Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Το φιάσκο της τουχρονινής Eurovision και η Πρωτοχρονιά!

To Milch είναι τρισέξαλλο! Τα νεύρα του Milch είναι κρόσια! Το Milch πήρε την κλανιά του πίσω από τον Alexfarter και του έσπασε το χέρι ρίχνοντας πάνω μια τεράστια 18κιλη κουράδα! Ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος επειδή ντρεπόταν να πει την αλήθεια από τι του έσπασε το κωλόχερο του είπε ότι τον δάγκωσε το κωλόσκυλο του και μετά ότι του το έκανε με χειραψεία ένας φαν!


Ο κωλοAlexfarter όμως μαζί με τις επιτροπές σαμπόταρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Milch όπως και στην φετινή Eurovision του 2009! O κωλορωσοπόντιος στην τουχρονινή Eurovision του 2010 παρότρεινε τον κόσμο να ψηφίζει την κολητή του την κωλογερμανίδα την Lena Meyer αυτή την τρισάθλια κωλομέγερα!

Και ενώ το Milch με το θεικό του τραγούδι The end of farts πήρε την πρώτη θέση στους ψήφους του κοινού οι κωλοεπιτροπές με τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο και την τρισάθλια κολητή του σαμπόταραν το Milch!

Το Milch ξέρει ότι χτες όλοι εσείς οι άπειροι φαν του κάτσατε και το απολαύσατε και το ψηφίσατε γιατί το Milch είχε τέλεια σκηνική παρουσία αφού η εμφάνιση του ξεκίνησε με σκηνικό wc και το Milch να κάθεται στην κρυστάλινη και ρουμπίνινη χέστρα του και να κλάνει και μετά να σηκώνεται να τραβάει το καζανάκι και να πλένει το ποπούδι του στην μπανιέρα!

Το Milch φορούσε το τζόκει του και χόρεψε το τραγούδι του μαζί με τους χορευτές του με το μοναδικό τρόπο που μόνο το Milch ξέρει να χορεύει! Πρωταγωνιστής της βραδιάς μετά από το Milch βέβαια γιατί το Milch είναι το πιο σημαντικό απ'όλα ήταν το αρκούδι του Milch που στην αρχή το Milch το έκλανε και το έχεζε και μετά το έκανε σβούρες στον αέρα χορεύωντας!

Το Milch είναι τόσο έξαλλο που πάει από τώρα να ξεκινήσει τα σχέδια και τις πρόβες του για την περσυνή Eurovision του 2011!

Ο Alexfarter χτες στην Eurovision καθόταν με κουκούλα για να κρυφτεί από το Milch!

Το Milch από τα νεύρα του ξέχασε να πει ότι χτες άλλαξε η χρονιά επειδή ήταν Πρωτοχρονιά!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Μια μαύρη επέτειος για όλη την γη!

To Milch είναι έξαλλο γιατί η σημερινή μέρα είναι μια μέρα πένθους για όλη την σκαθαρότητα! Την περσινή Eurovision του 2009 που ήταν στις 16 Μαίου και ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος σαμπόταρε το Milch μαζί με τους συνεργούς του για οικονομικά συμφέροντα!

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από εκείνη την τρισάθλια πλεκτάνη! Το Milch καλεί όλους τους φαν του για να κάνουν όλοι μαζί μια διαμαρτυρική συγκέντρωση με αρχηγό το Milch στις 6 το απόγευμα που θα ξεκινάει από τις κεντρικές πλατείες όλων των πόλεων και θα καταλήξουν στην Käferland στο Käfercity!

To Milch σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα κάνει αποχή από τις πηγές οξυγόνου και θα βγάζει μόνο πηγές μεθανίου και θα πάει να βγάλει τις περισσότερες εκτοξεύοντας κλάνοντας στην Ρωσοποντία και την Νορβηγία!

Το Milch όμως είναι πολύ στεναχωρεμένο γιατί οι κάτοικοι του Käferβουνίου πλακώθηκαν μεταξύ τους και διασπάστηκαν και αποφάσισαν να φτιάξουν μια καινούρια ομάδα κόντρα στην εθνική και αγαπημένη ομάδα του Milch στην Käferland στο Πορδοστούμπι Käferβουνίου, το Πορδοξεστούμπι Käferβουνίου!

Το Πορδοστούμπι ιδρύθηκε από κάτοικους της ανατολικής πλαγιάς του Käferβουνίου! Και τώρα οι κάτοικοι της δυτικής πλαγιάς και των πρόποδων του Käferβουνίου ιδρύουν το Πορδοξεστούμπι! Και το Milch δεν θέλει γιατί το Milch θέλει το Πορδοστούμπι να έχει πολλούς συνασπειραμένους φαν και όχι αυτοί οι φαν να αποχωρήσουν και να πάνε στο Πορδοξεστούμπι!

Για αυτό το λόγο το Milch χτες κάλεσε Σύγκλητο και είχε συμβούλιο με τα Υπουργεία Εσωτερικών και μετά Αθλητισμού! Και το Milch αποφάσισε να εκδώσει ένταλμα σύληψης και καταδίκασης σε όσους ανταρτίσουν και πάνε να ιδρύσουν το Πορδοξεστούμπι!

Μετά από την απόφαση οι κάτοικοι της δυτικής πλαγιάς και των πρόποδων του Käferβουνίου μπούκαραν στο δημαρχείο του Käferβουνίου για να κάνουν κατάληψη αλλά το Milch επέμβε ένκαιρα και τους προκάλεσε όλους κόψιμο και οι επαναστάτες μετά όπου φύγει φύγει και όπου χέσει χέσει!

Το Milch μέχρι τις 6 το απόγευμα που θα γίνει η παγκόσμια συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πάρει το αρκούδι του που είναι ελευθέρας πορδής και θα πάει στο wc του στο Πορδοβούνι για να διαλογιστεί!

Το wc του Milch στο Käferβούνιο θα παραμείνει κλειστό τις προσεχείς μέρες προς συμόρφωση των κατοίκων της δυτικής πλαγιάς και των πρόποδων του Käferβουνίου και αναμένετε η απόφαση για μεταφορά του wc από το κέντρο της κορυφής του Käferβουνίου στην ανατολική πλαγιά του Käferβουνίου!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Τα νέα του Milch που ξέρει πόσο σας έλειψε!

To Μilch ζητάει μια ανεκδιήγειτη συγνώμη από τους αμέτρητους φαν του που τους εγκατέλειψε τόσο καιρό αλλά οι φαν του Milch πρέπει να καταλάβουν ότι το Milch πρώτα έλειπε για τις χριστουγενιάτικες διακοπές του που τις είχε πολύ ανάγκη γιατί το Milch κουράζεται όλη την μέρα αφού πρέπει να χέζει και να κλάνει ασταμάτητα στο wc του και να ασχολείται με την κυβέρνηση της Käferland και να κανονίζει ένα σωρό θέματα και να ταξιδεύει συνέχεια ταξιδεύοντας κλάνοντας! Και μετά το Milch όταν γύρισε από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ασχολείται πυρετωδώς με τις ετοιμασίες για την Eurovision που θα γίνει την Πρωτοχρονιά και το Milch θα πάρει εκδίκηση από τους κωλορωσοπόντιους!

Το Milch θα σας πει πρώτα πως πέρασε στις χριστουγενιάτικες διακοπές του γιατί το Milch ξέρει πόσο καίγεστε να μάθετε πως πέρασε το Miiiiiiilch! Το Milch πήγε σε ένα πολύ όμορφο νησί που είναι καινούριο νησί της Käferland το Αρκούδι που το Milch το έκανε δικό του γιατί έτσι ήθελε γιατί ήθελε να τιμήσει τα αρκούδια του και κυρίως το αγαπημένο αρκούδι του Milch που το παίρνει μαζί του όταν χέζει!

Το Milch συνήθως πιάνει το αρκούδι του από το χεράκι αλλά το Milch έβαλε στο αρκούδι του ένα λουράκι για να το δένει όταν χέζει και κλάνει για να μην εκτοξεύεται το αρκούδι από το κλανίδι! Και όταν κλάνει το Milch το αρκούδι του Milch είναι δεμένο από ένα σκοινί που είναι περασμένο στο λουράκι του και από το κλανίδι αιωρείται στον αέρα σαν μπαλόνοι!

Το Milch όμως χτες αναγκάστηκε να στείλει συνοδία στο εξοχικό του στην Βέροια από το Πορδοβούνι που ήταν και προσπαθούσε να διαλογιστεί για να φέρουν την Σκιουρίνα με εκτόξευση κλάνοντας σε αεροκλάνο για να πάρει το αρκούδι του Milch από το wc του Milch γιατί το Milch αντιμετώπιζε τραγικό πρόβλημα και δεν ήθελε το αρκούδι του Milch να κινδυνέψει!

Το Milch χτες στούμπωσε από σκατά και κλανιές και έγινε πορδοστούμπι και προσπαθούσε απεγνωσμένα να γίνει πορδοξεστούμπι! Κάλεσε ενισχύσεις και αποφρακτικά συνεργεία και έβαλαν απορουφιχτικούς σωλήνες στο ποπούδι του Milch για να ρουφήξουν το σκατό και το κλανίδι! Και μετά από αρκετή ώρα προσπάθειας τα σκατά και το κλανίδι βγήκαν σαν έκρηξη από το ποπούδι του Milch προς όλες τις κατευθύνσεις! Και τα σκατά ήταν κάθε είδους σκατά! Μαύρα και μεγάλα, καφέ και μεσαία, κόκκινα και μικρά, τσίρλα, χοντρές κουράδες, κουραδάκια! Και οι κλανιές περιστρεφόμενες! Και βούλωσε όλο το αποχετευτικό σύστημα της Käferland και τώρα το Milch έχει βάλει τις αποχετευτικές και αποφρακτικές εταιρίες της Käferland να το ξεβουλώσουν! Και το Milch αναγκάζεται να διαλογίζεται και να κλάνει στα εξοχικά του στην Βέροια και στα Χεσμένα Βούρλα και να αμολάει και κάποια κουράδια όταν εκτοξεύεται πάνω από τις πόλεις!

Για αυτό να ξέρετε ότι αν σας έρθει καμιά κουράδα στο κεφάλι θα είναι του Milch! Να την φυλάξετε για να την αποξεράνετε με αποξηριστική μηχανή και να την αλέσετε για να πιείτε καφέ από αλεσμένο!

Το Milch όμως είναι πολύ περήφανο για το xela και το musa και το vofi που πήγαν και ξεσάλωσαν στην Μεταξωτή Κοιλότα μια πόλη 63 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Käfercity και έκλαναν ασύστολα πίνοντας καφέ από αλεσμένο!

Το Milch είναι έξαλλο με τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο τον Αlexfarter γιατί τόλμησε να βγάλει τραγούδι με coca cola και στο βιντεοκλίπ να πίνει coca cola προσπαθόντας ακόμα μια φορά να γίνει Milch στην θέση του Milch!

To Μilch σήμερα αναγκάστηκε να μεταθέσει το πανηγύρισμα για την γιορτή της επέτειου των 100 χρόνων από την ίδρυση του Πορδοστουμπίου Käferβουνίου αυτής της ενδοξότατης ομάδας της Käferland που θα γιορταζόταν σήμερα σε όλη την Käferland για την επόμενη βδομάδα που θα έχουν ξεφραχτεί οι αποχετεύσεις της Käferland!

Γιατί δημιουργήθηκε τραγικό πρόβλημα αφού οι περισσότεροι υπήκοοι του Milch σαν γνήσιοι υπήκοοι ήταν εκείνη την ώρα στις χέστρες τους και παρασύρθηκαν από χείμαρους σκατού Milch που άρχισε να ξεχύνεται από τις χέστρες τους φτάνοντας εκεί από τους σωλήνες!

Το Πορδοστούμπι ιδρύθηκε το 1910 από αγρότες του Käferβουνίου που ήταν ερασιτέχνες πορδοσφαιριστές και ήθελαν τη δική τους ομάδα! Αλλά είχαν προβλήματα στουμπώματος και όποτε έπαιζαν δεν πατούσαν καλά στο έδαφος αφού είχαν γίνει σαν μπαλόνια από το στούμπωμα αλλά αφού έπαιζαν πορδόσφαιρο άρχισαν να γίνονται πορδοξεστούμπια αφού έκλαναν για να βάζουν γκολ! Και η ομάδα ονομάστηκε Πορδοστούμπι προς τιμή τους!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!