Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα Fart 3 και Fart 4!

FART 3

Ο Γιάννης και η Νίτσα πέρασαν μια πολύ δύσκολη μέρα προσπαθόντας να συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα και έχοντας παράλληλλα το μωρό να κλάνει ασταμάτητα!

Η Νίτσα πήγε για ψώνια στο φουρνάδικο και στο μπακάλικο του χωριού και την ρώτησαν τι έγινε με το μωρό που είχε στην κοιλιά της και η Νίτσα τους είπε ότι γέννησε αλλά το μωρό πρέπει να μείνει στο σπίτι όπως όλα τα μωρά για λίγες μέρες χωρίς να έρχεται σε επαφή με ξένους!

Ο Γιάννης είπε τα ίδια στην δουλειά του! Και οι δυο φοβούνταν πάρα πολύ μην ανακαληφτεί το μυστικό τους!

Όταν ήρθε η νύχτα μετά τις 1 το βράδυ, ο Γιάννης και η Νίτσα τύλιξαν το μωρό τους μέσα στο καλαθάκι μωρού, φόρεσαν κασκόλ και σακούλες για να μην τους αναγνωρίσει κανένας αν τους έβλεπε και ξεκίνησαν με τα πόδια για το διπλανό χωριό, τις 15 Πιπεριές.

Στον δρόμο το μωρό έκλανε μανιασμένα και 3 φορές παραλίγο να εκτοξευτεί από το πολύ κλανίδι και να φύγει από το καλαθάκι του! Ο Γιάννης και η Νίτσα για να μην ξυπνήσουν τον κόσμο από τις βρωντερές κλανιές του μωρού πήγαν μέσα από το δάσος!

Όταν έφτασαν στις 15 Πιπεριές άφησαν γρήγορα το μωρό έξω από την πόρτα του πρώτου σπιτιού που βρήκαν και έφυγαν βιαστικά και αθόρυβα!

FART 4

Ο Αλέκος και η Μαρίκα ξύπνησαν έντρομοι μέσα στην νύχτα από έναν απαίσιο βρωντερό θόρυβο! Δεν μπορούσαν να καταλάβουν από που προερχόταν και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι! Η Μαρίκα άνοιξε την πόρτα και είδε κάτω ένα καλαθάκι μωρού με ένα μωρό!

Έσκυψε να το μαζέψει και μια εσάνς φρέσκιας κλανιάς της σφηνώθηκε στο ρουθούνι! Άφησε τα χερούλια του καλαθακιού αηδιασμένη και φώναξε τον Αλέκο!

Ο Αλέκος πλησίασε το μωρό και σαν άντρας ατρόμηττος που ήταν το πήρε στην αγκαλιά του! Παρά το ξινομούρικο ύφος της γυναίκας του δήλωσε κοφτά:

Αλέκος: Κάποιος το εγκατέλλειψε! Θα το κρατήσουμε!

Σαν ευχαρηστήρια απάντηση από το μωρό ακούστηκε μία βρωντερή πορδή και μια ακόμα εσάνς εξαπλώθηκε στην αυλή του σπιτιού!

1 σχόλιο:

milch-käfer είπε...

To Milch το βράδυ παίζει πορδόσφαιρο στα Σκόπια
ανοίγει σαν βρύση ο ποπός και τρέχουν τα "σιρόπια"!