Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Μια δύσκολη μέρα για το Milch!

Το Milch περιμένει τη Σκιουρίνα να του ετοιμάσει το πρωινό του! Το Milch στις 10 έχει μάθημα ειδικής αερολογίας στο πανεπιστήμιο της Käferland! Οι φοιτητές του Milch πρέπει να μάθουν να κλάνουν σωστά όπως ο δάσκαλος τους το Milch!

To Milch την προηγούμενη βδομάδα έδωσε 6 συνπορδίες στην Käferland, στο Μόναχο, στη Βαγδάτη, στην Αντίσα Μπέμπα και στα Τίρανα! Πρρρρρρ! Επίσης το Milch έκανε κλανητικά στη σκηνή στην συναυλία μιας πολύ γνωστής καλιτέχνισσας!

Το Μilch σήμερα το μεσημέρι περιμένει στο Πορδοβούνι του το συνεργείο καθαρισμού γιατί όλα τα wc του Πορδοβουνίου γέμισαν και βούλωσαν οι αποχετεύσεις και τα καζανάκια από τον συνεχή και αδιάκοπο διαλογισμό του Milch!

Για αυτό το Milch θα πάει να διαλογιστεί σήμερα στο Käferβούνιο του ενώ σήμερα είχε σειρά το Πορδοβούνι κανονικά!

To Milch δυσκολεύτηκε πολύ να βρει τεχνικούς καθαρισμού τώρα το Πάσχα, αλλά τους απείλησε ότι αν δεν έρθουν δεν θα τους αφήσει να διαλογιστούν για 30 μέρες!

Με αυτό τον τρόπο το Milch τιμώρησε έναν υπήκοο του, το musa-käfer επειδή το musa-käfer έκανε καψόνια στο Milch βάζοντας και εξαφανίζοντας συνεχώς την coca-cola από το παράθυρο του!

Στις 5 το απόγευμα είναι ο αγώνας Πορδοστούμπι Käferβουνίου-Πανπορδαικού για το Champions Milch! To Milch θα σας δώσει πλήρη περιγραφή του αγώνα όταν τελειώσει ο αγώνας!

Τα πράγματα για τον Πανπορδαικό είναι σκούρα σκατί γιατί αποβλήθηκε ο Πορδοραδίκης ο καλύτερος παίχτης γιατί δεν έκλανε ευθυτενώς για να βάλει γκολ! Ο επόμενος καλύτερος παίχτης του Πανπορδαικού είναι ο Πορδοραπανάκης!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

αγαπάμε Milch διότι αγαπάμε τα αέρια...πρρρρρρρρρρ