Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 12!

Ο Αλέκος έδωσε την συγκατάθεση του στον Κότσο για να παντρευτεί την Νίτσα γιατί σκέφτηκε ότι δεν θα ξαναπαρουσιαζόταν τέτοια ευκαιρία στην κόρη του να θέλει να την παντρευτεί κάποιος λόγο του προβλήματος της!

Η Νίτσα όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς της είπα ναι για τον γάμο της χάρηκε πάρα πολύ και έκλανε πολύ ευτυχισμένη!

Οι προετοιμασίες του γάμου άρχισαν και η Νίτσα έραψε ένα νυφικό με ειδική ενίσχυση στην περιοχή του ποπουδακίου για να συγκρατιούνται οι κλανιές της και η μπόχα τους την ώρα του γάμου!

Ήταν τόσο ευτυχισμένη που δεν στεναχωρήθηκε καθόλου όταν ο Κότσος της είπε ότι δεν θα είναι κανένας δικός του συγγενείς στον γάμο τους!

Ο Αλέκος όμως συνοφρειώθηκε! Ο Κότσος του είπε ότι η μαμά του είχε πεθάνει και ότι ο μπαμπάς του ξαναπαντρεύτηκε μια στρίγγλα και ότι δεν ξαναμίλησε μαζί του! Αλλά μετά από 2 μέρες ο Κότσος είπε στην Νίτσα και στον Αλέκο ότι μάλλον θα ερχόταν ο αδερφός του στον γάμο!

Η Νίτσα όσο πλησιάζαν οι μερες του γάμου προσπαθούσε να εξασκείται ώστε να συγκρατεί όσο περισσότερη ώρα γινόταν τις κλανιές της για να μην γίνει ρεζίλι στην ώρα του γάμου!

Ο Αλέκος έστειλε προσκλήσεις στους συγγενείς του για τον γάμο!

Όταν έφτασε η μέρα του γάμου η Νίτσα βάφτηκε και φόρεσε το νυφικό της και έβαλε και ένα ταμπόν στο ποπουδάκι της για να μην βγαίνουν οι κλανιές της!

Ο Κότσος την περίμενε στην εκκλησία του χωριού και δίπλα του στεκόταν ο αδερφός του ο Ρούλης! Από τους συγγενείς της Νίτσας δεν ήρθε κανείς!

Ο καντηλανάφτης που ήταν κουμπάρος τους πάντρεψε!

Η Νίτσα την ώρα του γάμου ένιωθε τα έντερα της να γουργουρίζουν θορυβικά και η κοιλίτσα της φούσκωνε επικύνδινα! Έλπιζε το ταμπόν να εμποδίσει τις κλανιές της να βγουν! Το νυφικό στην κοιλιά της Νίτσας τεντώθηκε πολύ!

Όταν ο καντηλανάφτης τους περνούσε τα στέφανα η Νίτσα είχε φτάσει στα άκρα! Η κοιλιά της είχε αρχίσει να ξηλώνει τις ραφφές του νυφικού και το γουργούρισμα ακουγόταν πια έντονα! Ένιωσε ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο!

Ξαφνικά το ταμπόν εκτινάχτηκε από το ποπουδάκι της και της έσκισε το βρακύ και άνοιξε τρύπα στο νυφικό και η Νίτσα έστησε τρελό κλανίδι! Και πρρρ και πρρρ και ξαναπρρρ και ξαναματαπρρρρρρρρρρρρ!

Από τις πολλές βρωντοβρομερές κλανιές της εκτόξευσε τον καντηλανάφτη που τα ρούχα του πιάστηκαν σε ένα πολυέλαιο και μετά εκτοξεύτηκε και η ίδια πέρνωντας μαζί της μια λαμπάδα που κρατούσε τόση ώρα για να συγκρατηθεί στο πάτωμα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Μilch θα πάει στον γιατρό να βγάλει ένα κουράδι
γιατί έφαγε πολλές φακές με παγωτό εχτές το βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα!
Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη πορδισμένη...
Αυτό είναι που λένε έκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος :))))

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Πολύ καλοοοοό!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχα!!!!!
Καλό βράδυ!!!!!! Φιλιά!!!!