Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2009

Η συνέντευξη τύπου του Milch!

To Milch με τις πρωτοποριακές του ιδέες βγήκε νικήτής στις ευρωεκλογές πέρνοντας το 99,8% του ψηφισθέντους κοινού! Το Milch ευχαριστεί όλους εσάς που το ψηφίσατε αναγνωρίζοντας ότι οι κλανιές του Milch θα σώσουν τον κόσμο!

Το Milch σας υπόσχεται ότι τώρα τον χειμώνα θα σας ζεσταίνει με τα δικά του φυσικά αέρια και δεν θα χρειάζεστε πια πανάκριβα καλοριφέρ!

To Milch θα απαγορέψει στο χιόνι να πέφτει και αν το χιόνι δεν υπακούσει το Milch θα το εκτοξεύει αλλού με τις κλανιές του!

To Milch θα καταργήσει τα αεροπλάνα γιατί δε θα χρειάζονται πια! Θα σας εκτοξεύει εκεί που θέλετε να πάτε κλάνοντας και θα ιδρυθούν και άλλα käferoδρόμια και εκτός της Käferland για να μάθετε κι εσείς να εκτοξεύεσται κλάνοντας! Το Milch θα σας παραδίδει δωρεάν μαθήματα!

Το Milch θα σας δίνει να ακούτε τα cd με τα käferoτράγουδα 18 ώρες τη μέρα ώστε να συμμετέχετε κι εσείς στις συνπορδίες του Milch!

Το Μilch υπόσχεται ότι θα διαμορφώσει όλες τις πόλεις σαν το Käfercity, την πρωτεύουσα της Käferland!

Και τώρα το Milch σας παραθέτει μια συνέντευξη που του πήρε το xela-käfer για να μάθετε όλοι πως είναι το Käfercity και η Käferland!

Xela: Πως είναι η Käferland;

Μilch: Eίναι μια χώρα που έχει δύο μεγάλα αντικριστά βουνά το Πορδοβούνι και το Käferβούνιο από το οποίο προέρχεται η σημαντικότερη ομάδα του Champions Miiiiiiiilch που το Milch έγραφε στην προηγούμενη ανάρτηση του το Πορδοστούμπι Käferβούνιου. Έχει πρωτεύουσα το Käfercity και άλλες σημαντικές πόλεις το Käferίκι, το Käferάτο, την Käferίνη, τις Άνω Κλανιές, τα Τρία Τέσσερα Εφτά Σκατά, το Πορδοβρόχι και το πολύ σημαντικό χωριό Käfervillage που έχει κόντρα με το Πορδοχώρι!

Χela: Πώς είναι το Käfercity;

Μilch: Έχει μόνο μονοκατοικίες κόκκινες, καφέ και κοκκινοκαφέ. Οι μονοκατοικίες έχουν όλες πολλά παράθυρα ώστε να μπορεί το Milch να πηγαίνει έξω από τα παράθυρα των υπηκόων του και να κλάνει! Έξω από το Käfercity 10 χιλιόμετρα βρίσκεται το μεγάλο käferoδρόμιο της Käferland!

Το Milch διαλογίζεται στο Πορδοβούνι του και το Käferβούνιο του και εκτελεί τις ομιλίες του στον Πύργο του στα Κρεαμαστά Σκατά. Οι συναυλίες του Milch γίνονται κυρίως στην Γερμανία όπου έζησε το Milch και έκανε τα τρία παιδιά του και στο γήπεδο Π.Ο.Ρ.Δ.Α.Κ.Α. της Käferland!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

4 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Σε ευχαριστώ που ψήφισες το Milch στις ευρωεκλογές!

Πρρρρρρρρρρ!

mahler76 είπε...

καζανάκια παντού θέλουμε!

milch-käfer είπε...

To Milch πουλούσε σάντουιτσ με μύγες στην πλατεία
φαίνεται το πείραξε πολύ η ανεργία!

Το Milch θα πάει να κοιμηθεί στη Ρώμη
πρέπει να το σέβονται και να του ανοίγουν όλοι οι δρόμοι!

Το Milch το βράδυ γύρισε από τη Βαρκελόνη
πρέπει να το σέβονται και να του στρώνουν το σεντόνι!

Το Milch θα γυρίσει την πρώτη του ταινία στην Μαδρίτη
στο στούντιο του σκάλωσε ένα κουκούδι στη μύτη!

To Milch απόψε παίζει ποδόσφαιρο στην Βρέμη
κάνει μια βρωντερή πορδή και η Γερμανία τρέμει!

Το Milch θα πάει για καφέ στην Στοκχόλμη
πρέπει να το σέβονται και να βγάζουν τις κλανιές με τόλμη!

To Milch απόψε εκτοξεύεται σε Όσλο και Ελσίνκη
πρέπει να το σέβονται και να του φτιάχνουν ροζ τζαντζίκι!

Το Milch σε ένα γυράδικο χλαπάκιασε σουβλάκια
μα από τον γύρο τον πολύ του φύγαν οι κεραίες!

stavroulazerva είπε...

Αφού έκανα 700χλμ για να σε ψηφίσω, δεν θα έβγαινες?