Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Το Milch επιτέλους ήρθε το Πάσχα!

Το Milch είναι πολύ χαρούμενο που επιτέλους ήρθε το Πάσχα που είχε να ερθεί από πέρισυ το Πάσχα!

Το Milch έχει βαρή φόρτο εργασίας γιατί το Milch όμως τώρα κάθεται στο εξοχικό του στην Βέροια για τις Πασχαλινές διακοπές του και αγναντεύει το πασχαλινό του δέντρο που είναι στολισμένο με γαλοπούλες και πολύχρωμα κονφετί!

Το Milch όλους αυτούς τους μήνες που δεν είχε διακοπές εργαζόταν πάνω στην νέα του πατέντα τον πρωκτοδιαστολέα που όταν έρχεται το σκατό και είστε με το σκατό στον κώλο το βάζει μέσα αν δεν μπορείται να χέσετε εκείνη την στιγμή και στην ουσία κάνει το ποπούδι σουρωτήρι που ανοιγοκλείνει για να ελένχει την δίωδο του σκατού!

Το Milch θα δουλέψει λίγο ακόμα πάνω σε αυτή την πατέντα έτσι ώστε όταν κυκλοφορήσει στην käferλανδική αγορά να έχετε ένα αξιόπιστο και εγγυημένο προιόν και να μην δείνετε τα λεφτά σας σε μούφες γιατί το Milch πάνω από όλα νοιάζετε για το συμφέρον και το καλό των υπήκουων του!

Αλλά μπορεί το Milch να είναι συμπονετικό και πονόψυχο αλλά επειδή είχε παραγίνει το κακό με τους υπήκουους που δεν πλήρωναν εισητήρια στο μετρό του Käfercity το Milch έβαλε εισπράκτορες μέσα στα μετρό!

Και οι υπήκουοι αγοράζουν εισητήρια από αυτούς και τα επικηρώνουν στα ποπούδια των εισπράκτορών και η επικήρωση είναι η στάμπα του σκατού του εισπράκτορα που μένει πάνω στο εισητήριο!

Το εισητήριο διαρκεί όσο παραμένει υγρή πάνω στο εισητήριο η στάμπα σκατού! Όταν ξεραθεί το εισητήριο δεν ισχύει άλλο και αν ο υπήκουος θέλει να κάνει και άλλη διαδρομή με το μετρό τότε πρέπει να βγάλει και να επικηρώσει καινούριο εισητήριο!

Το Milch όμως επειδή σκέφτεται τους φτωχούς υπήκοους του προσλαμβάνει εισπράκτορες που κάνουν συχνά τσίρλα για να είναι οι στάμπες τους πιο υγρές και να διαρκούν πιο πολύ ώρα τα εισητήρια!

Αυτό το σύστημα με την στάμπα σκατού θα εξαπλωθεί και στα λεωφορεία της Käferland και σε όλα που χρειάζετε εισητήριο! Και στα γήπεδα! Και τα εισητήρια διαρκείας για Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Εσάνς θα έχουν ιριδίζον στάμπα σκατού Milch που διαρκεί ένα χρόνο!

Το Milch για το βράδυ της Ανάστασης που έρχεται σε 1 εβδομάδα σας προτίνει να πιείτε κοκτέιλ εξαιρετικής γεύσης και ψηλής ποιότητας που θα είναι ανακατεμένο με άπλυτο ποδαράκι και με βουτηγμένη ποδαριλωμένη κάλτσα μέσα στο ποτό σας που η άλλη της άκρη θα κρέμεται από το ποτήρι ντελικάτα!

Το Milch θα περάσει να επισκεπτεί τους αγαπημένους φαν του μέσα στις επόμενες μέρες και ειδικά τις συμπάθιες του!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!