Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Οι διακοπένιες περιπέτιες του Milch!

Το πολυπόθητο Milch γύρισε χτες από τις διακοπές του και το Milch τώρα θα σας περιγράψει με γαργαλιστικές λεπτομέριες πως πέρασε στις διακοπές του στο Αιγαίο γιατί το Milch φέτος είπε να υποστηρίξει την ελλάδα που βλέπει ότι περνάει μια κρίση και να μην κάνει διακοπές μόνο στα ιδιωτικά του νησιά στην Käferland!

To Milch έβαλε την γυναίκα του την Σκιουρίνα και την υπηρέτρια του την Σκιουράνια να ετοιμάσουν τις βαλίτσες και το Milch άπλωσε τις ποδάρες του στην αιόρα του και έπινε καφέ από αλεσμένο σκατό Milch κλάνοντας! Όταν οι βαλίτσες ετοιμάστηκαν το Milch φόρτωσε στο ιδιωτικό του αεροκλάνο την Σκιουρίνα, την Σκιουράνια, το αρκούδι του Milch, το ποδαριλόνι του Milch και τον κολητό του Milch τον Άγιο Βασίλη και μπούκαρε και το Milch και την κοπάνησαν για το Αιγαίο!

Αλλά όταν το Milch με την ακουλουθία του έφτασε στο Αιγαίο διαπίστωσε ότι έλειπε το κουκούδι του Milch ενώ το Milch το είχε αρπάξει μαζί με το αρκούδι του και το ποδαριλόνι του! Το Milch τα πήρε στην κράνα και έστειλε πίσω εκτοξέυοντας κλάνοντας την Σκιουράνια να φέρει και το κουκούδι του Milch γιατί το αρκούδι δεν καθόταν ήσυχο χωρίς το κουκούδι του Milch και είχε γίνει πορδοστούμπι!

Όταν όμως γύρισε η Σκιουράνια με το καράβι είχε βάλει το κουκούδι του Milch μέσα στο ρουθούνι της και μπερδεύτηκε με τα δικά της κουκούδια και το Milch έψαχνε μέσα στο τριχωτό ρουθούνι της Σκιουράνιας με τις κεραίες του μισή ώρα για να εντοπίσει το κουκούδι του Milch!

Την πρώτη μέρα των διακοπών του το Milch φόρτωσε την ακουλουθία του στο έλκυθρο που νοίκιασε ο κολητός του Milch ο Άγιος Βασίλης και με μια πορδή εκτοξεύτηκε στην πιο κοντηνή παραλία για να μπατσανίσει και να πλατσουρίσει! Το Milch άπλωσε τις ποδάρες του στην ξαπλώστρα και έδωσε την άδεια του στο αρκούδι του Milch, στο κουκούδι του Milch και στο ποδαριλόνι του Milch να πλατσουρίσουν στα αιγαίινα νερά!

Όταν το ποδαριλόνι του Milch έβγαλε τις παντοφλίτσες του για να μπει στην θάλασσα άδειασε όλη η παραλία από την μπόχα των ποδαρακιών του ποδαριλόνι του Milch και το Milch φούσκωσε από περηφάνια! Εκεί που το Milch διάβαζε ανενόχλητο την εφημερίδα με τα νέα της Käferland που του έστελναν καθημερινά οι υπήκοοι του άκουσε μπουρμπουλήθρες και τις απελπισμένες κραυγές του κουκούδι και του ποδαριλόνι του Milch και το Milch σήκωσε το κεφαλάκι του και τι να δει; Το αρκούδι του Milch είχε πιαστεί σε μια άγγυρα από το μακρύ τριγωνικό λαγούδινο αυτάκι του όταν η άγγυρα ανέβαινε και το αρκούδι του Milch μάζευε κοχύλια από τον βυθό και η άγγυρα έσερνε μαζί και το αρκούδι του Milch! Το Milch σαν συμπονετικός αρχηγός βούτηξε αμέσως και ελευθέρωσε το αυτί του αρκούδι του Milch!

Την δεύτερη μέρα των διακοπών τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα γιατί στο ίδιο νησί του Αιγαίου πλατσούριζε και ο Σνούφελ ο λαγός και τον είδε το αρκούδι του Milch και τον ερωτεύτηκε και πήγαιναν και ξεμονάχιαζαν μαζί σε απόμερα βράχια και το Milch κυνηγούσε έξαλλο το αρκούδι του για να το πιάσει και το αρκούδι που νόμιζε ότι είναι πιο έξυπνο από το Milch κρύφτηκε κάτω από τα βράχια!

Αλλά το Milch τα πήρε τόσο πολύ στην κράνα που αμόλησε μια βρωντοβρομερή πορδή που ισωπέδωσε όλα τα βράχια και το Milch έτσι βρήκε το αρκούδι του και πλάκωσε στο κλανίδι τον Σνούφελ για να μην ξαναενοχλήσει το αρκούδι του Milch! Από αυτή την ισωπεδωτική κλανιά ίσιωσαν τα μαλλιά όλως των μπάμπων που μπατσάνιζαν στην παραλία και από τότε ιδρύθηκε η νέα πατέντα του Milch η ισωπεδωτική κλανιά που με μία μόνο φορά ισιώνει για πάντα τα μαλλιά σας και δεν θα χρειαστεί να ξαναπάτε στο κωμμοτήριο! Πληρώνεται 399.92EURO και είναι τόσο φτηνά επειδή είναι νέα πατέντα και είναι προσφορά για αυτό πρέπει να τρέξετε να προλάβαιτε γιατί η τιμή θα ανέβη! Τώρα το Milch εργάζεται για να τελειοποιήσει την σγουροτική του πορδή που θα σγουραίνει μόνιμα τα μαλλιά σας!

Την τρίτη μέρα των διακοπών το Milch ήταν τόσο έξαλλο με το unsick νησί και με την ανυποταξία του αρκούδι του κουκούδι και του ποδαριλόνι του Milch που έμπασε την συνοδία του στο ιδιωτικό αεροκλάνο του Milch και γύρισαν πίσω στην Käferland όπου πήγαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στο Πορδονήσι και να νιώσει επιτέλους το Milch σαν käfer!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!