Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 1!

1976! Στις 12.32 μετά τα μεσάνυχτα στα Κρεμαστά Λουκάνικα ακούγονται οι κραυγές μιας γυναίκας και αμέσως μετά το τσιριχτικό κλάμα ενός μωρού! Ένας περίεργος ήχος ακούγεται και μετά κάτι να γκρεμοτσακίζεται στο πάτωμα της αίθουσας τοκετών και μετά τα μπινελίκια των γιατρών!

Αρχιγιατρός: Τι έγινε εδώ; Ρώτησε ο αρχιγιατρός που ακούγωντας την φασαρία μπούκαρε στην αίθουσα τοκετών!

Γιατροί: Αυτό το μωρό μας γέμισε με . . . σκατά! Απάντησαν οι γιατροί και πετάχτηκαν έξω από την αίθουσα τοκετών τρέχωντας για να πλυθούν!

Μια νοσοκόμα πήρε το μωρό για να το βάλει στην θερμοκητίδα και όπως το μετέφερε η άσπρες κουβερτούλες που ήταν τυλιγμένες έγιναν καφέ! Η νοσοκόμα πέταξε αηδιασμένη το μωρό από τα χέρια της και άρχισε να στριγκλίζει!

Η Λίτσα και το μωρό της βρέθηκαν πεταμένοι με τις κλοτσιές έξω από το νοσοκομείο! Η Λίτσα πήρε το μωρό και πήγε στο σπίτι της με δυσκολία από τον πόνο της γέννας!

Στο σπίτι περίμεναν ο πρώτος γιος της με την κόρη της! Ο άντρας τα είχε κακαρώσει όταν η Λίτσα βρισκόταν στο 4ο μήνα της εγγυμοσύνης της στο μωρό!

Η Λίτσα πέταξε απελπισμένη το μωρό μέσα σε ένα παλιό καλαθάκι μωρού και σωριάστηκε στην ξεχαρβαλωμένη πολυθρόνα κλαίγοντας!

Σούλα: Τι έγινε μαμά; Γιατί κλαις;

Πριν προλάβει να απαντήσει η Λίτσα η απάντηση ήρθε από μόνη της! 2 κιλά τσίρλας πετάχτηκαν από το καλαθάκι μωρού προς κάθε κατεύθυνση!

Γιώργης: Τι γίνεται εδώ; Τι έπαθε αυτό το μωρό; Ρώτησε ο μεγάλος αδερφός καθώς προσπαθούσε να απομακρύνει από την μπλούζα του την τσίρλα!

Σούλα: Ε τι ρωτάς ρε βλάκα; Δεν βλέπεις;

Γιώργης: Μαμά μην μου πεις ότι θα κρατήσουμε αυτό το σιχαμένο πλάσμα εδώ μέσα!

Λίτσα: Τι εννοείς Γιώργη; Φυσικά και θα το κρατήσουμε! Είναι γιος μου και είναι αδερφός σου! Και θα πάρει το όνομα του πατέρα σου! Νικόλας!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!




Ένας ακόμα γνήσιος φαν του Milch!

5 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch τον Alexfarter τον είδε με τον Θέμη
κάνει 10 βρωντερές κλανιές και τους εκτόξευσε στην Βρέμη!

Ανώνυμος είπε...

Άφησες τα αέρια και πιάνεις τα στερεά απ' ότι βλέπω!
Άντε καλά ξεβρωμίσματα πάλι :)))

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Ποιός είπε ότι τα μωρά είναι τα πιο καθαρά πλασματάκια του κόσμου; Τα κακάκια τους βρωμάνε το ίδιο με των μεγάλων.....
Καλό βράδυ και καλή συνέχεια στην ιστορία!

Αμερικλάνος είπε...

Χαχαχαχαχαχα χα χα χα χαχαχαχχα
Που τα σκέφτεσαι ρε κερατά!

mariposa είπε...

xaxaxa καλη σκατοσυνεχεια...