Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 20!

Η Νίτσα έμεινε να κοιτάζει τον Alex Farter και ο Alex Farter έμεινε να κοιτάζει την Νίτσα!

Την Νίτσα από την μεγάλη αναταραχή την έπιασε κόψιμο! Πέταξε το πανί από τα χέρια και άρχισε να τρέχει σπρώχνωντας τον Alex Farter και τον πέταξε κάτω και ο Alex Farter έπεσε μέσα σε ένα λόφο από στάχια και λάσπες και σκατά γουρουνιών! Τα καφέ μαλλιά του έγιναν ακόμα πιο καφέ!

Την επόμενη μέρα η Νίτσα πήγε στην δουλειά ντρεπόμενη για όλα όσα είχαν προηγήθηκαν την προηγούμενη μέρα! Έλπιζε να μην συναντήσει πάλι τον Alex Farter για να μην ταραχτεί!

Όταν έφτασε μπήκε μουλωχτά στον στάβλο και άρχισε να ξεσκατίζει τα γουρούνια όταν ξεφνικά άρχισε να έρχεται στα αυτιά της ο ήχος από βιολί με μια υπέροχη μελωδία!

Η Νίτσα έμεινε με την μπετονόβουρτσα στο ποπουδάκι ενός γουρουνιού να ακούει την μελωδία του βιολιού! Το γουρούνι άρχισε να βελάζει εκνευρισμένο! Η Νίτσα δεν πήρε χαμπάρι γιατί είχε μαγευτεί και έμεινε με την βούρτσα στο ποπούδι του γουρουνιού!

Το γουρούνι τα πήρε στην κράνα και της έδωσε μια κλοτσιά με τα πίσω ποδάρια του και η Νίτσα εκτοξεύτηκε στον απέναντι τοίχο και της έφυγε μια βρωντοβρομερή πορδή και όλα τα γουρούνια άρχισαν να βελάζουν και να τρέχουν αφεινιασμένα!

Τα γουρούνια βγήκαν τρέχοντας έξω από τον στάβλο και ακούγωντας το βιολί τα πήραν ακόμα περισσότερο στην κράνα και έγιναν επιθετικά και άρχισαν να επιθέτονται το ένα στο άλλο λυσασμένα!

Οι αγρότες που ήταν εκεί τρόμαξαν και είπαν στον Alex Farter που καθόταν στον φράχτη και έπαιζε το βιολί του και στην Νίτσα που στεκόταν ένσοκη στην πόρτα της φάρμας να απομακρυνθούν για να μην κινδυνεύσουν!

Η Νίτσα και ο Alex Farter κατέφυγαν στο δάσος! Ο Alex Farter κόλλησε την Νίτσα σε ένα δέντρο και την φίλησε! Της έκλεισε ραντεβού για το βράδυ πάλι στο δάσος!

Η Νίτσα γύρισε στο σπίτι της ευτιχισμένη και είχε ξεχάσει τον πόνο που της προκάλεσε ο Κότσος κάποτε!

Όταν ξάπλωσε στο κρεβάτι της άρχισε να φτερνίζεται και να βήχει και να της τρέχουν μυξάκια και βρωντερές κλανιές!

Νίτσα: Τι στα κουκούδια; Αρρώστησα;

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρρρρομερή εξέλιξη λέμε!!!

Τα γουρούνια δεν βελάζουν βρε, σκούζουν είναι πιο σωστό. Εκτός αν έχασαν τα λόγια τους απ' τις πορδές της Νίτσας χαχαχαχαχα!

Φιλιά :)

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Όχι τώρα που βρήκε την ιδανική αγάπη να την πιάσει η γρίππη των χοίρων, είναι κρίμα.....
Καλό βράδυ!!!