Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Το βιβλίο του Milch

To Milch θα σας παραθέσει τα κεφάλαια από το best-sheller του Milch "Όταν έκλασε η Νίτσα"! Θα σας παραθέσει περίληψη από τα κεφάλαια για να πάτε να αγοράσετε το βιβλίο του Milch που πρόσφατα ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του σε ταινία που θα προβληθεί σε πρεμμιέρα στις 43 Οκτωμβρίου!

ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΣΕ Η ΝΙΤΣΑ FART 1

1980! Στα βάθη ενός βουνού σε ένα χωριουδάκι που λεγόταν Τρεις Σκάλες γεννήθηκε η Νίτσα! Η μαμά της την κράτησε στην αγκαλιά περιμένοντας να κλάψει όπως όλα τα μωρά όμως η Νίτσα αντί να κλάψει άρχισε να κλάνει!

Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρ! Τέτοιο κλανίδι δεν είχαν ξαναθεί οι γιατροί! Το μωρό άρχισε να εκτοξεύεται από τις κλανιές του και να χτυπάει από τοίχο σε τοίχο! Και πρρρρ και πρρρρ και ξαναπρρρρ, προσπαθούσαν οι γιατροί να το πιάσουν αλλά μάταια γιατί το μωρό εκτοξευόταν με τρομερή ταχύτητα!

Αφού κατάφεραν να παγιδέψουν το μωρό σε ένα δίχτυ το έδωσαν στη μαμά του και τους έδιωξαν και τους δυο και τους είπαν ότι δεν θα τους κρατήσουν εκεί γιατί όλοι άρχισαν να πιστεύουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό και έκλανε σαν τρελλό και φοβήθηκαν!

Η Κίτσα πήρε το μωρό της και πήγε στο σπίτι της γεμάτη ντροπή για το κλανιάρικο μωρό που γέννησε! Φοβόταν να πει στον άντρα της την αλήθεια για να μην την δείρει και έλπιζε να είχε το μωρό απλό πρόβλημα στο εντεράκι του!

Όταν ήρθε η νύχτα η Κίτσα με τον Γιάννη έπεσαν να κοιμηθούν αφήνοντας το μωρό στο δίπλα δωμάτιο του μωρού! Μόλις τους πήρε ο ύπνος ξύπνησαν έντρομοι στην διάρκεια της νύχτας από τις βρωντερές κλανιές του μωρού!

Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι εισαι το ανω φράγμα της μαλακιας σε αυτο το συμπαν

milch-käfer είπε...

Kι εσύ είσαι το ποτάμι της μαλακίας που προσπαθεί να συγκρατήσει το φράγμα αλλά επειδή η μαλακία σου είναι μεγάλη δεν συγκρατιέτε!
Είσαι αδερφάρα!

ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!


Να δούμε πως θα αφήνεις τώρα τα ανώνυμα αδερφίστηκα σχόλια σου!

ΞΑΝΑΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!