Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Η γρίπη των γουρουνιών

To Milch ανακάλυψε πως ξεκίνησε η γρίπη των γουρουνιών διαβάζοντας ένα περιοδικό. Ο αντίπαλος του Milch στην eurovision o ρωσοπόντιος έπαιζε το βιολί του στα βουνά και τον άκουγαν τα γουρούνια και τα πρόβατα! Και τα γουρούνια αρρώστησαν!

Το Milch δεσμεύεται αν το ψηφίσουν στις ευρωεκλογές να εμβολιάσει όλα τα γουρούνια που είχαν την ατυχία να ακούσουν τον ρωσοπόντιο να παίζει το βιολί του με λαmilchίνη για να θεραπευτούν και να μην μεταδίδουν άλλο την γρίπη!

Το Milch παρόλο που έχει θυμώσει πολύ με το σαμποτάρισμα που του έκαναν στην eurovision και έβγαλαν πρώτο τον ρωσοπόντιο σκέφτεται τον λαό του και τους υπήκοους του!

Τα πρόβατα μόλις άκουσαν τον ρωσοπόντιο να παίζει το βιολί του άρχισαν να κλάνουν και να βελάζουν μανιασμένα καλώντας το Milch για ενίσχυση αλλά το Milch δεν τα αντιλήφθηκε γιατί βρισκόταν εν ώρα διαλογισμού στο Προδοβούνι του! Το Milch ζητάει συγνώμη από τον λαό και πάνω απ'όλα από τους υπηκόους του στην Käferland!

Οι κλανιές του Μilch θα σώσουν τον κόσμο!

Τώρα το Milch πάει να μαγειρέψει και να κάνει καφέ στον Άγιο Βασίλη που του έφερε τα δώρα του για τις απόκριες και σφίνωσε στην αποχέτευση του Milch!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Ροβόλατα ροβόλατα τα πρόβατα!!!!!!

γυάλινο δάκρυ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.