Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 17!

Ο Αλέκος έτρεξε και εξφενδόνισεδε το πολύφωτο και την καρέκλα πάνω από την Νίτσα και άρπαξε την Νίτσα από τα μαλλιά και την έσυρε στο αυτοκίνητο του και την πήγε στο νοσοκομείο!

Οι γιατροί πήραν την Νίτσα με φορείο και την πήγαν για εξετάσεις αλλά μετά από λίγο ο Αλέκος που περίμενε απ'έξω είδε την αίθουσα εξετάσεων να αδειάζει από τους γιατρούς που την εγκατέλλειπαν τρέχοντας! Όπως έμεινε ανοιχτή η πόρτα της αίθουσας εξετάσεων εξαπλώθηκε η εσάνς σε όλο τον όροφο του νοσοκομείου! Η Νίτσα αν και λιποθιμυσμένη έκλανε ασύστολα!

Κανένας άλλος γιατρός δεν δεχόταν να πλησιάσει την Νίτσα για να την εξετάσει! Ο Αλέκος πήρε νευριασμένος την Νίτσα από το νοσοκομείο και έφυγε!

Πήγε την Νίτσα σε έναν παλιό του φίλο γιατρό και τον πλήρωσε πολύ καλά! Ο γιατρός είπε ότι η Νίτσα έπαθε μια μικρή διάσειση και ότι με λίγη ξεκούραση θα γίνει καλά!

Τέσσερα χρόνια μετά η Νίτσα έγινε 20 χρονών! Η ζωή της ήταν πολύ βαρετή! Ήταν κλεισμένη μέσα στο σπίτι της και δεν μπορούσε να πάει πουθενά! Έτσι ο Αλέκος την πήρε και μετακόμισαν στα Τραγανά Χταπόδια γιατί οι συνχωριανοί τους από τα Παχιά Γελάδια είχαν μαζέψει υπογραφές για διώξουν την Νίτσα από τα Παχιά Χελάδια!

Στα Τραγανά Χταπόδια αγόρασαν ένα τεράστιο τριόροφο σπίτι αλλά όσοι συνχωριανοί από τα Τραγανά Χταπόδια τους επισκέπτηκαν δεν ξαναπάτησαν το πατουσάκι τους για δεύτερη φορά μετά από το κλανίδι που έφαγαν από την Νίτσα!

Η Νίτσα μια μέρα που ήταν μόνη στο σπίτι ένα πρωί πήρε μια εγγυγκλοπαίδεια στα χέρια της που ήταν ιατρική και διάβασε για τα προβλήματα στα εντεράκια και ότι ηθιστόταν οι άντρες να κλάνουν πιο πολύ από τις γυναίκες!

Και τότε η Νίτσα πήρε μια μεγάλη απόφαση! Ότι θα έπρεπε να είναι άντρας γιατί αν ήταν άντρας μπορεί να μην φαινόντουσαν τόσο υπερβολικές οι κλανιές της!

Νίτσα: Ναι, αυτό θα κάνω! Θα κάνω εγχείρειση αλλαγής φύλλου! Θα μεταλλαχτώ σε άντρα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch αυτό το Πάσχα θα πάει στην Βαρκελόνη
πρέπει να το σέβονται και να του φουσκώνουν ένα λαχανί μπαλόνι!

Ανώνυμος είπε...

....ξέρετε να κρατάτε αμείωτο το ενδιαφέρον στο μπλογκ σας !!! ανυπομονώ για την συνέχεια :)))
καλή σας μέρα

Ανώνυμος είπε...

Καλά πλάκα μου κάνεις?
Η Νίτσα θα αλλάξει φύλο??
Αν το κάνει θα την-ον φωνάζουν Μήτσο???