Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Το Milch γύρισε από τις διακοπές του!

Πρρρ πρρρ πρρρρρρρ!

Το Milch επέστρεψε από τις διακοπές του στο Πορδονήσι της Käferland! Το Milch πέρασε πολύ ωραία και σήκωσε 13 παλυροιακά κύματα με τις κλανιές του! Το Milch έκανε τα μπάνια του και εξάσκησε το κολύμπι του κλάνοντας ώστε να μπορεί στο μέλλον να κάνει και θαλάσσια ταξίδια!

Το Milch από αύριο θα προχωρήσει τις διαδικασίες στην αναδάσωση της Käferland γιατί αυτή τη στιγμή έχει μόνο 2 δέντρα! Τα υπόλοιπα ξεριζώθηκαν από τις μανιασμένες κλανιές του Milch και δεν έμεινε δέντρο όρθιο στην Käferland! Και πολύ σπόροι διασκορπίζονται στον αέρα από τις κλανιές του Milch και πηγαίνουν όπου να 'ναι και φυτρώνουν ακόμα και πάνω στις σκεπές των σπιτιών των υπήκοων του Milch!

Το Milch πρέπει να αγοράσει και σκοινί για το καζανάκι στο προσωπικό του wc γιατί το Milch όταν διαλογίζεται έχει δεμένο το σκοινί στις κεραίες του για να μην κουράζεται και σηκώνεται να τραβήξει το καζανάκι! Απλά σκύβει το κεφάλι του και τραβάει το καζανάκι με τις κεραίες του! Το Milch όμως μερικές φορές με τις μανιασμένες του κλανιές εκτοξεύεται από το wc του και όπως είναι το σκοινί από το καζανάκι δεμένο στις κεραίες του ξεριζώνει και το καζανάκι μαζί!

Το Milch βρήκε ξανά τον πιο φανατικό φαν του!




To Milch θα αρχίσει από την άλλη βδομάδα τις ετοιμασίες για την Καθαρή Δευτέρα που πλησιάζει!

Πρρρρρρρρρρρρρρρ!

1 σχόλιο:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Καλό χειμώνα, λοιπόν! Άντε και του χρόνου με υγεία!