Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Το οδοποιητικό πρόβλημα του Milch και η εξορία!

To Milch αντιμετωπίζει στην Käferland σοβαρότατο πρόβλημα με το οδικό του δίκτυο γιατί εξαιτίας της απεργίας του Milch από το κλανίδι που το Milch έβγαζε ύπουλα τις κλανιές του μέσα στα κουράδια του τα κουράδια του Milch στους σωλήνες της αποχέτευσης της Käferland φούσκωναν γιατί οι κλανιές που περιείχαν ήταν περιστρεφόμενες αφού προερχόντουσαν κατευθείαν από το εντεράκι και τελικά τα κουράδια εκρήχτηκαν και εκρήχτηκαν μαζί και οι δρόμοι της Käferland!

Και το Milch έχει από χτες συνεργεία που του φτιάχνουν τους δρόμους και γι'αυτό η ενδοKäferλάνδια μετακίνηση των käfer γίνεται μόνο με εκτόξευση κλάνοντας και με αεροκλάνα!

Το Milch όμως είναι πολύ συγκινημένο και φουσκώνει από περηφάνια γιατί μια ομάδα γνήσιων φαν του Milch πέρασαν από την θεωρία στην πράξη και έκλαναν χτες ασύστολα όπου βρισκόντουσαν και όπου στεκόντουσαν εξαπολύωντας τόνους χημικών στην ατμόσφαιρα!

Το Milch είναι τόσο περήφανο που θα στήσει 3ήμερο κλανιγύρι στην Käferland στην κεντρική πλατεία του Käfercity!

Το Milch έκλεψε από τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο τους φακούς του και ο Alexfarter αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη με τα γυαλιά του που τα άλλαξε για να μην μοιάζει στον Χάρι Πότερ γιατί όλοι του έλεγαν ότι θέλει να γίνει Χάρι Πότερ στην θέση του Χάρι Πότερ και αυτό είναι μια απόδειξη ότι ο κωλορωσοπόντιος δεν έχει δική του προσωπικότητα και προσπαθεί να γίνει άλλος στην θέση του άλλου και κυρίως Milch στην θέση του Milch γι'αυτό στην συνέντευξη του μιλούσε για το βρακί του! Στο 8:07!






Μετά από αυτές τις δηλώσεις του κωλορωσοπόντιου το Milch θα στέλνει εξορία τους Alexfarterικούς στο απομονωμένο ερημονήσι της Käferland την νήσο Βράκα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Η απεργία του Milch & Η ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ MILCH!

To Milch κάνει σήμερα απεργία από το κλανίδι που θα κρατήσει για 3 μέρες! Ο λόγος της απεργίας είναι ότι επειδή θέλουν να σαμποτάρουν το Milch στην Eurovision του κάνουν τσαλιμάκια και δεν το αφήνουν να εκτελέσει τις πρόβες του και αρνιούνται να του δώσουν τον χώρο που του αντιστοιχεί για να παρουσιάσει το τραγούδι του στον μεγάλο τελικό! Αλλά το πολεμάνε ταυτόχρονα και για τα οικονομικά συμφέροντα του φυσικού αερίου και δεν αφήνουν το Milch να το μοιράζει στον κόσμο δωρεάν με τις κλανιές του!

Και για αυτό το Milch κάνει απεργία από τις κλανιές αλλά επειδή το Milch δεν αντέχει 3 μέρες αλλά ούτε ένα λεπτό χωρίς να κλάσει το Milch όταν διαλογίζεται στα βουνά του περνάει την κλανιά μέσα στο σκατό και και έτσι η κλανιά βγαίνει από το εντεράκι και το ποπουδάκι του Milch χωμένη μέσα στο κουράδι και το Milch κλάνει ύπουλα!

Αλλά το Milch παρακαλεί τους αμέτρητους φανατικούς γνήσιους φαν του να μην το καρφώσουν και πουν ότι η απεργία που ονομάζεται αποκλανία ή για μερικούς αποπορδία είναι μούφα!

Το Milch όμως ξεφτύλισε για άλλη μια φορά τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο ρίχνωντας του κάτω το δοξάρι του βιολιού του την ώρα που ο ρωσοοπόντιος συναυλιούσε! Το Milch πολύ ήθελε μετά να του χώσει το δοξάρι στον κώλο αλλά το Milch δεν το έκανε γιατί ήξερε ότι του Alexfarter θα του αρέσει και το Milch δεν ήθελε να του δώσει καμία χαρά!

Το Milch επίσης προάγει ένα νέο δέντρο στην Käferland που αυτό το δέντρο είναι από τα κανονικά Käferλανδικά δέντρα που παράγουν καφέ αλλά το ταίζουν με κοπριά από σκατό Milch και το ποτίζουν με τσίρλα και κάτουρο Milch! Και έτσι το δέντρο θα βγάζει καρπό με κόκους από σκατό Milch για να το αλέσετε και να έχετε καφέ από αλεσμένο σκατό Milch φρεσκότατο κιόλας!

Kαι τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε! Το Milch θα σας παρουσιάσει το νέο του προιόν!

ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙ MILCH ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ!

Θέλετε να πίνετε φρέσκο milch αρμεγμένο από τις κεραίες του Milch αλλά δεν μπορείται γιατί δεν έχετε δίπλα σας το Milch; Δεν υπάρχει πια πρόβλημα!

Τώρα ήρθε το νέο σκατό Milch που είναι φρέσκο σκατό και περιέχει γάλα Milch και μπορείτε να στύψετε το σκατό για να βγάλετε φρέσκο γάλα Milch έως και 5 φορές! Μπορείτε να παραγγείλεται το σετ σκατών Milch που παράγουν γάλα online από την Käferland! Ένα σετ περιέχει 3 μεγάλα κουράδια Milch και πληρώνετε τα 2 και το 1 είναι δώρο! Και μπορείτε να έχετε φρέσκο γάλα αρμεγμένο από κεραίες Milch μόνο 299,99 € και να πάρετε 1 ολόκληρο λεπτό ρέστα! Και όταν αποστραγγιστεί το γάλα και από τα 3 κουράδια τότε μπορείτε να παραγγείλετε καινούριο σετ!

Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία για να έχετε μια υγειινή και ισοροπημένη διατροφή!

ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Δίδυμες κουράδες FART 9!

Το Milch είναι έξαλο γιατί ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος πήρε άσπρο κινητό και το άσπρο είναι το χρώμα του Milch γιατί το milch είναι άσπρο!

Αλλά το Milch εκδικήθηκε τον κωλοAlexfarter γιατί τον έριξε μέσα στο ενυδρείο με κλανίδι και ο κωλορωσοπόντιος έγινε μουσκίδι! Και του χάλασε το κινητό του!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ FART 9!



Ο Αλία πηγαίνωντας στο δωμάτιο που ήταν τα μωρά και κοιμόντουσαν στα καλαθάκια μωρού άρχισε να σκέφτεται τι έγινε πριν από 8 χρόνια! Η Μελίτα τα είχε με έναν φοιτητή που έκανε τουρ στην επαρχία και έμενε στο διπλανό χωριό! Και μια βροχερή νύχτα τον έπιασε με μια λουλουδού από τα μπουζούκια της επαρχιακής οδού και τα πήρε στην κράνα γιατί τον ήθελε μόνο δικό της! Και τον οδήγησε σε ένα δάσος και εκεί τον μαχαίρωσε αλλά την είδε ο αρτοποιός της γειτονιάς που ήταν εκεί μαζί με την Αλβανίδα γκόμενα του κρυφά από την γυναίκα του και την απείλησαν ότι θα την καρφώσουν στην αστυνομία και αυτή τους σκότωσε και τους 2 αλλά δεν ήξερε ότι εκείνη την ώρα περνούσε από εκεί ο Αλία και την είδε! Όταν η Μελίτα τον πήρε πρέφα τον απείλησε ότι αν μιλήσει ποτέ θα πάθει τα ίδια με τον αρτοποιό και την γκόμενα του και τον έβαλε να θάψει καλά τα πτώματα για να μην φαίνονται!

Ο Αλία σήκωσε τα 2 καλαθάκια μωρού και πήγε να το σηκώσει και ένιωσε ένα γουργούρισμα στο εντεράκι του! Τον έπιασε κόψιμο! Ο Αλία όμως από τον φόβο που είχε στην Μελίτα δεν σταμάτησε καθόλου! Πήρε τα καλαθάκια μωρού παραμάσχαλα και σκέφτηκε το μασχαλόζουμο που έτρεχε από τις μασχάλες του!

Ο Αλία όταν έφτασε στην έξοδο του σπιτιού δεν άντεξε να κρατάει άλλο την τσίρλα του και χέστηκε πάνω του κάνοντας το κουρελώδης τζιν του καφέ! Και όπως βγήκε από το σπίτι και κατέβαινε τις εξωτερικές σκάλες έβαψε τσιρλί και τα μάρμαρα!

Από τον διπλό φόβο του μην τον βρίσει η Μελίτα που της έχεσε το σπίτι άρχισε να τρέχει για να φτάσει στο κάρο του! Όταν βγήκε στον δρόμο τύλιξε γρήγορα τα μωρά στην κουβέρτα και τα έβαλε μέσα στο κουτί και πήγε να αμολήσει την τσίρλα του ελεύθερα!

Ο Αλία μετά από 20 λεπτά τελείωσε με την τσίρλα του! Εκτός από τσίρλα η ατμόσφαιρα είχε εσάνς ποδαρίλας και το κουτί είχε γεμίσει με κουκούδια!

Ο Αλία πήγε να μπει στο αγροτικό του αλλά τα εντεράκια του παραπονέθηκαν ξανά! Ο Αλία κατέβηκε γρήγορα από το αυτοκίνητο και άρχισε να χέζει!

Όταν τελείωσε και ξεκαθάρισε το μυαλό του άρχισε να αναρωτιέται που βρέθηκαν τόσα κουκούδια!

Αλία: Ας είναι! Ποιος χέστηκε! Εγώ θα ξεφορτοθώ μωρά!

Αλλά τι ήθελε και το είπε αυτό! Δεν πρόλαβε να κάνει ένα βήμα και άκουσε ένα βρωντερό γκροοοοκ και χέστηκε ξανά!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Νέα του Milch και Δίδυμες κουράδες FART 8!

Το Milch μετά από μια ερώτηση ενός φαν του Milch θα απαντήσει σε κάτι πολύ κρίσιμο για τους φαν του Milch γιατί το Milch πιστεύει ότι αυτή η ερώτηση είναι ηλιθιώδης!

Ο φαν του Milch ρώτησε το Milch γιατί τα wc του Milch στην Käferland είναι πάνω σε βουνά και δεν είναι κοντά σε λίμνη η σε πεδιάδα!

Το Milch θα το πει μια φορά και δεν θα το ξαναεπαναλάβει! Το Milch έχει τα wc του πάνω σε βουνά για να εξαπλώνεται και να spreadάρετε η εσάνς κλανιάς και σκατού ομιόμορφα σε όλη την ατμόσφαιρα της Käferland!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!


ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ FART 8!

Το βράδυ βρήκε την Μελίτα και την φιλλιπινέζα να κάθωνται στο σαλόνι και η Μελίτα να κλαίει και να φυσάει τις υγρές και κολώδης μύξες της σε ένα μεταξωτό μαντίλι! Και φρρρ και φρρρ και ξαναφρρρ και ξαναματαφρρρρ!

Μελίτα: Δεν θα τα ξεφορτωθώ ποτέ αυτά τα μούλικα! Είδες τι παθαίνουμε κάθε φορά; Τι θα κάνω Θέμου; Τι θα κάνω;

Η φιλλιπινέζα δεν απαντούσε και καθόταν με καρφωμένο το βλέμα στο τραπέζι αμίλητη! Δεν ήξερε τι να πει!

Μελίτα: Πρέπει να βάλουμε κάποιον άλλο να τα διώξει από εδώ! Να φέρουμε ένα αλβανό να τον πληρώσουμε και να πάει να τα παρατήσει κάπου!

Φιλλιπινέζα: Μα πως κυρία; Τα ντον πιάσει ντιάροια!

Μελίτα: Δεν μου μένει άλλη λύση! Άλωστε αυτός δεν θα ξέρει από τι τον έπιασε! Θα νομίζει ότι θα τον πείραξε κάτι που έφαγε! Αλλά αφού θα έχει πληρωθεί θα αναγκαστεί να κάνει την δουλειά του! Να πετάξει έξω αυτά τα μπάσταρδα! Και μετά ας πάει να χέσει όσο θέλει! Φιλλιπινέζα πήγαινε αμέσως να τηλεφωνήσεις στον Αλία! Είναι ο μόνος έμπιστος!

Φιλλιπινέζα: Μάλιστα κυρία! Είπε η φιλλιπινέζα και πήγε να πάρει τηλέφωνο τον αλβανό που δούλευε ως κηπουρός στα γειτονικά σπίτια των πλούσιων!

Ο Αλία έφτασε στο σπίτι της Μελίτας στις 3 τα ξημερώματα όπως του ζήτησε η φιλλιπινέζα και κρατούσε ένα μεγάλο κουτί χωρίς καθόλου τρύπες και μια κουρελωμένη κουβέρτα!

Μελίτα: Αλία γρήγορα στο δωμάτιο υπηρεσίας και αθόρυβα! Ότι γίνει απόψε θα μείνει μεταξύ μας! Αλλιώς ξέρεις. . .

Ο Αλία δεν μίλησε αλλά έσκυψε υποτακτικά το κεφάλι του και το κούνησε καταφατικά! Ήξερε! Ήξερε πολύ καλά. . .

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Σκατά! Σκατούλες!

Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες!

Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες!

Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες! Σκατά! Σκατούλες!