρατούσε!

Νικόλας: Ε. . . Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα!

Αλεγκξάντρ: Γιατί; Αφού τα πάμε πολύ καλά! Και μόλις πάρουμε και τα λεφτά της μάνας σου θα είμαστε πολύ άνετα οικονομικά!

Νικόλας: Όχι! Φοβάμαι μην φθυρθεί η σχέσει μας!

Αλεγκξάντρ: Γιατί; Αφού μέχρει τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα!

Όπως γινόταν κάθε φορά που ο Νικόλας πιεζόταν ή συνχυζόταν τον έπιανε επείγον τσίρλα!

Σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας για να προλάβει να πάει στο σπίτι του! Όμως ο Νικόλας δεν πρόλαβε! Χέστηκε 2 στενά πιο κάτω από το σπίτι του!

Και για κακή τύχη του Νικόλα ήταν εκεί 3 παιδιά που έπαιζαν στον δρόμο και τον είδαν και άρχισαν να φωνάζουν και να γελάνε και τους άκουσαν οι γονείς τους και όλη η γειτονιά και βγήκαν έξω και είδαν τον Νικόλα χεσμένο πατώκορφα και γελούσαν και τον κορόιδευαν!

Ο Νικόλας ντράπηκε τόσο πολύ που έβαλε τα κλάματα και έτρεξε τρέχοντας στο σπίτι του και δεν ήθελε να ξαναβγει ποτέ από εκεί!

Όταν μπούκαρε στο σπίτι του τα γέλια από τους γείτονες συνέχιζαν να ακούγονται!

Την άλλη μέρα το πρωί ο Νικόλας όταν ξύπνησε βρήκε ένα μύνημα στο κινητό του! Ήταν από τον Αλεγκξάντρ! Και του έλεγε:

Αλεγκξάντρ: Με είχες μόνο για να παιρνάς καλά και μόλις είδες ότι σοβάρεψαν τα πράγματα σηκώθηκες και έφυγες τρέχοντας χωρίς να δώσεις μια εξήγηση! Δεν θα σου το συνχωρήσω ποτέ αυτό!

Ο Νικόλας ήταν πολύ στεναχωρημένος και από τα χτεσινά και για αυτό που πίστευε ο Αλεγκξάντρ για αυτόν!

Ο Νικόλας πήγε να φτιάξει καφέ και να πάρει τα αντιτσιρλικά του όπως κάθε πρωί και όπως περνούσε μπροστά από την είσοδο του σπιτιού του μύριζε εσάνς σκατού!

Ο Νικόλας άνοιξε την πόρτα και βρήκε στο χαλί της εξόδου του 3 σακκούλες με σκατό σκύλων μέσα! Και είχαν και ένα σημείωμα που έλεγε:

Σημείωμα: Στον χέστη της γειτονιάς!

Ο Νικόλας ήταν έτοιμος να καταρέψει και σχημάτισε στο τηλέφωνο το τηλέφωνο της Τάσως!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Τα νέα τραγούδια του Milch για την Eurovision 2010 + Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 21!

Asshole

But you were always prety asshole with your fart
you make it loud and you always kill a cat
and when you enter to wc to launch your shits
you leave cats breathless when you close the door
it feels like hell because of filthy farts you do


End of farts

This is the end of farts
Milch-Käfer now is washing its ass
but it feels a shit pussing its bowel
It makes two farts and they smell
the kitens around feel like hell
but Milch-Käfer doesn't care about the others


Batler

Years ago it was Alexfarter
who made a fart in Käfer's yard
After that Milch hirred a batler
to prevent Alex of making fart
I'm in love with a käferytale
even though it FARTS
cause I don't care if I lose my shit
now it's out of my ass
Years ago when Milch-Käfer
kinda liked a shit-gateau
it sudenly entered to the candy-shop
μα ξαφνικά το έπιασε τσιρλιό
Έτρεχε απελπισμένο
to find there a wc
but it split down from a peel
και του εκτινάχθηκε η πορδή


Δεν κάνει διακοπές

Τόσα χρόνια εδώ
το Milch κάνει σκατό
χωρίς διαλλείματα καθόλου ούτε ένα ρεπώ
Κάνει μία πορδή
βρωντερή βρομερή
φεύγει το καζανάκι πέφτει σ'ενα γατί
Δεν κάνει διακοπές
σου δίνει 3 κλανιές


Το δράμα του Milch

Κάνει το Milch κλανιά
απ'την πορδή του ασπρίζουν τ'αυτιά
έρχεται όπου να'ναι το σκατό του
Είναι τραχύ σκληρό
το ποπούδι του τραυματίζει
ξέχασε το προφυλακτικό του
Το Milch δίνει μια κλοτσιά
σε μια κούτα πιο μπροστά
να φορέσει θέλει προφυλακτικά
Μα είν'αργά
κι άλλα σκατά
του φεύγουν τώρα απ'την κοιλιά
με ορμή αδειάζουν τα έντερα
και το Käfer πονά
Κι άλλα σκατά
βγαίνουν πολλά
ξεχείνονται ορμητικά
από του Käfer την κοιλιά
και είναι όλα τους σκληρά


Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 21!


Νικόλας: Alex Farter; Σε λένε Alex Farter;

Αλεγκξάντρ: Ναι! Αυτό είναι το πραγματικό όνομα μου!

Νικόλας: Και γιατί δεν μου το είπες από την αρχή;

Αλεγκξάντρ: Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα! Κι εσύ μου συστήθηκες ως Νικόλας! Δεν μου είπες ολόκληρο το ονοματεπώνυμο σου!

Νικόλας: Ποιος είναι ο λόγος που ήρθες στην Ελλάδα Alex Farter;

Αλεγκξάντρ: Σου είπα ότι δεν μπορώ να σου τον πω ακόμα!

Νικόλας: Γιατί νομίζω ότι τον ξέρω;

Αλεγκξάντρ: Τι ξέρεις;

Νικόλας: Ότι ήρθες εδώ για να βρεις την ανηψιά του πατέρα σου του Βρασίδα και να της πάρεις τα λεφτά που κληρονόμησε!

Αλεγκξάντρ: Που το ξέρεις εσύ αυτό;

Νικόλας: Εγώ είμαι ο γιος της μάνας μου!

Αλεγκξάντρ: Τι λες;

Νικόλας: Ότι είμαι ο γιος της μάνας μου!

Αλεγκξάντρ: Για κάτσε λίγο. . .

Νικόλας: Τι ακριβώς δεν κατάλαβες; Είπε ο Νικόλας καταεκνευρισμένος γιατί είχε αρχίσει να τον πιάνει κόψιμο!

Αλεγκξάντρ: Θες να πεις ότι είσαι ο γιος της ξαδέρφης του πατέρα μου;

Νικόλας: Ναι! Είμαι ο γιος της ξαδέρφης του πατέρα σου!

Αλεγκξάντρ: Είσαι ο γιος της ξαδέρφης του πατέρα μου;

Νικόλας: Είμαι ο γιος της ξαδέρφης του πατέρα σου λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Αλεγκξάντρ: Και τώρα;

Νικόλας: Και τώρα τι;

Αλεγκξάντρ: Ξέρεις το σχέδιο μου! Ξέρεις ποιος είμαι! Λογικά θα θέλεις να με σκοτώσεις και να μην με ξαναδεις στα μάτια σου!

Νικόλας: Θα σου πω αύριο!

Είπε ο Νικόλας και άρχισε να τρέχει τρέχοντας όχι γιατί είχε θυμώσει με τον Αλεγκξάντρ αλλά γιατί τον είχε πιάσει φριχτό κόψιμο και έπρεπε να πάει στο σπίτι του αλλιώς θα χεζόταν μπροστά στα μάτια του Αλεγκξάντρ! Και μπορεί στο νοσοκομείο να την είχε γλυτώσει και ο Αλεγκξάντρ να μην τον θυμόταν αλλά τώρα δεν θα το γλύτωνε πάλι το ρεζίλι!

Την άλλη μέρα μετά την δουλειά του Νικόλα ο Νικόλας πήρε τηλέφωνο τον Αλεγκξάντρ και του ζήτησε να βγουν!

Αλεγκξάντρ: Μα θέλεις ακόμα να με δεις;

Νικόλας: Γιατί να μην θέλω;

Αλεγκξάντρ: Μα έχεις καταλάβει ποιος είμαι!

Νικόλας: Ε και; Ποιος σου είπε ότι με νοιάζει εμένα αν χάσει αυτή η σκύλα που έχω την ατυχία να είναι μάνα μου τα λεφτά της; Εγώ έτσι και αλλιώς ζω χώρια της και δουλεύω και ποτέ δεν χρεισημοποιήσα τα λεφτά της!

Αλεκγξάντρ: Γιατί την μισείς; Τι σου έκανε;

Ο Νικόλας πάγωσε! Τι θα έλεγε τώρα;

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 20!

Το Milch σήμερα τα έχει ακόμα πιο πολύ παρμένα στην κράνα! Τα έχει πάρει με το xela-käfer! Για αυτό το Milch έκανε χτες το βράδυ το xela να κάνει 8 φορές τσίρλα και του έστειλε τσίρλα και σήμερα και σήμερα το κόλλησε και την γρίπη των άοσμων και άβρωντων κλανιών! Και αν το xela συνεχίσει έτσι το Milch θα το χώσει στον κώλο του Alexfarter! Και το xela τώρα φοβάται να κλάσει για να μην του φύγει μαζί και τσίρλα!

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 20!

Όταν ο Νικόλας τελειωσε την τσίρλα του τα νερά χέστρας ξεχύλησαν πάλι μέσα σε όλο το σπίτι και ο Νικόλας τα πήρε στην κράνα και βγήκε από το wc και πέταξε έξω με τις κλανιές την Λίτσα!

Η Λίτσα φώναζε και χτυπιόταν και έλεγε ότι δεν είχε που να μείνει αλλά ο Νικόλας δεν την λυπήθηκε και δεν της άνοιξε!

Ο Νικόλας όμως δεν κοιμήθηκε και σκεφτόταν όλο τον βράδυ την συμπτωτική συνονυμία του Alex Farter με τον Alex Farter! Το πρωί που πήγε στο τμήμα το είπε στην Τάσω!

Τάσω: Νικόλα μου πρόκειται για απλή συνονυμία γιατί ο Alex Farter που ήταν στην μαφία βρίσκεται προανακριτούμενος στην φυλακή! Και είναι από τα Σκόπια! Δεν είναι από την Ρωσοποντία!

Ο Νικόλας πήγε στο πόστο του για να καθαρίσει τα wc και αυτή την φορά άντεξε πιο πολύ ώρα χωρίς τσίρλα γιατί έπιασαν καλύτερα τα αντιτσιρλικά γιατί δεν τον σύνχυσε η Λίτσα!

Όσο ο Νικόλας καθάριζε χέστρες χτύπησε το κινητό του!

Κινητό: I'm taking back my love I'm taking back my love

Στο τηλέφωνο ήταν ο Αλεγκξάντρ! Ο Αλεγκξάντρ ζήτησε από τον Νικόλα να βγουν το βράδυ και ο Νικόλας από την χαρά του πέταξε το βουρτσάκι χέστρας που έφυγε από το παράθυρο της χέστρας και πέτυχε μια μπάμπω στην αυλή του πίσω σπιτιού και αυτή έπεσε από την κουνιστή καρέκλα της πάνω σε μια γλάστρα φύκου και η γλάστρα φύκου έπεσε πάνω σε ένα γατί που κρυβόταν πίσω από την γλάστρα φύκου και προσπαθούσε να χέσει!

Όταν πήγε 7 το απόγευμα ο Νικόλας σχόλασε από την δουλειά του και έτρεξε στο σπίτι του τρέχωντας και έριξε 6 γερές τσίρλες και έκανε μπάνιο και φόρεσε καθαρά ρούχα για να πάει να συναντήσει τον Αλεγκξάντρ!

Ο Αλξεγκξάντρ πρότινε στον Νικόλα να πάνε στο αγαπημένο μαγαζί του Αλεγκξάντρ!

Ο Νικόλας έμαθε εκείνο το βράδυ ότι ο Αλεγκξάντρ ήταν από την Λευκορωσία των Ηνωμένων Πολιτείων Ρωσοποντίας και ότι είχε έρθει στην Ελλάδα για κάποιο συγκεκρειμένο λόγο που δεν ήθελε να πει ακόμα!

Στο τέλος ο Αλεγκξάντρ είπε στον Νικόλα ότι πέρασε πολύ ωραία μαζί του και του ζήτησε να ξαναβγουν!

Ο Αλεγκξάντρ προσφέρθηκε να συνοδέψει τον Νικόλα στο σπίτι του και ο Νικόλας δέχτηκε!

Όπως περπατούσαν σε ένα πεζοδρόμιο πέρασαν δίπλα από ένα καφετί σκυλί που είχε λυγισμένα τα πίσω πόδια του και προσπαθούσε να χέσει και αμόλησε μια βρομερή εσάνς κλανιάς και ο Αλεγκξάντρ από την μπόχα και την δυσοδία παραπάτησε και πήγε να πέσει! Πάνω στο σκουντούπισμα του του έπεσε από την τσέπη του το πορτοφόλι του και άνοιξε!

Ο Νικόλας πήγε να το σηκώσει και τότε είδε την ταυτότητα του Αλεγκξάντρ που έγραφε ολόλκηρο το όνομα του: Alex Farter!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Τα νεύρα του Milch & Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 19!

Το Milch τα έχει πάρει στην κράνα με τον Alexfarter γιατί ο Alexfarter αντιγράφει το Milch και πήγε στην Νέα Υόρκη! Το Milch είχε πάει στην Νέα Υόρκη πριν από κάποια χρόνια εκτοξεύοντας κλάνοντας αλλά δεν υπολόγισε καλά την δύναμη της κλανιάς του σε σχέση με την απόσταση και έπεσε στον Ατλαντικό ωκεανό και μετά έκανε την κλανιά του προπέλα και έφτασε στην Νέα Υόρκη με θαλάσιο τρόπο!

Το Milch όμως παίρνει σιγά σιγά την κλανιά του πίσω από τον Alexfarter γιατί το Milch του τα έχει μαζεμένα και που βγήκε νικητής στην eurovision του 2009 γιατί σαμπόταραν το Milch που βγήκε κανονικά πρώτο και κυρίως γιατί ο Alexfarter προσπαθεί να γίνει Milch στην θέση του Milch!

Δεν φτάνει που ο Alexfarter είναι ρωσοπόντιος από τις Ηνωμένες Πολειτίες Ρωσοποντίας το παίζει νορβηγός! Το Milch του έκανε πολλά χουνέρια! Του έχει ρίξει κάτω το μικρόφωνο όσο ο ρωσοπόντιος τραγουδούσε και του το χάλασε! Του έχει ρίξει κάτω τους χορευτές του! Τον έκανε να χάσει την πτήση του για την Αθήνα! Του έστειλε στρατό σκαθαριών από την Käferland για να επιτεθεί στο σπίτι του και το αποκορύφωμα που του έκανε το Milch είναι ότι τον καταδιώκει παντού και ο Alexfarter για να γλιτώσει από την κατακυνηγιτική μανία του Milch αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες του στην Γερμανία!

Αυτό έλειπε στο Milch! Να κάνει ο ρωσοπόντιος συναυλίες στην Βρέμη!
Γιατί το Milch συνέχεια παίζει πορδόσφαιρο στην Βρέμη
κάνει μια βρομοβρωντερή πορδή και η Γερμανία τρέμει!

Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα των δημόσιων τουαλέτων! Δηλαδή είναι μια από τις παγκόσμιες μέρες του Milch! Γιατί η Käferland είναι γεμάτη με χέστρες!

Στους δρόμους της Käferland υπάρχει κάθε 20 μέτρα μια χέστρα! Στο σπίτι του Milch στην Käferland έχει τριχέσιο καναπέ που είναι 3 χέστρες μαζί σαν να ήταν 3 θέσεις καναπέ! Και στο ΠΟΡΔΑΚΑ το γήπεδο της Käferland οι θέσεις του κοινού αποτελούνται από χέστρες! Οι θέσεις των VIP έχουν κρυστάλινες χέστρες με διαμάντια και ρουμπίνια!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 19!

Η Λίτσα παράτησε τον Νικόλα και την Τάσω σύνξυλους και έφυγε τρέχοντας!

Νικόλας: Καλά να πάθει! Της άξιζε! Μόνο τα λεφτά της την νοιάζουν! Από μικρό με είχε κλεισμένο μέσα στο σπίτι για να μην βγω καθόλου και γίνει ρεζίλι στο χωριό! Και αγαπούσε μόνο τα αδέρφια μου! Αλλά τώρα γλίτωσα από όλους και τα καταφέρνω μόνος μου!

Η Τάσω δεν είπε τίποτα αλλά για ένδειξη συμπαράστασης άνοιξε τα χέρια της για να αγκαλιάσει τον Νικόλα! Προς στιγμής όμως το μετάνοιωσε!

Τάσω: Δεν πιστεύω να μου εκτοξευτεί καμιά τσίρλα;

Νικόλας: Όχι δεν μου έρχεται τώρα!

Η Τάσω αγκάλιασε τον Νικόλα και τότε ο Νικόλας έσπρωξε απότομα την Τάσω και έτρεξε τρέχοντας στο wc!

Όταν βγήκε ο Νικόλας από το wc η Τάσω του ανέθεσε την δουλειά του:

Τάσω: Νικόλα η μόνη θέση που κατάφερα να σου βρω είναι καθαριστής τουαλέτας!

Νικόλας: Δεν πειράζει! Καλά είναι! Θα είμαι στο φυσικό μου περιβάλλον!

Ο Νικόλας έπιασε αμέσως δουλειά και άρχισε να καθαρίζει τις χέστρες και κάθε ένα τέταρτο σταματούσε για να κάνει τσίρλα και μετά ξανακαθάριζε!

Όταν ήρθε το βράδυ ο Νικόλας γύρισε κατάκοπος στο σπίτι του!

Με το μπήκε να κάνει μπάνιο γιατί είχε κατατσιρλιαστεί άκουσε ένα χτύπημα στο κουδούνι του!

Κουδούνι: Γκλιν!

Το κουδούνι είχε χαλάσει και έκανε μόνο γκλιν και όχι γκλον!

Ο Νικόλας φόρεσε το πρώην άσπρο και τώρα καφέ σκατί μπουρούζι του και πήγε να ανοίξει! Ήταν πάλι η μάνα του!

Λίτσα: Νικόλα θα μείνω μαζί σου! Είπε η Λίτσα και έφερε μέσα την βαλίτσα της!

Νικόλας: Τι έκανε λέει;

Λίτσα: Ο δικηγόρος μου είπε ότι ο μπάσταρδος γιος του θείου Βρασίδα από το Ούσλο που τον έχει κάνει με μια ρωσοπόντια και τον λένε Alex Farter σαν αυτόν που δολοφόνησε την Σούλα μπορεί να μου πάρει όλα τα λεφτά γιατί η διαθήκη έλεγε ότι η περιουσία του Βρασίδα θα πάει στον πιο κοντινό συγκενή του και τώρα ο πιο κοντινός συγγενής του είναι ο Alex Farter!

Νικόλας: Για κάτσε λίγο! Γιατί πολύ φόρα πήρες! Πρώτα απ'όλα εγώ δεν σε θέλω εδώ μέσα μετά από όσα έχουν γίνει! Και μετά είπες ότι τον λένε Alex Farter σαν τον δολοφόνο! Πόσοι Alex Farter υπάρχουν;

Λίτσα: Δεν ξέρω και δεν είναι αυτό το θέμα μου τώρα! Χάνω τα λεφτά μου! Χάνω το σπίτι μου!

Νικόλας: Τώρα που το σκέφτομαι ένα από τα άγνωστα άτομα που μίλησαν τότε είχε ρωσοποντια προφορά!

Λίτσα: Νικόλα τι λες;

Νικόλας: Ότι κάτι ύποπτο τρέχει εδώ!

Είπε ο Νικόλας και έτρεξε τρέχοντας για το wc!

Νικόλας: Γαμώτο! Ξέχασα να αδειάσω τα νερά χέστρας από το πρωί!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 18!

Νικόλας: Τρελάθηκες; Δεν σκότωσα εγώ κανένα από τους 2!

Λίτσα: Άστα αυτά!

Νικόλας: Τι λες μουρλή; Η κόρη σου καθαρίστηκε από την μαφία πορνίας και ο γιος σου έγινε κόρη και αυτοκτόνησε!

Λίτσα: Εσύ έμπλεξες την Σούλα και τον Γιώργη εσύ τον σκότωσες! Βρήκαν το πτώμα του!

Τάσω: Ο Γιώργης γνωστός πλέον ως Τζένη αυτοκτόνησε μόνος του! Έκοψε τις φλέβες του! Και η κόρη σας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από μέλος της μαφίας το οποίο οδηγήθηκε είδη στον εισαγγελία! Έχουμε μάλιστα και τα ονόματα τους! Να δείτε! Κώστας Λαρύγκης, Τάκης Τρίχας και . . . Α να! Υπάρχει και ένας Alex Farter εδώ!

Λίτσα: Εσύ τι είσαι; Συνήγορος ή γκόμενα του;

Τάσω: Σας παρακαλώ κυρία μου! Είμαι η αστυνόμος Αναστασία Αναστασίου!

Λίτσα: Δεν πας να είσαι και ο Νίκος Μουρατίδης! Εγώ θέλω απονομή δικαιοσύνης για τον θάνατο των παιδιών μου! Συγκεκριμένα για την δολοφονία τους!

Τάσω: Για τον θάνατο της κόρης σας η δικαιοσύνη έχει ήδη την υπόθεση στα χέρια της! Ο θάνατος του γιου σας ήταν αυτοκτονία!

Λίτσα: Και θέλετε τώρα εγώ να πιστέψω ότι ο μονάκριβος γιος μου έγινε Τζένη και αυτοκτόνησε; Σίγουρα κάτι του έκανε αυτός ο τσιρλιάρης για να τον εκδικηθεί!

Είπε η Λίτσα και στράφηκε στον Νικόλα! Όμως ο Νικόλας δεν ήταν πια εκεί! Βρισκόταν μέσα στο wc και άδειαζε το εντεράκι του γιατί από την σύγχυση τα αντιτσιρλικά δεν μπόρεσαν να δράσουν καλά!

Μετά από λίγο και όσο η Λίτσα συνέχιζε την ωρίαση ακούστηκε ένα καζανάκι και ξεπρόβαλε ο Νικόλας κατάχλωμος!

Τάσω: Αν δεν μας πιστεύετε θα κάνουμε εκταφή και θα σας δείξουμε κιόλας την γνωμάτευση του ιατροδικαστή!

Λίτσα: Και θα μου δείξετε καμιά κονσομανσιόνισα που θα μου την παρουσιάσετε ως μεταχειρουργημένο γιο μου!

Τάσω: Κυρία μου αν θέλετε μπορεί να γίνει και εξέταση DNA στο πτώμα για να πειστείτε!

Η Λίτσα τα πήρε στην κράνα με τον αντίλογο και τα επιχηρείματα της Τάσως και άρπαξε την τσάντα της και έκανε να βγει με φόρα από το τμήμα!

Αλλά την διέκοψε το κινητό της!

Κινητό: Ντριν ντριν ντριν ντριν ντριν ντριιιιν!

Η Λίτσα το σήκωσε και έμεινε παγωμένη! Στο τηλέφωνο ήταν ο δικηγόρος της που της είπε ότι είχε εμφανιστεί ο νόθος μπάσταρδος γιος του θείου από το Ούσλο και διεκδικούσε όλη την περιουσία που εκείνη είχε κληρονομήσει!

Λίτσα: Αδύνατων! Θα χάσω όλα τα λεφτά μου!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 17!

Νικόλας: Και που θες να ξέρω εγώ τι κάνουν; Δεν έχω και δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί τους! Θυμάσαι πολύ καλά πως μου φερθήκατε όλοι! Και τώρα φύγε γιατί πρέπει να σφουγγαρίσω τα νερά χέστρας!

Λίτσα: Νικόλα ξέρω ότι δεν μου λες αλήθεια! Το καταλαβαίνω! Είμαι σίγουρη ότι κάτι ξέρεις!

Νικόλας: Σου είπα ότι δεν ξέρω τίποτα! Να πας να ψάξεις αλλού!

Η Λίτσα έφυγε αλλά ο Νικόλας ήταν σίγουρος ότι δεν είχαν τελειώσει τα βάσανα του!

Την άλλη μέρα το πρωί τον πήρε η Τάσω τηλέφωνο!

Τηλέφωνο: Ντριν!

Νικόλας: Ναι;

Τάσω: Νικόλα πέρνα από το τμήμα!

Ο Νικόλας έκλεισε το τηλέφωνο χαρούμενος γιατί θυμήθηκε ότι η Τάσω του είχε πει ότι θα του βρει δουλειά εκεί!

Ο Νικόλας έριξε 2 καλά χεσίματα και πήρε αντιτσιρλικά χάπια και έκανε μπάνιο και ντύθηκε σικ και έβαλε κολόνια και ξεκίνησε για το τμήμα!

Όπως πήγαινε στο τμήμα και περπατούσε ανέμελα στο πεζοδρόμιο σκουντούφλισε πάνω σε κάποιον και έφαγαν και οι 2 τα μούτρα τους!

Ο Νικόλας σηκώθηκε και βοήθησε και το άλλο άτομο που σκουντούπισε να σηκωθεί! Και τότε τον κοίταξε! Δεν μπορεί! Ήταν ο νοσοκόμος που είχε βάλει στο μάτι!

Νικόλας: Εσύ!

Νοσοκόμος: Γνωριζόμαστε από κάπου;

Ο Νικόλας τότε θυμήθηκε το χάλι που είχε αφήσει τα σεντόνια στο νοσοκομείο και το ρεζίλι!

Νικόλας: Ό. . .ο. . .όχι!

Νοσοκόμος: Κάτι μου θυμίζετε όμως!

Νικόλας: Μπορεί να μοιάζω με κάποιον που ξέρετε! Εγώ πάντως δεν σας γνωρίζω!

Νοσοκόμος: Μπορεί!

Ο Νικόλας έσκυψε το κεφάλι και βιάστηκε να φύγει και τότε:

Νοσοκόμος: Μισό λεπτό!

Ο Νικόλας γύρισε το κεφάλι!

Νοσοκόμος: Με λένε Αλεγκξάντρ!

Νικόλας: Αλεγκξάντρ;

Νοσοκόμος: Ναι! Είμαι από την Ρωσοποντία!

Νικόλας: Εμένα με λένε Νικόλα!

Ο Αλεγκξάντρ ζήτησε από τον Νικόλα το κινητό του! Ο Νικόλας αν και ντρεπόταν πολύ του το έδωσε και ο Αλεγκξάντρ του υποσχέθηκε ότι θα τον πάρει τηλέφωνο να βγουν!

Ο Νικόλας μετά από αυτή την ευχάριστη συνάντηση συνέχισε τον δρόμο του για το τμήμα!

Όταν έφτασε στο τμήμα μπούκαρε μέσα χαρούμενος! Όμως η χαρά του δεν κράτησε πολύ! Στο τμήμα τον περίμενε σε έξαλλη κατάσταση η μάνα του!

Λίτσα: Εσύ σκότωσες τα αδέρφια σου! Θα σε χώσω μέσα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 16!

Ο Νικόλας από την ταραχή του του ξέφυγε τσίρλα μέσα στην μπανιέρα και την πάτησε και γλύστρισε και έπεσε πάνω στο πλυντήριο! Από την πτώση του άνοιξε το πορτάκι του πλυντήριου και ξεχύθηκαν έξω 30 χεσμένα βρακιά του Νικόλα!

Ο Νικόλας τα πήρε στην κράνα και άρπαξε τα βρακιά και τα πέταξε μέσα στην χέστρα και τράβηξε το καζανάκι και η χέστρα βούλωσε και άρχισαν να τρέχουν έξω νερά χέστρας γεμάτα με διαμελισμένα κουραδάκια!

Το κουδούνι συνέχιζε να χτυπάει! Ο Νικόλας έριξε λίγο νερό στο ποπουδάκι του και φόρεσε το καφέ μπουρνούζι του που κανονικά το είχε αγοράσει άσπρο αλλά έγινε καφέ από την τσίρλα και πήγε να ανοίξει την πόρτα!

Ο Νικόλας άνοιξε την πόρτα και έπαθε σοκ!

Στην πόρτα του Νικόλα στεκόταν η μάνα του Νικόλα η Λίτσα!

Νικόλας: Μαμμ. .μ. .

Λίτσα: Μαμούνια!

Νικόλας: Τι θέλεις εδώ; Πως με βρήκες;

Λίτσα: Όποιος θέλει βρίσκει! Θα με αφήσεις να περάσω μέσα;

Ο Νικόλας παραγκώνισε για να περάσει η Λίτσα! Η Λίτσα μπήκε μέσα και έκανε μια γκριμάτσα αηδίας!

Λίτσα: Τι μπόχα είναι αυτή; Και τι δουλειά έχουν εδώ αυτά τα νερά χέστρας;

Νικόλας: Ε. .ε. .να. .ε. .

Λίτσα: Ελένη! Τι ε και ιστορίες μου λες; Λες και δεν ξέρω το πρόβλημα σου! Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινες τόσο βρομιάρης! Τα νερά της χέστρας θα μπορούσες να τα σφουγγαρίσεις!

Είπε η Λίτσα και άνοιξε την πόρτα του wc!

Νικόλας: Μαμά μη!

Αλλά δεν πρόλαβε να την σταματήσει! Η Λίτσα είδε την καταστροφή! Η χέστρα ξεχυλισμένη από βρακιά και νερά χέστρας με διαμελισμένα κουραδάκια που είχαν εκτοξευτεί ακόμα και στον καθρέφτη του wc!

Η Λίτσα αηδιασμένη βγήκε από το wc και αμέσως πήρε 3 ηρεμιστικά!

Λίτσα: Τέλοσπαντων! Δεν με νοιάζει τι κάνεις στο δικό σου σπίτι! Αυτό που θέλω να μου πεις είναι αν έχεις συναντήσει καθόλου τα αδέρφια σου! Με τον Γιώργο είχα χάσει εντελώς επαφή από τότε που έφυγε αλλά με την Σούλα μιλούσαμε που και που στο τηλέφωνο αλλά έχουμε να μιλήσουμε 6 μήνες!

Ο Νικόλας ένιωσε να χάνει το σκατό από το ποπούδι του! Τα πόδια του δεν τον κρατούσαν! Πως θα της έλεγε ότι ήξερε;

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 15!

Νικόλας: Τάσω απετώ εξηγήσεις! Γιατί φοράς στολή αστυνομικού;

Τάσω: Γιατί είμαι αστυνομικός!

Νικόλας: Από πότε;

Τάσω: Από τότε που τελειωσα την μεγάλη των μπάτσων σχολή!

Νικόλας: Και το μπαρ καταχώνι που έχεις;

Τάσω: Δεν είναι δικό μου! Παρίστανα την τσατσά για να εξαθρώσουμε σπύρα πορνίας και μαφίες!

Νικόλας: Και γιατι έκανες την πεθαμένη;

Τάσω: Έπρεπε! Ήταν δόλωμμα! Δυστυχώς όμως υπήρξαν και θύματα! Εσύ και τα πτώματα των μπαμπούδων δεν είσασταν στο κόλπο! Δεν θέλαμε να πάθει κανείς κακό!

Νικόλας: Και η αδερφή μου; Τι δουλειά είχε εδώ;

Τάσω: Η αδερφή σου;

Νικόλας: Ναι! Αυτό το ξανθό πτώμα εκεί είναι η αδερφή μου!

Τάσω: Αυτή ήταν ένα από τα μεγάλα κεφάλια της μαφίας! Μαζί με τον προαγωγό της που ήταν και γκόμενος της διεύθυναν την μαφία!

Νικόλας: Και εμενα γιατί με απήγαγαν;

Τάσω: Μα για δόλωμμα! Για να στήσουν παγίδα σε εμένα νομίζωντας ότι ανήκω σε αντίπαλη μαφία!

Νικόλας: Θέλω να φύγω από εδώ αμέσως!

Τάσω: ΟΚ! Αλλά για κάτσε λίγο!

Νικόλας: Τι;

Τάσω: Εδώ και 1μιση ώρα μιλάμε για κλανιές!

Νικόλας: Ε;

Τάσω: Εεε. . . Όση ώρα μιλάμε δεν χέζεσαι!

Τι ήθελε και μίλησε η Τάσω; Εκείνοι την ώρα άνοιξαν οι ουρανοί σαν να πάτησε ένα κουμπί και τόνοι τσίρλας άρχισαν να ξεχείνονται από τα ήδη καταχεσμένα παντελόνια του Νικόλα!

Νικόλας: Έχω και άλλη απορία!

Τάσω: Τι είναι πάλι;

Νικόλας: Αφού είσαι αστυνομία και είσαι κατά της πορνίας τότε γιατί με έβαλες στο κύκλωμα;

Τάσω: Για 2 λόγους! Ο ένας είναι ότι δεν προκειτόταν να βρεις κάποια άλλη δουλειά με το πρόβλημα σου! Ο άλλος λόγος είναι ότι χρειαζώμασταν και άντρες ζιγκολούς για προσέκλυση γυναικών στο μαγαζί και ανανέωση!

Νικόλας: Δηλαδή με χρεισιμοποιήσες;

Τάσω: Αγόρι μου ξεκόλα! Αφού σε οφέλησε και εσένα!

Ο Νικόλας κατέβασε το κεφάλι του και άρχισε να προχωράει σκεφτικός! Ήθελε να πάει επιγόντως στο σπίτι του και να πλυθεί και να πάρει αντιτσιρλικά χάπια!

Νικόλας: Και τώρα που τελείωσε όλο αυτό εγώ που θα βρω δουλειά;

Τάσω: Μην ανυσηχείς αγόρι θα σε πάρω στο τμήμα! Κάπου θα σε βολέψουμε για λίγες ώρες! Θα δω τι μπορώ να κάνω!

Ο Νικόλας από την χαρά του πήγε να αγκαλιάσει την θεία Τάσω!

Τάσω: Ούτε να το σκέφτεσαι! Είσαι χεσμένος πατόκορφα!

Η θεία Τάσω πέταξε τον Νικόλα στο σπίτι του με το περικολικό αφού τον έβαλε στο πορτμπαγκάζ για να μην της γεμίσει με τσίρλα το αμάξι! Ο Νικόλας μόλις μπούκαρε στο σπίτι του όρμιξε στη χέστρα του και τράβηξε ένα ανακουφιστικότατο χέσιμο! Μετά άνοιξε την βρύση και χώθηκε στην μπανιέρα! Το νερό έγινε αμέσως καφέ από το πολύ σκατό!

Ο Νικόλας την ώρα που πλενόταν θυμήθηκε κάτι και του έφυγε το σαπούνι!

Νικόλας: Shit! Ξέχασα το πτώμα της αδερφής μου!

Και τότε άκουσε ένα ντριν ντριν ντριν από το κουδούνι της πόρτας!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 14!

Ο Νικόλας κατατρόμαξε και η τσίρλα του αμέσως ξεπάγωσε και άρχισε να ρέει ακόμα πιο άφθονη σαν συντριβάνη!

Γνωστό πια άτομο: Γρήγορα εξαφανείστε το πτώμα μην μας πάρουν χαμπάρι οι αστυνομία!

Άγνωστο άτομο: Τεμαχίστε το πτώμα και πετάξτε το σε κάδους! Σκοτώστε και την άλλη μπάμπω που είδε τι έγινε!

Ο Νικόλας μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο! Που κολλούσε το γνωστό πια άτομο με τις μπαμπούδες;

Άλλο άγνωστο άτομο: Με αυτόν εδώ τι θα κάνουμε; Πρέεπι να τον καθαρίσουμε και αυτόν τώρα!

Ο Νικόλας όταν το άκουσε αυτό βεβαιώθηκε ότι δεν ενοούσαν να τον καθαρίσουν από την τσίρλα!

Γνωστό πια άτομο: Αυτόν όχι!

Άλλο άγνωστο άτομο: Γιατί;

Γνωστό πια άτομο: Δεν γίνεται! Μας χρεισιμεύει στον εκβιασμό!

Άλλο άγνωστο άτομο: Τώρα δεν μας χρεισιμέυει πουθενά πια! Άκουσε τα πάντα και μας είναι επικύνδινος! Πρέπει να βγει από την μέση!

Γνωστό πια άτομο: Όχι σας λέω! Για να τον σκοτώσετε πρέπει να περάσετε πάνω από το πτώμα μου!

Άλλο άγνωστο άτομο: Και νομίζεις ότι μας είναι δύσκολο;

Ο Νικόλας άκουσε 2 ακόμα πυροβολισμούς! Ο ένας ήταν για την μπάμπω και ο άλλος για το γνωστό πια άτομο! Ο Νικόλας ήταν πανικοβλημένος! Τώρα δεν είχε καμια προστασία! Θα τον καθάριζαν χωρίς δεύτερη σκέψη!

Άλλο άγνωστο άτομο: Τλεειώνετε και με αυτόν! Γρήγορα!

Και τότε:

Άγρια φωνή: Αστυνομία! Πετάξτε κάτω τα όπλα και σηκώστε ψηλά τα χέρια αλλιώς θα πυροβολήσουμε!

Ο Νικόλας χάρηκε πάρα πολύ! Χάρηκε τόσο πολύ που προσπάθησε να συγκρατήσει την εισερχόμενη τσίρλα του!

Είχε έρθει η στιγμή ο Νικόλας να μάθει την αλήθεια! Ένα χέρι του έβγαλε το τσυρότο και το μαντίλι!

Ο Νικόλας έπαθε σοκ! Μπροστά του στεκόταν ολοζώντανη με σάρκα και οστά η θεία Τάσω!

Ο Νικόλας προσπάθησε να την αγκαλιάσει αλλά τα χέρια και τα πόδια του ήταν ακόμα δεμένα!

Τάσω: Τώρα θα σε λύσω αγόρι μου!

Ο Νικόλας την κοιτούσε ακόμα πιο ένσοκος! Η θεία Τάσω φορούσε στολή αστυνομικού!

Τα πτώματα του γνωστού πια άτομου της Σούλας της αδερφής του και τα πτώματα των μπαμπούδων Ευγενίας και Ευτυχίας κοιτόντουσαν λίγα μέτρα πιο εκεί!

Νικόλας: Τά τά σ σ σω τ τ τι τι γ γ γίνεται εδώ;


Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 13!

Το άγνωστο άτομο γύρισε και έβγαλε το τσυρότο από το στόμα του Νικόλα και του έκανε μια πρώτης κλάσης αποτρίχωση σε ότι τρίχα του είχε μείνει από το ξύρισμα!

Ο Νικόλας από τον πόνο του έφυγε τσίρλα!

Άγνωστο άτομο: Αχ πόσες φορές πρέπει να σε καθαρίσω;

Νικόλας; Ποια είσαι;

Άγνωστο άτομο: Δεν είπαμε όχι ερωτήσεις; Για το καλό σου!

Για πρώτη φορά ο Νικόλας ένιωσε απειλητικά από το άγνωστο άτομο!

Το άγνωστο άτομο έχωσε ένα χάμπουργκερ στο στόμα του Νικόλα και ο Νικόλας κόντεψε να πνιγεί!

Άγνωστο άτομο: Βέβαια είναι πολύ επικύνδινο για μένα που σου δίνω να φας γιατί όλο αυτό θα βγει σε τσίρλα!

Μόλις ο Νικόλας τελειωσε το μασούλημα το άγνωστο άτομο του έβαλε άλλο τσυρότο!

Μετά ο Νικόλας άκουσε το άγνωστο άτομο να απομακρύνεται και μετά άκουσε ένα σκοντάψιμο! Το άγνωστο άτομο άρχισε να βρίζει εκνευρισμένο!

Μα βέβαια! Πως δεν το είχε σκεφτεί νωρίτερα ο Νικόλας! Αυτά τα βρισίδια του ήταν τόσο γνωστά! Ώστε αυτή ήταν όντως! Μα τι ήθελε εδώ; Αφού. . . Πως βρέθηκε εδώ και γιατί τον κρατούσε εκεί μέσα απαγόμενο;

Ο Νικόλας σκέφτηκε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να βρει τρόπο να λυθεί! Απαιτούσε εξηγήσεις!

Ο Νικόλας άρχισε να κουνιέται σπαστικώς αλλά δεν κατάφερνε τίποτα! Η μόνη λύση που βρήκε για να προκαλέσει το γνωστό πια άτομο ήταν μία: Η τσίρλα!

Ο Νικόλας άρχισε να εκτοξεύει αβίαστα άφθονες ποσότητες ζουμερής τσίρλας! Ξαφνικά η τσίρλα του πάγωσε! Ένας πυροβολισμός ακούστηκε από έξω!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 12!

Όταν συνήλθε ο Νικόλας προσπάθησε να ανοίξει τα μάτια του αλλά δεν μπορούσε! Ένα μαντίλι ήταν δεμένο στο κεφάλι του! Σκέφτηκε να το λύσει με τα χέρια του για να δει αλλά ούτε αυτό μπόρεσε να κάνει γιατί και τα χέρια το ήταν δεμένα! Προσπάθησε να σηκωθεί αλλά δεν τα κατάφερε! Και τα πόδια του ήταν δεμένα!

Ο Νικόλας κρύωνε! Προσπάθησε να μυρίσει τον χόρο για να καταλάβει τι περίπου είναι εκεί που βρίσκεται! Το μόνο που κατάφερε να μυρίσει ήταν σκατό! Ένιωθε το ποπούδι του υγρό! Είχε χεστεί πάνω του! Ο Νικόλας αναρωτιόταν πως θα άντεχε εκεί μέσα χωρίς τα αντιτσιρλικά του!

Ο Νικόλας προσπάθησε να ρωτήσει αν είναι κανένας εκεί!

Νικόλας: Ιιιιιεεεεααααοοοο;

Τότε συνηδειτοποίησε ότι του είχαν κλείσει και το στόμα!

Ξαφνικά άκουσε θόρυβο από καζανάκι και μια πόρτα να ανοίγει!

Μια γνώριμη φωνή τον ρώτησε:

Φωνή: Ελπίζω να μην τα έκανες πάνω σου καημενούλη μου!

Ο Νικόλας αναρωτιόταν που την ήξερε αυτή την φωνή! Πήγαινε κάπου ο μυαλό του αλλά δεν γινόταν να είναι αυτό που σκέφτηκε!

Φωνή: Βρομάει σκατό! Άρα χέστηκες! Θα σε πλύνω εγώ! Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται να σε λύσω ούτε να σου ανοίξω ακόμα τα μάτια!

Νικόλας: Αααοοοεεε!

Ο Νικόλας ένιωσε να τον γυρνούν μπρούμυτα και να του κατεβάζουν το σώβρακο! Ο Νικόλας συνηδειτοποίησε ότι τόση ώρα ήταν με το σώβρακο και βγαλμένο το παντελόνι!

Ο Νικόλας ντρεπόταν που αυτό το άγνωστο άτομο τον έβλεπε γυμνό και σκατωμένο αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει!

Εκείνη την στιγμή από την ντροπή και τον φόβο του του ξέφυγε τσίρλα που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει! Ο Νικόλας αναρωτίοταν αν η τσίρλα του είχε εκτοξευτεί στα μούτρα του άγνωστου άτομου αλλά δεν άκουσε καμια αντίδραση για να καταλάβει!

Μέχρι να τον ξεσκατώσει το άγνωστο άτομο ο Νικόλας είχε κάνει άλλες 2 τσίρλες!

Ο Νικόλας σταμάτησε να φοβάται γιατί σκέφτηκε ότι για να κάθεται το άγνωστο άτομο και να τον ξεσκατίζει δεν θα είναι κακό άτομο!

Άγνωστο άτομο: Σου φόρεσα προσωρινά μπεμπιλίνο γιατί δεν μπορώ να σε ξεσκατιάζω συνέχεια!

Ο Νικόλας προσπάθησε να κουνηθεί για να δείξει την απελπισία του!

Άγνωστο άτομο: Το ξέρω ότι είσαι άβολα αλλά σου είπα ήδη ότι προς το παρόν πρέπει να μείνεις έτσι! Θα μπορούσα να σου βγάλω το τσυρότο από το στόμα αλλά ξέρω ότι αν το κάνω θα αρχίσεις τις ερωτήσεις! Θα σου φέρω κάτι να φας μόνο αν υποσχθείς ότι δεν θα φωνάξεις και δεν θα ρωτήσεις τίποτα όσο το τσυρότο θα είναι βγαλμένο για να φας!

Ο Νικόλας κούνησε το κεφάλι καταφατικός!

Ο Νικόλας ένιωσε ένα χέρι να του χαιδεύει τα μαλλιά και μετά άκουσε βήματα και την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει!

Μα που να βρισκόταν; Ποιο ήταν αυτό το άγνωστο άτομο; Ήταν όντως άγνωστο άτομο;

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Τα βραβεία και Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 11!

To Milch αποφάσισε να μοιράσει στους φαν του κάποια βραβεία!

Στον Αμερικλάνο θα δώσει το βραβείο του πιο προσεκτικού και εμβαθούμενου αναγνώστη!

Στην Μάγισσα Κίρκη το βραβείο της καλύτερης ανταποδωτικής σχολιάστριας με στιχάκια!

Στον Mahler του αναγνώστη με τα πιο αστεία σχόλια!

Και το Milch θα δώσει τα βραβεία των χρυσών σκαθαριών στις συμπάθιες του Milch στην Σταυρούλα και στην Ανεμοδούρα!



















ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΑΣΩΣ FART 11!

Ο Νικόλας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! Δεν ήθελε να πιστέψει ότι η Τάσω η μοναδική του φίλη και ο μόνος άνθρωπος που του στάθηκε τα είχε κακαρώσει!

Ο Νικόλας δεν ήξερε πως να μάθει που έγινε η κηδεία και το θάψιμο της Τάσως! Όλη την νύχτα δεν κοιμήθηκε γιατί αναρωτιόταν πως πέθανε η Τάσω! Ο Νικόλας προσπαθούσε να θημυθεί αν υπήρχε κάτι στην Τάσω που να έδειχνε ότι η Τάσω είναι άρρωστη! Και μετά ο Νικόλας άρχισε να αναρωτιέται αν η Τάσω δολωφονήθηκε!

Ο Νικόλας δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και μόλις έγινε πρωί πήρε τηλέφωνο σε μια κονσομασιόνισα από το μπαρ καταχώνι της Τάσως και ρώτησε αν αυτή ήξερε για την Τάσω και τον θάνατο της!

Η κονσομασιόνισα του είπε πως δεν ήξερε τίποτα ούτε αυτή και ότι το έμαθε όταν ένα βράδυ πήγε να πιάσει δουλειά και βρήκε το μπαρ καταχώνι κλειστό!

Ο Νικόλας ήταν πολύ στεναχωρεμένος και το βράδυ που πήγε αναγκαστικά στην δουλειά ρωτούσε την Ευγενία την Ευλαμπία την Ευτυχία και την Ευθυμία που ήταν μέσα στα κυκλώμματα αν ήξεραν τίποτα!

Όλες οι μπαμπούδες έκαναν ότι δεν ήξεραν τίποτα αλλά λίγο πριν σχολάσει ο Νικόλας η Ευλαμπία τον έπιασε εμπιστευτηκά και του είπε ότι η Τάσω το πιο πιθανό είναι να δολωφονήθηκε γιατί είχε πολλά μπλεξίματα με τον υπόκοσμο!

Ο Νικόλας μετά την δουλειά πήγε να πάρει ταξί για να πάει στο σπίτι του αφού πρώτα έριξε ένα χέσιμο στην χέστρα του μπαρ καταχωνιού των μπάμπων όπως κάθε βράδυ!

Όπως περπατούσε για να βγει στον κεντρικό δρόμο να πάρει ταξί ένιωσε ένα γαντωμένο χέρι να του κλείνει το στόμα με ένα πανί ψεκασμένο με ένα υγρό με περίεργη μυρωδιά! Πριν προλάβει να αντιδράσει ο Νικόλας λιποθύμησε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 10!

Από τις φωνές της Τάσως από την αηδία και το σοκ μπούκαραν μέσα ένας γιατρός και 2 νοσοκόμες! Ο γιατρός ήταν μικροσκοπικός με μικρό αυγουλοειδή κεφάλι και τεράστια μύτη σαν καρπούζι με πολλά στήγματα με τρίχες!

Γιατρός: Τι έγινε εδώ;

Νοσοκόμα: Δεν βλέπετε τι έχει κάνει αυτός εδώ μέσα; Πάει το δωμάτιο! Τα σεντόνια είναι για πέταμα! Οι τοίχοι θέλουν βάψιμο!

Όπως ήταν φυσικό ο Νικόλας και η Τάσω διώχτηκαν από το νοσοκομείο με τις κλωτσιές!

Ο Νικόλας έμεινε για 3 μέρες στο σπίτι του και μετά η Τάσω τον ανάγκασε να γυρίσει στην δουλειά στο μπαρ καταχώνι που είχε για να ξεχαστεί και τον έβαλε να αλλάξει μάρκα αντιτσιρλικών χαπιών!

Ο Νικόλας γύρισε στην δουλειά με βαριά καρδιά γιατί αναγκαστικά έπρεπε να γυρίσει σε αυτή την δουλειά γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει καμια άλλη δουλειά με το πρόβλημα που είχε αφού θα τον απέλυαν!

Έτσι πέρασαν σχεδόν 4 μήνες!

Ένα βράδυ στην δουλειά ο Νικόλας γνώρισε 2 αδερφές την Ευλαμπία και την Ευγενία! Ήταν η Ευλαμπία γεροντοκόρη και η Ευγενία χήρα! Αυτές του πρότιναν να πάει να δουλέψει στον δικό τους μπαρ καταχώνι που ήθελαν να ανοίξουν μαζί με 2 άλλες αδερφές την Ευτυχία και την Ευθυμία για να τον έχουν σε αποκλειστικότητα!

Του πρότειναν ένα πολύ μεγάλο ποσό!

Ο Νικόλας δελεάστηκε αλλά δεν ήθελε να αφήσει την Τάσω γιατί της χρωστούσε πολλά αφού ήταν η μόνη που του πρόσφερε δουλειά ενώ ήξερε το πρόβλημα του και του είχε σταθεί και όταν έκανε απόπειρα!

Ο Νικόλας είπε στην Τάσω για την συζήτηση του με την μπάμπω Ευγενία και την μπάμπω Ευλαμπία! Η θεία Τάσω του είπε αν θέλει να πάει αφού τα λεφτά θα είναι περισσότερα για το δικό του καλό και ότι εκείνοι θα συνέχιζαν να είναι φίλοι!

Ο Νικόλας τελικά δέχτηκε να πάει στο μπαρ καταχώνι των 4 μπάμπων!

Αφού πέρασε ένας μήνας που δούλευε εκεί και μιλούσε στο τηλέφωνο με την Τάσω η Τάσω έκανε να τον πάρει τηλέφωνο μια βδομάδα!

Ο Νικόλας την πήρε τηλέφωνο και η Τάσω δεν το σήκωνε! Ο Νικόλας ανησύχησε και πέρασε από το μπαρ καταχώνι της Τάσως!

Ο Νικόλας ένσοκος στάθηκε έξω από το μπαρ καταχώνι της Τάσως και διάβασε το ταμπελίδι.

Ταμπελίδι: ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΙΤΡΙΑΣ.

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!


Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 9!

Τα σεντόνια στο κρεβάτι του Νικόλα στο νοσοκομείο έγιναν καφέ από άσπρα! Η επίδραση των αντιτσιρλικών είχε περάσει και φρέσκια τσίρλα εξαπλώθηκε παντού!

Ο Νικόλας ντράπηκε πολύ που θα τον έβλεπαν η νοσοκόμες σε αυτή την κατάσταση και το αποφάσισε γρήγορα:

Νικόλας: Τάσω σήκωσε με από εδώ να φύγουμε από εδώ τώρα!

Τάσω: Νικόλα τι λες; Αφού είσαι άρρωστος και πρέπει να μείνεις στο νοσοκομείο! Τώρα θα έρθουν οι νοσοκόμες να σου αλλάξουν σεντόνια!

Νικόλας: Δεν θέλω να με δουν έτσι!

Τάσω: Νικόλα μην κουνιέσαι! Μπορεί να σου συμβεί κάτι κακό αν δεν ακουλουθήσεις τις οδηγίες των γιατρών!

Νικόλας: Κάνε στην άκρη! Θέλω να σηκωθώ!

Τάσω: Νικόλα κάτσε κάτω! Βοήθεια!

Εκείνη την στιγμή άνοιξε η πόρτα του δωμάτιου και μπούκαρε μέσα όχι μια νοσοκόμα αλλά ένας νοσοκόμος!

Νοσοκόμος: Τι έγινε εδώ;

Η Τάσω πήγε να απαντήσει αλλά ένα ένιωσε ένα πονόδη τσίμπημα στην γάμπα της!

Τάσω: Τίποτα! Καταλάθως πατήσαμε το κουμπί! είπε η Τάσω μπαίνοντας μπροστά στον νοσοκομο για να μην δει την τσίρλα στα σεντόνια!

Όταν ο νοσοκόμος έφυγε η Τάσω κοίταξε κάτω από το κρεβάτι που είχε κρυφτεί ο Νικόλας! Ο Νικόλας βγήκε κάτω από το κρεβάτι και έκατσε πάνω στο κρεβάτι!

Τάσω: Νικόλα τι έπαθες; Γιατί κρύφτηκες; Γιατί κοιτάζεις έτσι; Γιατί έχεις αυτό το ηλίθιο χαμόγελο;

Ο Νικόλας πριν προλάβει να απαντήσει του ξέφυγαν 300 γραμάρια τσίρλας που εκτοξεύτηκαν στο απέναντι τζάμι!

Νικόλας: Δεν τον είδες; Ήταν το ουρί του παραδείσου!

Η Τάσω κοιτούσε τον Νικόλα απορημένη!

Τάσω: Ποιος; Ο νοσοκόμος;

Νικόλας: Εσύ ποιος λες;

Τάσω: Νικόλα; Είσαι gay;

Νικόλας: Δεν ξέρω! Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ!

Τάσω: Εγώ νόμιζα ότι σου άρεσαν οι γυναίκες!

Νικόλας: Δεν ξέρω! Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ!

Τάσω: Καλά ας το αφήσουμε αυτό για τώρα! Τι θα γίνει με τα σεντόνια;

Νικόλας: Δεν ξέρω! Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ!

Τάσω: Νικόλα σου μιλάω! Ξεκόλα!

Νικόλας: Δεν ξέρω! Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ!

Η Τάσω τα πήρε στην κράνα με την αποχάυνωση του Νικόλα και του βάρεσε ένα μπουνίδι για να συνέλθει!

Ο Νικόλας από το σοκ αμόλησε μια βρωντερή πορδή και 3 κιλά ολόφρεσκιας τσίρλας ξεχύθηκαν από το ποπούδι του και εκτοξεύτηκαν στα μούτρα και στο στόμα της Τάσως!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 8!

Ο Νικόλας έσκυψε πάνω από την γυναίκα! Κάτι του θύμιζε! Ήταν πολύ γνωστή φυσιογνωμία!

Ο Νικόλας έζησε την πιο ένσοκη στιγμή της καριέρας και της ζωής του! Αυτή η γυναίκα ήταν ...ο αδερφός του ο Γιώργης!

Ο Νικόλας αηδιασμένος γύρισε το κεφάλι του και ξέρασε!

Η γυναίκα Γιώργης συνήλθε και ήταν κατάχλωμη!

Ο Νικόλας ντρεπόταν να την κοιτάξει στα μάτια!

Νικόλας: Πόσο καιρό έχει που έγινε αυτό;

Γιώργης: 3 χρόνια! Νικόλα σε παρακαλώ! Μην πεις τίποτα στην μαμά! Μην πεις τίποτα στην Σούλα! Μην πεις τίποτα πουθενά!

Η φωνή του Γιώργη έτρεμε!

Νικόλας: Φύγε τώρα! Σήκω και φύγε από εδώ μέσα! Δεν θέλω να σε βλέπω στα μάτια μου!

Εκείνη την στιγμή ο Γιώργης τα πήρε!

Γιώργης: Δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα που έκανα εγχίρειση αλλαγής φύλλου; Εσύ ως ζιγκολό είσαι καλύτερος;

Νικόλας: Φύγεεε! Δεν καταλαβαίνεις! Φύγε!

Ο Γιώργης είχε μείνει στον πάτωμα να κοιτάζει τον Νικόλα!

Ο Νικόλας βρώντηξε την πόρτα και βγήκε έξω!

Η Τάσω είδε τον Νικόλα να τρέχει τρέχωντας προς την έξοδο! Προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά δεν πρόλαβε!

Τότε της ήρθε φλασιά και έτρεξε μέσα στο δωμάτιο που είχε ο Νικόλας εκείνο το βράδυ! Άνοιξε την πόρτα και βρήκε το πτώμα μιας γυναίκας! Ο Γιώργης είχε κόψει τις φλέβες του με ένα σουγιά!

Η Τάσω άρχισε να παίρνει τηλέφωνα στον Νικόλα να μάθει τι έγινε αλλά ο Νικόλας δεν σήκωνε το τηλέφωνο!

Οι μπράβοι του μπαρ καταχωνιού ανέλαβαν να ξεφορτωθούν το πτώμα πριν υπάρξουν μπλεξίματα με αστυνομίες!

Στις 7 το πρωί χτύπησε το κινητό της Τάσως! Ήταν από το νοσοκομείο! Ο Νικόλας έκανε απόπειρα αυτκτονίας! Η Τάσω έριξε ένα αραχνούφαντο παλτό και έτρεξε στο νοσοκομείο να δει τον Νικόλα!

Τάσω: Νεαρέ μου νομίζω ότι μου χρωστάς κάποιες εξηγήσεις!

Ο Νικόλας ήταν ακόμα ζαλισμένος από την νάρκωση! Του είχαν κάνει πλύση στομάχου γιατί προσπάθησε να αυτοκτονήσει καταπίνωντας 16 κουτιά αντιτσιρλικών χαπιών μαζί με τα κουτιά τους! Το φως που έμπαινε από το παράθυρο του δωμάτιου έκανε τα μουστάκια της Τάσως να γυαλίζουν! Ο Νικόλας ένιωσε για μερικές στιγμές οικία!

Τάσω: Βλέπω ότι ακόμα είσαι αρκετά αδύναμος! Αλλά δεν βιάζομαι! Θα μείνω εδώ να περιμένω μέχρι να συνέλθεις!

2 ώρες μετά ο Νικόλας συνήλθε λίγο και άρχισε να λέει στην Τάσω τι έγινε! Τότε ο Νικόλας ξαφνικά συνηδειτοποίησε ότι είχε να χέσει πάνω από 8 ώρες και απόρησε πως έγινε αυτό!

Τάσω: Νικόλα πρέπει να σου πω κάτι! Εκείνη η γυναίκα... ο αδερφός σου τέλοςπάντων αυτοκτόνησε! Μπήκα στο δωμάτιο μόλις έφυγες και τον βρήκα με κομένες φλέβες!

Νικόλας: Καλύτερα έτσι! Και μακάρι να είχα πεθάνει και εγώ! Δεν αντέχω να σκέφτομαι ότι πήγα με τον ίδιο μου τον αδερφό!

Τάσω: Νικόλα δεν έφταιγες εσύ! Δεν το ήξερες!

Νικόλας: Δεν πρόκειται κανείς να καταλάβει πόσο βρώμικος αισθάνομαι! Συχαίνομαι τον εαυτό μου! Πως θα ζω σκέφτοντας ότι..

Μα ο Νικόλας δεν πρόλαβε να σκεφτεί! Ένιωσε τα εντεράκια του να φουσκώνουν και να γουργουρίζουν ξανά επικύνδινα και κατάλαβε ότι είχε φτάσει η ώρα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Σήμερα στην
Käferland είναι η γιορτή της Πρωταπριλιάς!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 7!

Ο Νικόλας βγήκε από το δωμάτιο με την Τάσω κατευνθουσιασμένος! Ήταν πεπυσμένος ότι αυτό που έζησε ήταν συνκλονηστικό! Μετά ξαναμπήκαν μέσα και έκαναν δοκιμές μέχρι το πρωί για να βελτιωθεί ο Νικόλας στις επιδώσεις του!

Ο Νικόλας από το επόμενο κιόλας βράδυ ξεκίνησε δουλειά! Έπαιρνε 3 αντιτσιρλικά χάπια αφού πρώτα είχε ρίξει γερό χέσιμο στο σπίτι για να αδειάσει όσο τον δυνατόν περισσότερο το εντεράκι και έκανε μπάνιο και έβαζε ποπουδοσιναλάρ και πήγαινε στο μπαρ καταχώνι!

Οι πελάτισες του όπως του είχε πει η Τάσω ήταν συνήθως πάνω από 40 και ήταν πιο πολύ χήρες και χωρισμένες και υπήρχαν και κάποιες που δεν καλυπτόντουσαν από τον άντρα τους και ήθελαν εραστή! Ο Νικόλας τις ικανοποιούσε και τα λεφτά που έπαιρνε ήταν πολύ καλά!

Μέσα σε ένα μήνα κατάφερε να νοικιάσει ένα μεγαλύτερο σπίτι σε όροφο αυτή την φορά και όχι υπόγειο γιατί στο υπόγειο έχεζαν τα σκυλιά μπροστά στο παράθυρο του και σε συνδυασμό με την δική του τσίρλα γινόταν οσφρητική πανδεσία από εσάνς!

Ο Νικόλας αγόρασε και καινούρια σικ ρούχα! Ήταν ικανοποιημένος από την καινούρια ζωή του και πολύ ενθουσιασμένος με την δουλειά του επειδή είχε πρόσφατα ανακαλύψει αυτή την πτυχή της ζωής!

Δεν του έλειπε καθόλου η οικογένεια του και αυτό γιατί σκεφτόταν αυτό που ζούσε τώρα σε αντίθεση με ότι τράβηξε όλα αυτά τα χρόνια και κυριώς την ντροπή της οικογένειας του για το πρόβλημα του!

Ο Νικόλας ήταν πάντα ευγνόμωνας στην Τάσω γιατί χάρει σε αυτήν είχε τώρα όσα είχε!

Ένα βράδυ που φαινόταν ότι θα είναι όπως όλα τα υπόλοιπα στην δουλειά μπούκαρε στο δωμάτιο μια πελάτισσα που ζητούσε να είναι σβηστά τα φώτα γιατί αλλιώς δεν μπορούσε να λειτουργήσει!

Ο Νικόλας έκανε την δουλειά του και επειδή ξεχάστηκε άναψε το φως για να πάρει τα λεφτά!

Και τότε έπαθε ισχυρό σοκ! Αυτή η γυναίκα κάτι του θύμιζε!

Γυναίκα: Νικόλα;;;

Νικόλας: Από κάπου γνωριζόμαστε;

Η γυναίκα πριν προλάβει να απαντήσει λιπουθύμησε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!