Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 6!

Ο Αλέκος κοίταξε δισταγμένος την Μαρίκα! Η Μαρίκα τον κοιτούσε νευριασμένη γιατί μπορούσε να δει στο βλέμα του ότι ο Αλέκος θα διαλέξει το μωρό!

Αλέκος: Προτειμώ να μείνει το μωρό! Είσαι πολύ άκαρδη Μαρίκα και μια μέρα θα τιμωρηθείς που θέλεις να αφήσεις ένα μωρό στον δρόμο! Άλλωστε αυτό το μωρό θα ήταν δώρο για το μωρό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε!

Όσο ο Αλέκος μιλούσε νευριασμένος στην Μαρίκα το μωρό σαν να καταλάβαινε δεν αμόλησε ούτε μια κλανιά! Μόλις όμως ο Αλέκος τελειωσε την πρόταση του το μωρό άρχισε πάλι το κλανίδι!

Το κλανίδι αυτό ήταν χαρούμενο! Τελικά το μωρό είχε ένστικο!

Η Μαρίκα μάζεψε τις βαλίτσες της και έφυγε από το σπίτι! Ο Αλέκος αποφάσισε να κάνει μπάνιο το μωρό!

Το έγδυσε και τότε είδε ότι ένα καρτελάκι στο φανελλάκι του μωρού έγραφε Νίτσα!

Αλέκος: Ώστε Νίτσα είναι το όνομα σου!

Σαν απάντηση το μωρό έκανε μια ζουμερή κλανιά.

Ο Αλέκος βούτηξε το μωρό σε μια λεκάνη κα το έπλυνε και μετά το κρέμασε από το κουρτινόξυλο του μπάνιου για να στεγνώσει! Το μωρό όμως άρχισε να κλάνει επίμονα και ξέφυγε από τα πανιά που ήταν δεμένο στο κουρτινόξυλο και άρχισε να εκτοξεύεται από τοίχο σε τοίχο και ταβάνι!

Ο Αλέκος τρόμαξε πολύ αλλά κατάφερε με ένα πήδημα να αρπάξει το μωρό και να το ντύσει και να το βάλει στο καλαθάκι μωρού!

Μετά από λίγα λεπτά το μωρό άρχισε να κλάνει πιο μανιασμένα από ποτέ με πολύ βρωντερές και βρομερές κλανιές που είχαν σάπια εσάνς! Ο Αλέκος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τότε υποψιάστηκε ότι το μωρό πεινάει!

Αφού τάισε το μωρό με γάλα το έβαλε για ύπνο στο καλαθάκι μωρού που το έβαλε πάνω στο κρεβάτι του δίπλα του!

Οι γείτονες δεν πήγαιναν πια στο σπίτι του Αλέκου γιατί τα νέα για τις κλανιές του μωρού είχαν κυκλοφορήσει σε όλο το χωριό! Ο Αλέκος για τα εβδομαδιαία ψώνια κατέβαινε στην πόλη με το αυτοκίνητο για να μην έρχεται σε επαφή με τους συνχωριανούς του!

Κάπως έτσι πέρασαν 5 χρόνια και ήρθε η στιγμή η Νίτσα να πάει στο σχολείο!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο σχολείο να μοιράσουν εγκαίρως μάσκες οξυγόνου.
Καλό Σαββατοκύριακο :))