Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

Οι συνπορδίες του Milch!

Το Milch είναι έξαλλο με τον ρωσοπόντιο γιατί ο ρωσοπόντιος προσπαθεί να δείξει την υποτίμηση του στο Milch! Ο ρωσοπόντιος τόλμησε να βγάλει γάλα με την φάτσα του! Όμως το Milch δεν θα αφήσει τον ρωσοπόντιο να γίνει Milch στην θέση του Milch!

To Milch επίσης ευχαριστεί θερμά τον albus genius που του άνοιξε τα μάτια καταθέτοντας του το βίντεο που αποδεικνείεται ότι κλέβουν τις ιδέες του Milch και δείχνει ένα γελάδι να κλάνει και να εκτοξεύεται!To Μilch έχει πόνο στο λαιμουδάκι του γιατί χτες είχε συναυλία στην Γερμανία και σήμερα έχει συναυλία στην Käferland και αύριο έχει συναυλία στην Αυστρία αλλά το Milch ως παγκόσμιος σταρ πρέπει να δείξει επαγγελματικότητα και να είναι συνεπής στην δουλειά του!

Το πρόγραμμα των συνπορδιών του Milch για τον Σεπτέμβριο είναι:

ΠΕΝΤΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Σουμποτίτσα

ΕΞΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Αντίσα Μπέμπα

ΕΦΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Λευκορωσία

ΣΚΑΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Μαυροβούνιο

ΚΛΑΝΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Käferβούνιο

ΔΕΚΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Κώστα Ρίκα

ΕΝΤΕΚΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Βέροια


Το Milch αυτή την ώρα βρίσκεται στο εξοχικό του στην Βέροια στην οποία κουράστηκε πολύ να πάει γιατί με την εκτόξευση του από την Käferland έκανε να φτάσει 3 δευτερόλεπτα! Το Milch είναι πολύ κουρασμένο και σε μία ώρα πρέπει να ξεκινήσει την τελική του πρόβα για την σημερινή του συναυλία!

Το Milch τώρα πίνει τον απογευματινό του καφέ από αλεσμένο φρέσκο σκατό Milch με τον Άγιο Βασίλη που έμεινε στο σπίτι του Milch από τις απόκριες!

Το Milch ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας του "Όταν έκλασε η Νίτσα"!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

To Milch βρήκε κι άλλον αντιγραφέα του που έκλεψε τα κλανητικά του Milch από το χριστουγενιάτικο τραγούδι του Milch!To Milch θέλει αυτό το γατί για κατοικίδιο!Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

Pink Strawberry είπε...

.................no comment.....................

mahler76 είπε...

θεική αυτή η γάτα!!!!