Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η εξαλλοσύνη του Milch!

To Milch ξέρει ότι τον τελευταίο καιρό έχει εγκαταλείψει τους αναγνώστες του και τους φανατικούς φαν του και ότι οι φαν του είναι έξαλλοι με το Milch αλλά το Milch είναι τρομακτικά απασχολημένο με την Eurovision που θα πάει το τραγούδι που ψηφίσατε το End of farts μαζί με το Παρανοώ που αν είσασταν προσεχτικοπαρατηριτικότεροι θα προσέχατε ότι το Milch δεν το έβαλε στην ψηφοφορία αν και το είχε στη λίστα με τα eurovisionικά τραγούδια του!

Ντροπή σας! Το Milch είναι έξαλλο μαζί σας! Το Milch είναι τόσο έξαλλο που δεν θα σας δώσει δωρεάν βαζάκια με καφέ από αλεσμένο σκατό Milch όπως σκόπευε να κάνει για να σας τιμωρήσει!

Και το Milch ξέρει πόσο πολύ ανάγκη είχατε τον δωρεάν καφέ από αλεσμένο σκατό Milch τώρα που έχετε οικονομική κρίση αλλά το Milch δεν συμπάσχει καθόλου μαζί σας γιατί το Milch στην Käferland δεν έχει οικονομική κρίση αφού όλος ο πλούτος της χώρας είναι συγκεντρωμένος στα χέρια του Milch και συγκεκριμενότερα στο ποπούδι του Milch γιατί στην Käferland το σκατό και οι κλανιές έχουν πιο μεγάλη αξία από τα λεφτά!

Το Milch είναι ακόμα εξαλλότερο γιατί ανακάλυψε ότι το Μπρίκι ο τρισάθλιος νορβηγοπόντιος φίλος του κωλοAlexfarter προσπαθεί και αυτός να γίνει Milch στην θέση του Milch γιατί πήγε για καφέ από αλεσμένο σκατό Milch! Και ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος ο Alexfarter δεν το βάζει κάτω στις προσπάθιες του να γίνει Milch στην θέση του Milch και πρόσφατα έγραψε για σκατά!

Το Milch όμως είναι εξάλλιστο γιατί το xela σαμποτάρει τις ενέργειες του Υπουργείου Εξόντωσης του Alexfarter και των φίλων του και των φαν τους γιατί τόλμησε να ερωτευτεί την πλακουτσωτή κωλόφατσα του τρισάθλιου κωλορωσοπόντιου και προσπαθεί το xela να πάρει με το μέρος του και το musa και το vofi αλλά το Milch δεν θα το επιτρέψει!

Θα έπρεπε να ντρέπονται τα γεροντοkäfer που τα μάραναν οι έρωτες και μάλιστα με κωλορωσοπόντιους στην ηλικία που βρίσκονται!

Το Milch για να συνετίσει το xela θα το στείλει ένα μακρύ ταξίδι στο δεύτερο εξοχικό του Milch στα Χεσμένα Βούρλα και θα το κλειδώσει στο wc παρέα με τα αγριεμένα γατιά του Milch και παρέα με το κωλόσκυλο που είχε κλάσει στα Μουστάκια της θείας Τάσως!

Το Milch όταν ξεθυμώσει με τους φαν του θα συνεχίσει την ιστορία του τις Δίδυμες Κουράδες! Τώρα το Milch τα έχει πάρει στην κράνα και θα εκτοξευτεί αμέσως στο wc του στο Πορδοβούνι του να συνεχίσει τον διαλογισμό του!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Η γιορτή των κατουρημένων και τα Χεσμένα Βούρλα και η κρίσιμη ερώτηση του Milch!

Σήμερα είναι η γιορτή των κατουρημένων! Το Milch εύχεται σε όλους χρόνια πολλά με μία βρομοβρωντερή κλανιά! Στην Käferland οι κάτοικοι γιορτάζουν από το πρωί στην πλατεία του Käfercity! Μαζεύτηκαν όλοι οι κάτοικοι και προσφέρουν ο ένας στον άλλο σοκολατάκια σε σχήμα κουραδακιού που είναι φτιαγμένα από φρέσκο σκατό Milch και από ζεστό κάτουρο Milch! To σκατό του Milch είναι ολόφρεσκο! Το έκανε χτες στην καρδιά της Ρωσοποντίας που είχε πάει για να καταδιώξει τον κωλορωσοπόντιο τον Alexfarter!

Και οι σεφ και ζαχαροπλάστες ξύπνησαν από τα χαράματα για να προλάβουν νωρίς το πρωί να έχουν στολισμένες τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων τους με σοκολατάκια από φρέσκο σκατό Milch και σιρόπι κάτουρου Milch!

Στην πλατεία του Κäfercity υπάρχουν εκατοντάδες βαρέλια με παγωμένο αφρώδη κάτουρο Milch μέσα για να πίνουν οι κάτοικοι!

Όποιος από εσάς θέλει είναι καλοπρόσδεχτος στην γιορτή των κατουρημένων!

Αύριο στην Käferland είναι δεκαπενταύγουστος και όλοι οι κάτοικοι της Käferland θα μπουν σε αεροκλάνα που θα τα εκτοξεύσει το Milch στα νησιά της Käferland για να κάνουν πικνικ!

Το Milch είναι έξαλλο με τον Didrik τον τρισάθλιο νορβηγοπόντιο τον φίλο του τρισάθλιου κωλορωσοπόντιου γιατί οι δικοί του του είπαν να πει ένα τρισάθλιο τραγούδι με τίτλο my heart is yours και αυτός το είπε my hard is yours και του είπαν ότι το έκανε λάθος! Αλλά βέβαια το έκανε λάθος γιατί το σωστό είναι my FART is yours!

Aυτή την βδομάδα το musa-käfer μετέφερε με αυτοκίνητο σημαντικούς πολιτικούς της Käferland στο δεύτερο εξοχικό του Milch στα Χεσμένα Βούρλα! Που τα Χεσμένα Βούρλα ονομάστηκαν έτσι γιατί μια φορά που το Milch περνούσε από πάνω εκτοξεύοντας κλάνοντας το έπιασε τσιρλιό και το Milch αμόλησε το τσίρλικο σκατό του πάνω στα βούρλα εκείνης της περιοχής και από τότε λέγονται Χεσμένα Βούρλα προς τιμή του Milch!

Αλλά το musa δεν οδηγούσε όπως όλοι νόμιζαν αλλά ήταν το Milch από πίσω και έσπρωχνε και κατεύθυνε το αμάξι κλάνοντας! Και το Milch έπρεπε να είναι πολύ προσεχτικό για να βγάζει την σωστή ποσότητα κλανιάς με την σωστή κινητήρια δύναμη για να μην εκτοξεύσει το αυτοκίνητο!

Το Milch τώρα θα σας χέσει μια πολύ κρίσιμη ερώτηση! Πως αντιλαμβάνεστε εσείς την κλανιά σαν ξύλο; Τι θα σκεφτόσασταν αν ερχόταν κάποιος και σας έλεγε ότι έβγαλε μια κλανιά σαν ξύλο;

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Tα νεύρα του Milch & η προετοιμασίες του Milch για την Eurovision!

To Milch είναι έξαλλο με τον Alexfarter τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο γιατί ο Alexfarter έχει τις κωλοfacebookies που είναι τρισάθλιες φαν του κωλορωσοπόντιου! Αλλά το Milch δεν μασάει γιατί έχει τους käferbookies που είναι περισσότεροι από τις κωλοfacebookies και είναι πιο σικ και πιο ισχυροί και πιο με κύρος και πιο ενσανάτοι!

Το Milch θα κάνει την τιμή να προσφέρει μαθήματα käferλανδικών δωρεάν στον τυχερό που θα βγει πρώτος στην κλήρωση για τον διαγωνισμό για την μάθηση käferλανδικών! Το Milch εγγυείται ότι σε 2 χρόνια το πολύ ο τυχερός θα μπορέσει να πάρει και το ανώτερο πτυχίο των käferλανδικών το prrrrrrrrrrrrrrrrrroficiensy!

To Milch έχει κάνει πρόβες όλα τα τραγούδια του για την Eurovision για να είναι έτοιμο να πει τέλεια που έτσι και αλλιώς θα το έλεγε τέλεια όποιο τραγούδει ψηφίσετε και βγει πρώτο! Το Milch τον Μάιο μαζί με την Πρωτοχρονιά θα πάρει την κλανιά του πίσω από τον τρισάθλιο γυφτοκωλορωσοπόντιο τον κωλοAlexfarter!

Το Milch αυτή την βδομάδα γιόρτασε στην Käferland την Πρωτομαγιά και την γιορτή του ποπουδακίου!

Αλλά το Milch βρήκε λίγο χρόνο και πήγε στο αεροδρόμιο της Φιλανδίας που περίμενε ο κωλορωσοπόντιος το αεροπλάνο για να πάει πίσω στην Νορβηγία γιατί δεν του αρκεί που είναι κωλορωσοπόντιος και είναι από την Λευκορωσία που είναι ο κώλος της Ρωσοποντίας γιατί η καρδιά της Ρωσοποντίας είναι η Ρωσία! Έχει το θράσος να το παίζει νορβηγός! Το Milch του σούφρωσε την βαλίτσα του και ο τρισάθλιος ο κωλοAlexfarter νομίζει ότι έγινε μπέρδεμα με τις πτήσεις! Ας περιμένει να βρει την βαλίτσα του! Το Milch του έχεσε όλα τα πράγματα της βαλίτσας! Όχι πως είχε και πολλά γιατί ο κωλορωσοπόντιος δεν αλλάζει ποτέ του ρούχα και φοράει συνέχεια τα ίδια και μπίχλικα γιατί αντιγράφει το Milch γιατί προσπαθεί να γίνει Milch στην θέση του Milch!

To Milch όμως θα εξοντώσει και τον τρισάθλιο κωλονορβηγοπόντιο τον Didrik που θα εκπροσωπεύσει την Νορβηγία και είναι φίλος του κωλοAlexfarter! Το Milch στο Υπουργείο Εξόντωσης του Alexfarter άλλαξε το όνομα και το έκανε Υπουργείο Εξόντωσης του Alexfarter και των φίλων του και των facebookies του!

Οι πιο εκενυριστικοί facebookies είναι το stasa, το ancient, το german και το denmark käfer!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!