Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

24 χωματερές 1ο κεφάλαιο!

Το Milch ξαναεπέστρεψε και τώρα θα σας παρουσιάσει την καινούργια του ιστορία που όλλοι περιμέναται! Τις 24 Χωματερές που είναι ένα μεγάλο χωριό που είναι στην Käferland που τόλμησε να θέλει να αποσπαστεί και να ακουλουθήσει διαφορετικούς νόμους από αυτούς που έχει χέσει το Milch στην Käferland και το Milch τα πήρε στην κράνα και για αυτό θα κάνει πόλεμο στις 24 Χωματερές για να μάθουν οι υπήκοουοι του Milch να είναι ανυπάκουοι!

24 Χωματερές! 1o κεφάλαιο!

Οι 24 Χωματερές είναι ένα χωριό που βρίσκετε νότιοανατολικά στην Käferland και απέχει 182 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Käaferland το Käfercity!

Έχει 1098 κάτοικους που αυτοί είναι ποντικούρικα γιατί οι κλανιές τους βρωμάνε σαν κάτουρο ποντικιού και έχει και γουφούδια! Τα γουφούδια είναι με μουστάκα και χωρίς μουστάκα! Τα γουφούδια έχουν πιο σκούρο δέρμα από τους υπόλοιπους κάτοικους της Käferland γιατί ζουν ποιο νότια από τους υπόλοιπους κάτοικους της Käferland και στην αρχή δεν ήταν ανυπάκοουοι υπήκοουοι αλλά ανηπάκουσαν όταν μετακόμισαν σε αυτή την πόλη τα ποντικούρικα και παρέσυραν τα καλά και υπάκουα γουφούδια!

Από τότε πολλά γουφούδια ξύρισαν τις μουστάκες τους για να δείξουν αντίδραση και ξεσήκωμα στους νόμους του Milch στην Käferland!

Για αυτό το Milch για να τιμωρήσει τα ποντικούρικα πήγε και τα έκλασε με πολλύ μανία και τους άνοιξε καράφλες στα κεφαλάκια για να είναι άσχημα!

Το καλύτερο γουφούδι των 24 Χωματερών είναι ο Ποδαρίλαος! Ο Ποδαρίλαος είναι ένα πολύ γλυκό γουφούδι με μακρόστενη μουσούδα και κριτική μουστάκα και κουνάει τα χεράκια! Του αρέσει να φοράει κόκινες μπλούζες που έχουν το ίδιο χρώμα που είναι οι αιμοροίδες των κουκουδιών του Milch και το Milch του κάνει δώρο τις μπλούζες!

Ο Ποδαρίλαος έχει μεγάλη συμπάθια στο αρκούδι και στο κουκούδι του Milch και το Milch θα του γνωρίσει και το ποδαριλόνι και το γκροκόνι του Milch!

Ο Ποδαρίλαος μένει σε ένα μικρό σπίτι στο χωριό γιατί είναι φτωχό γουφούδι και για αυτό το Milch του στέλνει κάθε μέρα φαγητό και καφέ από αλεσμένο σκατό Milch! Και το Milch του έχει κάνει ενγκατάσταση φυσικού αέριου στο σπίτι του για να ζεσταίνετε ο Ποδαρίλαος που το φυσικό αέριο είναι κλανιές Milch! Οι κλανιές του Milch είναι πονηροχαρούμενες για να είναι και ο Ποδαρίλαος πονηροχαρούμενος! Πολύ τον συμπαθεί το Milch!

Οι φαν του Milch να μείνουν συντονισμένοι για να διαβάσουν και το 2ο και τα επόμενα κεφάλαια των 24 Χωματερών και να μην είναι εποιφυλακτικοί με τις κλανιές!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!