Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 14!

Η Νίτσα ξάπλωσε στο κρεβάτι της και όταν ξύπνησε είχε είδη ξεχάσει το χτεσινοβραδυνό περιστατικό με αυτόν που κρυβόταν στα δέντρα και δεν είπε τίποτα στον Κότσο και στον Αλέκο!

Ο Κότσος έφευγε το πρωί για την πόλη για τα ιδιέταιρα και γύριζε το απόγευμα! Είπε ότι το παιδί που του έκανε ιδιέταιρα τον σύστησε και σε συμμαθητές του και ότι έκανε και σε αυτούς μάθημα!

Ένα πρωί που η Νίτσα ήταν μόνη στο σπίτι άκουσε ένα χτύπημα στο κουδούνι! Παραξενεμένη πήγε να ανοίξει γιατί κανείς όλα αυτά τα χρόνια δεν τους είχε κάνει ούτε μια επίσκεψη!

Όταν άνοιξε την πόρτα είδε μια γριά συνχωριανή! Η γριά συνχωριανή της είπε ότι αποφάσισε όλο το χωριό να μαζέψει υπογραφές για να διώξουν την Νίτσα από τα Παχιά Γελάδια μετά το φιάσκο του γάμου της και γιατί ο καντηλανάφτης κουμπάρος και ο παπάς ήταν έξαλλοι!

Η Νίτσα έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα της γριάς και άρχισε να κλαίει κλάνοντας!

Ήταν πολύ στεναχωρεμένη γιατί όλα αυτά τα χρόνια μάζευε μέσα της απόρριψη και απέχθια από τους άλλους και ένιωθε αδικημένη για ένα πρόβλημα που είχε που δεν έφταιγε όμως αυτή αλλά κανείς δεν την πλησίαζε!

Σε κατάσταση σύγχυσης άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και άρχισε να τρέχει!

Μετά από 2 ώρες από ασταμάτητο περπάτημα μέσα από το δάσος η Νίτσα έφτασε στην πόλη!

Σκέφτηκε ότι σε ένα από αυτά τα σπίτια θα ήταν ο Κότσος και θα έκανε μάθημα στα παιδιά!

Και όπως περπατούσε ανάμεσα στους άγνωστους που δεν την ήξεραν τον είδε! Ήταν ο Κότσος που κρατούσε και κρατιόταν αγκαλιά από τη μέση από έναν άντρα με γοβάκια! Τον αδερφό του!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

milch-käfer είπε...

To whale και το shop είναι πολύ καλτάκες
πρέπει να τις συχαίνονται αλλιώς θα είναι βλάκες!

Ανώνυμος είπε...

Εμ! μετά το στρινγκ έρχονται κι οι γόβες. Για να δούμε που το πάει ο Κώτσος...
Φιλιά αρωματισμένα με βανίλια, για να αλλάξεις και λίγο μυρωδιές και διάθεση :)