Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Σχολές της Käferland και διαγωνισμοί και νέα είδη κλανιών!

To Milch τώρα θα σας κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη! Αυτό που σίγουρα δεν ξέρετε είναι ότι οι κλανιές είναι δημοσιογράφοι και κινητά πρακτορία ειδήσεων! Γιατί οι κλανιές όταν βγαίνουν από το εντεράκι σας μεταφέρουν τα νέα του σκατού γιατί παιρνούν από το σκατό και κουβαλάνε μετά την εσάνς του!

Το Milch είναι έξαλλο όμως και αναγκάστηκε να δημιουργήσει τον ανιχνευτή dna κλανιών για να βλέπει από ποιο ποπούδι βγήκαν οι κλανιές! Γιατί το Milch μπορεί να είναι πανέξυπνο και να καταλαβαίνει πάντα από που βγαίνουν οι κλανιές αλλά το Milch δεν μπορεί πάντα να είναι παρόν στους διαγωνισμούς κλανιών που διοργόνται στην Käferland και να ελένχει με το μυτόνι του τις κλανιές! Και στους διαγωνισμούς υπάρχουν για αυτό οι κρητικές επιτροπές που προσπαθούν να κρίνουν ποιος έβγαλε την πιο βρωντοβρομερή εσάνς για να βγει ο νικητής!

Τα ύπουλα käfer όμως που κληρώνονται για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό επειδή θέλουν να βγουν νικητές για να κερδίσουν τα 600 κιλά αλεσμένο σκατό Milch για να πίνουν καφέ από αλεσμένο φέρνουν φίλους και συγγενής τους όταν μετά από την εξάσκηση βλέπουν ότι δεν μπορούν να βγάλουν οι ίδιοι τις τέλειες κλανιές για να κλάσουν εκείνοι αντί για αυτούς όταν θα βρεθούν πάνω στην σκηνή του διαγωνισμού!

Το Milch έπιασε πολλά ύπουλα käfer στα πράσα όταν βρισκόταν το Milch παρόν στον διαγωνισμό και τα τιμώρησε με εξορία από την Käferland! Και επειδή οι κρητικοί της επιτροπής είναι κουτουρνίθια το Milch τους έδωσε ένα ανιχνευτή dna κλανιάς για να δουν αν η κλανιά βγήκε στα αλήθεια από το ποπούδι του διαγωνισμένου ή αν την έβγαλε ένας φίλος του ή συγγενής του που κρυβόταν στα παρασκήνια χρησιμοποιόντας κατευθύνοντα χωνί!

Το Milch έχει να σας αποκαλύψει 2 νέα είδη κλανιών! Είναι η κλανιά τι κι άλλη; που αυτός που την κάνει έχει βγάλει άπειρο κλανίδι εκείνη την μέρα και αυτοί που είναι μαζί του τον πιέζουν να βγάλει και άλλες κλανιές και αυτός που έχει ήδη έτοιμη την επόμενη κλανιά το παίζει δύσκολος και πριν την βγάλει ρωτάει τι κι άλλη;

Η άλλη κλανιά είναι η κλανιά φρέσκο ψάρι! Μέχρι τώρα όλοι ξέρατε την κλανιά σάπιο ψάρι! Αλλά τώρα υπάρχει και η κλανιά φρέσκο ψάρι που βρομάει σαν τηγανητό ψάρι αλλά έχει και μια μιρκή εσάνς από σκουπίδια μέσα!

Σήμερα στην Käferland είναι η αρχή της ημερομηνίας της κατάθεσης των δηλώσεων για τις πανkäferλανδικές εξετάσεις για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Käferland,
την Ιατρική και Αερολογία,
την Κλανολογία και Μελέτη Συνγραμμάτων και ποίησης του Milch,
την Μελέτη Υποδομής και Σχεδιασμού Käferλανδικού Εδάφους και Αποχετεύσεων,
την Νομική και Μελέτη Milchικών Νόμων,
την Σκαθαροκοινωνιολογική Επιστήμη και Ψυχολογία των Käfer,
τις Χημικές και Φυσικές Επιστήμες!

Από την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσουν οι καταθέσεις των δηλώσεων για τις πανkäferλανδικές εξετάσεις για την εισαγωγή σας στα Τεχνολογικά Ιδρύματα της Käferland,
την Εφαρμογή και Σχεδιασμό του Käferλανδικού Εδάφους,
την Επιστήμη Λογαριασμών και Εμπορίου,
την Κατασκευή Αποχετεύσεων,
την Εφαρμογή Εναέριων Δικτύων και Κεραίων,
την Κατασκευή Käferοδρομίων και Αεροκλάνων,
την Επιστήμη Άλεσης για Παραγωγή Καφέ από Αλεσμένο Σκατό Milch!

To Μilch θα σας ενημερώσεις για τις εξετάσεις για την εισαγωγή σας στις υπόλοιπες σχολές όταν θα πλησιάζουν οι αρμόδιες ημερομηνίες! Βιαστείτε για να μην γεμίσουν οι θέσεις και δεν βρίσκεται κενή θέση για να μπουκάρετε στις σχολές!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!