Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Τα νέα του Milch!

Το Milch αυτή την βδομάδα έπαθε κάτι πολύ τραγικό για το ποπούδι του! Το Milch εκεί που ήταν στο wc του στο Πορδοβούνι και καθόταν και έχεζε στην χέστρα του από το πολύ το σφίξιμο του έφυγε καταλάθως μια κλανιά που δεν ήθελε να την βγάλει τότε την συγκεκριμένη κλανιά!

Και το Milch προσπάθησε με την μέθοδο της αντίστροφης ελκόμενης κλανιάς που είναι όταν αντί να βγάζει έξω τον αέρα από το έντερο μέσου του ποπουδακίου τραβάει μέσα τον άερα! Και προσπάθησε να τραβήξει ξανά μέσα την κλανιά του για να μην την χάσει και από την πολύ προσπάθεια ξεκόλησε ο σωλήνας και σφήνωσε στο ποπούδι του Milch!

Και μετά ήρθαν αποφραχτικές δυνάμεις της Käferland για να βγάλουν τον σωλήνα από το ποπούδι του Milch! Μέσα στον σωλήνα που οδηγούσε στον υπόνομο του Πορδοβουνίου υπήρχαν πολλά γατιά που προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν για να φτάσουν στο wc του Milch! Αφού βγήκε ο σωλήνας από το ποπούδι του Milch βγήκαν από τον σωλήνα 26 νεκρά γατιά από τις κλανιές του Milch!

To Μilch από αυτή την βδομάδα άρχισε και το πλασάρισμα του νέου είδους κλανιάς της περιστρεφόμενης κλανιάς! Αυτή η κλανιά βρίσκεται για πολύ ώρα μέσα στο βάθος του εντερακίου και για να βγει από το ποπούδι χρειάζετε περισσότερο σφήξιμο και περιστρέφεται μέσα στο εντεράκι για να βγει και βγαίνει περιστρέφοντας και από το ποπούδι! Και η περιστρεφόμενη κλανιά έχει πολύ σάπια εσάνς και φρέσκια μυρωδιά σκατού!

Το Milch είναι πολύ έξαλλο και πολύ συγκινημένο ταυτόχρονα γιατί το Milch τα πήρε στην κράνα με τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο τον Alexfarter που οι γονείς του τον φωνάζουν λαγουδάκι και από δώ και μπρος το Milch θα σκοτώνει και τα λαγουδάκια με τις κλανιές του!

Και είναι πολύ έξαλλο και με τον άλλο τον κωλορωσοπόντιο τον Amadeus Lundberg που είναι φίλος του κωλοAlexfarter και το παίζει φιλανδός και προσπαθεί να κερδίσει στην Eurovision το Milch και το Milch το έμαθε από το bloq του τρίγωνου κύκλου και το Milch θα τους εξοντώσει και τους 2!

Αλλά το Milch χάρηκε πολύ που βρήκε τον Βρόμο 2 πάλι από το bloq του τρίγωνου κύκλου που ασχολείται με την Eurovision και τον λένε Osmo Ikonen και δυστυχώς αποκλέιστηκε στην Eurovision αλλά έχει milchικό όνομα! Ο Osmo είναι τραγουδιστής και τραγουδάει σε ένα συγκρότημα φιλανδοπόντιων που δεν θέλουν να δώσουν τον Βρόμο-Osmo στο Milch ενώ ο Osmo-Βρόμος είναι άχρηστος για αυτούς γιατί είναι ένα απλό συκγρότημα που έχει το θράσος να θέλει να κλέψει την δόξα του Milch!

To Μilch θα εξοντώσει και τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο τον Alexfarter και τον φίλο του τον Amadeus τον ρωσοπόντιο που το παίζει φιλανδός και το συκγρότημα των φιλανδοπόντιων που δεν θέλουν να δώσουν τον Osmo-Βρόμο στο Milch και θα τους πάρει τον Osmo-Βρόμο!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τα κάρβουνα είναι φτιαγμένα από σκληρό σκατό Milch μαύρο και μεγάλο που το έχουν ψήσει στους 328 βαθμούς για 6 λεπτά!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Το Milch απαντάει στο κουίζ και Δίδυμες κουράδες FART 8!

Η Μελίτα και η φιλλιπινέζα βγήκαν από την χέστρα ξεθεουμένες!

Φιλλιπινέζα: Εγκώ σας το είπα κυρία! Μωρά φταίνε για ντάροια! Όποτε πλησιάζουμε γκια να ντιώξουμε μωρό τότε πάμε ντουαλέτα!

Μελίτα: Μου φαίνεται πως έχεις δίκιο δούλα! Τι θα κάνουμε Θεέ μου;

Η φιλλιπινέζα στεκόταν με το κεφάλι σκυμένο και χαμηλοβλεπόμενο βλέμμα και κοίταζε το πάτωμα! Η Μελίτα στριφογύριζε στον διάδρομο νευρικά και ξεφύσαγε!

Η Μελίτα ξαφνικά κοντοστάθηκε και άρπαξε την φιλλιπινέζα ένσοκη:

Μελίτα: Φιλλιπινέζα τι στέκεσε έτσι σαν σκιάχτρο; Πες μου τι να κάνω! Βρες μου μια λύση!

Φιλλιπινέζα: Τι να πω κυρία;

Μελίτα: Κάτι που να με βοηθήσει! Δεν μπορώ να τα κρατήσω εδώ! Είναι ανώμαλα! Είναι άρρωστα! Κοίτα πως μου κατάντησαν το σπίτι! Αλλά χρειάζωμαι οπωςδήποτε ένα μωρό για το σχέδιο μου! Μίλα! Πες κάτι!

Φιλλιπινέζα: Ντεν κσέρω κυρία! Γκιατί ντεν υοτετείται ένα μωρό;

Μελίτα: Γιατί μπορεί να ξεσπάσει σκάνδαλο άχρηστη δούλα όταν μαθευτεί ότι υοθέτησα μωρό και δεν είναι δικό μου! Και οι διαδικασίες για υοθεσία είναι χρονοβώρες! Δεν προλαβαίνω! Και από την άλλη δεν μπορώ να τα διώξω! Δεν βλέπεις τι παθαίνουμε κάθε φορά που πάμε να το κάνουμε αυτό; Αυτά τα μωρά. . .

Φιλλιπινέζα: Τι σκέφτεται η κυρία;

Μελίτα: Αυτά τα μωρά είναι μάγοι!

Είπε η Μελίτα στην φιλλιπινέζα με χαμηλή φωνή εμπιστευτικώς!

Φιλλιπινέζα: Τα τα κρατήσετε τότε και τα ντύο;

Μελίτα: Δεν βρίσκω άλλη λύση!

Είπε η Μελίτα έτοιμη να βάλει τα κλάμματα!

Μελίτα: Πες στην αδερφή σου να αφήσει το σπίτι που δουλεύει και να έρθει εδώ να βοηθάει με τα μωρά! Θα πληρώνετε καλά! Και τσιμουδιά σε κανέναν για ότι έγινε και ότι θα γίνει!

Φιλλιπινέζα: Μάλιστα κυρία!

Τα μωρά στα καλαθάκια μωρού είχαν ησυχάσει! 2 καθυσηχαστικά γκροοοοοκ ακούστηκαν και ένα τσούρμο από κουκούδια έπεσε άτονα στο πάτωμα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Και τώρα το Miiiiiilch θα κάνει ένα κουίζ που το κάλεσε η seniorita!

H απόλυτη ευτυχία για το Milch είναι:
Ότι είναι το Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilch!

Tι σας κάνει να σηκώνεστε το πρωί;
Το κλανίδι που ακούγετε από το ξυπνητίρι!

Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σας είναι:
Οι κλανιές!

Το βασικό ελλάτωμα σας είναι:
Το Milch δεν έχει ελλατώματα!

Σε ποια λάθη δείχνετε μεγαλύτερη επείκια;
Σε κανένα γιατί το Milch τα παίρνει στην κράνα όταν οι υπήκοοι του είναι ανυπάκουοι και δεν σέβονται το Milch!

Mε ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεστε περισσότερο;
Με το Miiiiiiiiiiiiiiiilch!

Ποιοι είναι οι ήρωες σας σήμερα;
Το Milch!

Το αγαπημένο σας ταξίδι;
Ο γύρος της Käferland και των νησιών της!

Οι αγαπημένοι σας συνγγραφείς:
Το Milch!

Ποια αρετή προτιμάτε σε έναν άντρα;
Το κλανίδι! Και να σέβεται το Milch!

Και σε μια γυναίκα:
Το κλανίδι! Και να σέβεται το Milch!

O αγαπημένος σας συνθέτης:
Το Milch και ο Πυθαγόρας και ο Βρόμος που έχουν γράψει πολλά τραγούδια για το Milch!

Το βιβλίο που σας σημάδεψε:
Όταν έκλασε η Νίτσα!

Η ταινία που σας σημάδεψε:
Όταν έκλασε η Νίτσα στην κινηματογραφική μεταφορά του!

Ο αγαπημένος σας ζωγράφος:
Το Milch!

Το αγαπημένο σας χρώμα;
Το καφέ! Και το τσιρλί! Και η πρασινάδα! Και το κόκκινο της αιμοροίδας! Και το άσπρο του Milch!

Ποια θεωρείται την μεγαλύτερη επιτυχία σας;
Ότι είμαι το Miiiiiiiiiilch λέμεεεεεεεε!

Το αγαπημένο σας ποτό:
Coca cola και καφές από αλεσμένο σκατό Milch!

Όταν δεν γράφετε ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία;
Το κλανίδι και το χέσιμο μαζί με τα αρκούδια του Milch!

Ποιο είναι το μότο σας;
Είμαι το Miiiiiiiiiiiiiiiiilch λέμεεεεεεεεεεε! Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Πως θα επιθυμούσατε να πεθάνετε;
Το Milch έχει περάσει ήδη στην αιωνιότητα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Το Milch απάντησε μόνο σε όσες ερωτήσεις ήθελε να απαντήσει γιατί βαριόταν να απαντήσει σε όλες γιατί το Milch είναι πολυάσχολο και δεν θέλει να κουράζετε με ασήμαντα πράγματα!

Το Milch καλεί την Σταυρούλα και την Ανεμοδούρα και τον Αμερικλάνο και την mariposa και τον Mahler!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Τα βραβεία του Milch!

H Stavroula και η Ανεμοδούρα ως γνήσιες φαν του Milch έδωσαν βραβεία στο Milch! To Μilch ευχαριστεί πολύ την Σταυρούλα και την Ανεμοδούρα και είναι πολύ συγκινημένο που οι φαν του το σκέφτονται!



Το Milch δίνει το βραβείο στην mariposa γιατί το Milch συμπαθεί πολύ την mariposa και στον Mahler γιατί το Milch συμπαθεί πολύ τον Mahler και στην seniorita και στο γυάλινο δάκρυ για το ρεσιτάλ σχολίων που έδωσαν στο bloq του Milch!

Την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσει στην Käferland Champions Milch και οι ομάδες της Käferland το Πορδοστούμπι Käferβουνίου, το Käferστούμπι Πορδοβουνίου, ο Πανπορδαικός, ο Πανπορδιακός, ο ΟΣΦΚ, τα Ραπανάκια Πορδονησίου, τα Βραστά Αγγούρια Με Εσάνς Κουράδας, ο Ποδαριλαικός, τα Σκαθάρια Βόθρου και η Μπόχα προπονοούνται σκληρά για να κεδρίσουν!

Το Champions Milch θα διεξαγεί στο ΠΟΡΔΑΚΑ που το ΠΟΡΔΑΚΑ αποτελείται από 2 γήπεδα ένα μπασκετογήπεδο και ένα πορδοσφαιρογήπεδο που έχουν χωρητικότητα 80.000 käfer το καθένα και είναι κλειστά γήπεδα γιατί οι μπάλες μπαίνουν στο δίχτυ με κλανίδι και είναι κλειστά για να μην εκτοξεύονται οι μπάλες έξω από τα γήπεδα!

Oι θέσεις στα γήπεδα είναι χέστρες! Οι χέστρες θέσεις των VIP είναι χρυσές και πλατίνινες και η χέστρα θέση του Milch είναι κρυστάλινη με ρουμπίνια και διαμάντια! Οι χέστρες θέσεις των απλών käfer είναι πορσελάνινες!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Τα ευτράπελα της γιορτής του Milch!

To Milch είναι έξαλλο! Ο τρισάθλιος ο κωλορωσοπόντιος τόλμησε να τολμήσει να κατευθύνει τους τρισάθλιους φαν του που το Milch θα πάει να τους κλάσει να ψηφίσουν μια τρισάθλια νορβηγίδα για την Eurovision μόνο για να χάσει το Milch και ο Alexfarter να διακτινίζει την θέση του!

Το Milch είναι έξαλλο και με τον Πυθαγόρα που σαν γνήσιος φαν του Milch θα έπρεπε να φέρεται καλύτερα και να δείχνει πνεύμα συνεργασίας με το musa και το xela και το vofi που είναι υφυπουργοί εξωτερικών της Käferland για την βελτίωση της εξωπολιτικής κατάστασης στην Käferland!

Το Milch θα πάει να τους κλάσει και τους 2 και θα τους φάει το χαρτί υγείας για να μην μπορούν να σκουπιστούν μετά το χέσιμο!

Το Milch είναι πολύ έξαλλο και από τα νεύρα του πήγε να κλάσει όλο το Käfercity και έφυγαν όλα τα τραπέζια μαζί με τους υπήκοους του Milch που καταβρόχθιζαν και το Milch μετά έτρεχε να τους μαζέψει από τις χώρες που τους εκτόξευσε αλλά το Milch τα πήρε στην κράνα και βαριόταν να τους επιστρέψει όλους στο Käfercity και μερικούς τους παράτησε εκεί που τους εκτόξευσε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Η γιορτή του Milch συνεχίζεται με τρικούβερτο γλέντι!

Η γιορτή του Milch συνεχίζεται γιατί οι υπήκοοι του Milch στην Käferland γιορτάζουν μαζί και τα Milchούγεννα και το γλέντι κρατάει μέχρι τις 1 Φεβρουαρίου!

Χτες στο Käfercity ξεκίνησε για τιμή των Milchούγεννων ένα φεστιβάλ με πολλούς καλιτέχνες και ενδοKäferλάνδιους και εξωKäferλάνδιους! Το Milch πρώτους κάλεσε τον Πυθαγόρα τον μεγαύτερο φαν του Milch και τον Βρόμο για να κάνουν ντουέτο και το Milch χάρηκε πολύ που τους είδε στην σκηνή γιατί και το Milch για να τους ευχαριστήσει που είναι φαν του Milch είναι και το Milch φαν τους!

Το Milch όμως έγινε έξαλλο γιατί πληροφορήθηκε από τους φρουρούς του Υπουργείου Εξόντωσης του Alexfarter ότι και ο τρισάθλιος κωλορωσποπόντιος ήθελε να μπουκάρει στην Käferland για την γιορτή του Milch και τα Milchούγεννα αλλά το Milch εκτοξεύτηκε κλάνοντας στα σύνορα που ήταν ο κωλορωσοπόντιος και προσπαθούσε να μπει στην Käferland αλλά οι φρουροί του Milch δεν τον άφηναν και τον εκτόξευσε με κλανίδι στην Ρωσποποντία του! Το Milch σκέφτηκε να του ρίξει μια να τον στείλει στο φεγγάρι αλλά μετά σκέφτηκε το Milch ότι είναι καλοδιάθετο γιατί είναι Milchoγιορτούγεννα και τον εκτόξευσε στην Ουκρανία και μετά ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος ο Alexfarter αναγκάστηκε να πληρώσει αεροπλάνο για να γυρίσει στην Νορβηγία και να συνεχίζει να το παίζει Ουσλινός!

Στην Käferland είναι αργίες αυτές τις μέρες εξαιτίας των Milchoύγεννων αλλά τα εργοστάσια μπαλονιών δουλεύουν εργατικώς για να παράγουν πολλά σκατί μπαλόνια σε σχήμα κουράδας που φουσκώνουν με φυσικό αέριο δηλαδή κλανιές του Milch!

Mετά τα Milchούγεννα το Milch θα στείλει από 20 μπαλόνια σε όλες τις χώρες που θα έχουν μηχανισμό έκρηξης για να διασκορπίσουν παντού τις πηγές οξυγόνου του Milch!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Η γιορτή του Milch!

Σήμερα το Milch όπως όλος ο κόσμος και οι φανατικοί φαν του Milch ξέρουν το Milch γιορτάζει!

Το Milch το λένε Γιάννη λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Το Milch το φώναζαν οι γονείς του Γιάννη και μπορεί του Milch να μην του άρεσε καθόλου γιατί το λένε Milch και αυτοί δεν έλεγαν να το καταλάβουν αλλά το Milch αρπάζει την ευκαιρία για να γιορτάζει σήμερα!

Kαι το Milch θα γιορτάσει την γιορτή του που έχει ήδη ξεκινήσει να γιορτάζει από το πρωί στην κεντρική πλατεία του Käfercity και της Βέροιας και το Milch εκτοξεύεται κλάνοντας από την μια πόλη στην άλλη συνέχεια για να παραβρίσκεται και στα 2 γλέντια!

Το Milch το πρωί διαλογίστηκε στο wc του στο Πορδοβούνι που οι υπήκοοι του του το στόλισαν με σκατί μπαλόνια σε σχήμα κουράδας!

Το Milch όταν έχτιζε το σπίτι του στην Βέροια ήθελε να στριμώξει σε ένα μικρό δωμάτιο την κουζίνα και τα κρεβάτια και να έχει όλο τον υπόλοιπο χώρο ως wc αλλά η Σκιουρίνα δεν το άφησε και του έλεγε να μην το κάνει αυτό και να σκεφτεί τα παιδιά του που πρέπει να έχουν πολύ χώρο και έτσι το Milch στο εξοχικό του στην Βέροια έχει ένα μικρό wc και δεν του αρέσει καθόλου αυτό! Το Milch είναι έξαλλο!

Το Milch είναι έξαλλο και με τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο που τολμάει να δίνει συνέντευξη σε ραδιόφωνα και να τραβάει το καζανάκι γιατί προσπαθεί να γίνει Milch στην θέση του Milch!

Το Milch εύχεται στον εαυτό του χρόνια πολλά
με 60 τόνους από σάπια βρομοβρωντερή κλανιά!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Οι πασχαλινές διακοπές του Milch!

Το Milch γύρισε πριν από λίγο από τις πασχαλινές διακοπές του και αμέσως κάθισε στον προσωπικό του υπολογιστή στο ιδιαίτερο wc του για να πει τα νέα του στους χιλιάδες φαν του που ξέρει ότι αγωνειούν!

Το Milch την Πέμπτη εκτοξεύτηκε κλάνοντας στο Πορδονήσι του και μαζί εκτόξευσε και ένα αεροκλάνο που είναι σαν έκληθρο αλλά έχει πολλές θέσεις αντί για αεροπλάνο για να ταξιδεύουν οι κάτοικοι της Käferland γρήγορα και άμεσα και οικονομικά! Και πάνω στο αεροκλάνο ήταν ο κολλητός του Milch ο Άγιος Βασίλης και η γυναίκα του Milch η Σκιουρίνα και 3 υπήκοοι του Milch για να έχει το Milch υπηρεσία στις διακοπές του και να μην κουράζεται!

Όπως ξέρουν όλοι οι γνήσιοι φαν του Milch το Πορδονήσι είναι νησί που υπάγετε στην Käferland όπως και το Käferνήσι και τα Σκαθάρεια Συμπλέγματα! Το Milch κατάκτησε αυτά τα νησιά επειδή έτσι ήθελε όπως από φέτος θα του ανήκει και το νησί Αρκούδι και το χωριό Ακρουδίτσαινα γιατί του Milch του αρέσει να χέζει παρέα με τα αρκούδια του!

Το αεροκλάνο με το Milch έφτασε από το Käfercity στο Πορδονήσι σε 6 δευτερόλεπτα! Το Milch κουράστηκε πολύ με αυτό το ταξίδι! Πάντα το κούραζαν τα πολύωρα ταξίδια το Milch!

Και επειδή το Milch ήταν κουρασμένο άφησε τον κολλητό του τον Άγιο Βασίλη να κουβαλάει τους 4 σάκους που ήταν γεμάτοι με αρκούδια του Milch! Και ο Άγιος Βασίλης παραπονιόταν ότι είναι βαριά όλα αυτά που κουβαλάει και ότι το Milch τον είχε παραφορτώσει αλλά το Milch τον απήλεισε ότι αν δεν σταματήσει να παραπονιέται το Milch δεν θα ξαναδώσει στον Άγιο Βασίλη καφέ από αλεσμένο σκατό Milch και ότι θα τον πετάξει έξω με τις κλανιές!

Το Milch πέρασε πολύ ωραία στο Πορδονήσι του και έκανε κάθε μέρα μπάνιο στην θάλασσα και έκανε και θαλάσσειο σκι με την δύναμη της κλανιάς του! Το Milch όμως καταλάθως μια μέρα όπως έκανε θαλάσσειο σκι εκτοξεύτηκε στο Δουβλίνο αλλά μετά το Milch τα πήρε πολύ στην κράνα και αμόλησε μια βρωντοβρομερή πορδή που ακόμα και η Γερμανία έτρεμε!

Το Milch καταβρόχθισε στις διακοπές του 17 γαλοπούλες γάλακτος για το Πάσχα και στόλισε χαρταετούς! Την τελευταία μέρα πριν φύγει το Milch οι κάτοικοι του Πορδονησίου σούβλισαν προς τιμής του Milch 2 16κιλα σκαθάρια γάλακτος!

Το Milch γύρισε από τις διακοπές του ανανεωμένο και όταν μπούκαρε στο σπίτι του πριν τρέξει στο wc του θυμήθηκε τα παιδικά χρόνια των παιδιών του που τέτοια εποχή επέμεναν να στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο! Το Milch απορούσε με αυτά τα παιδιά που ήθελαν χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στο Πάσχα αλλά το Milch έκανε υποχώριση και τους έκανε το χατήρι!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!