Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Όταν έκλασε η Νίτσα FART 23!

Η Νίτσα συνήλθε από την λιπουθυμία της 2 ώρες μετά και ήταν ακόμα μέσα στην εκκλησία μόνη και παρατημένη!

Ξεκίνησε να πάει στο σπίτι της κλαίγοντας! Μέσα στην δυστυχία της οι κλανιές της θέλησαν να την αφήσουν στην ησυχία της και έβγαιναν μία κάθε 10 λεπτά μόνο!

Όταν έφτασε έξω από την πόρτα του σπιτιού της μέσα από τα κλάματα της είδε ότι είχαν φράξει την πόρτα της με διασταυρωμένα ξύλα για να την εμποδίσουν να μπει και ένα τεράστιο χαρτόνι κολλημένο στο παράθυρο έγραφε:

Χαρτόνι: ΝΑ ΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ALEX FARTER! ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΙΣΣΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!

Η Νίτσα ξεκίνησε με τα πόδια μέσα στην νύχτα από το δάσος! Δεν ήξερε που πήγαινε και δεν την ένοιαζε! Ξαφνικά μετά από πολύ ώρα περπάτημα ένιωσε εξαντλειμμένη! Κοίταξε μια πινακίδα που έγραφε ΑΧΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ! Το Αχνιστό Μοσχάρι βρισκόταν 34 χιλιόμετρα μακριά από τα Τραγανά Χταπόδια!

Μπούκαρε σε ένα ενοικιαζώμενο δωμάτιο για να περάσει την νύχτα της κοιμώντας!

Ένα μήνα μετά η Νίτσα είχε αγοράσει ένα σπίτι στο Αχνιστό Μοσχάρι και έμενε εκεί μόνη της αποκομένη από τους καινούριους συνχωριανούς της και έκλαιγε κάθε μέρα! Δεν διατηρούσε με κανέναν συνχωριανό επαφές για να μην μάθει κανένας το πρόβλημα της και την διώξουν!

Καλλιεργούσε λάχανα για να τρώει μην ξέρωντας ότι φέρνουν πιο πολύ κλανίδι!

Ένα απόγευμα εκεί που έσκαβε μια τρύπα για να μπάσσει μέσα ένα λάχανο ζαλίστηκε και σωριάστηκε στο χώμα!

Ξύπνησε αρκετές ώρες μετά σε ένα κρεβάτι άγνωστο για αυτήν! Κοίταξε γύρω της και κατάλαβε ότι ήταν ιατρείο! Είχε μέσα λάχανα και μαρούλια και ραδίκια και κατάλαβε ότι ήταν αγροτικό ιατρείο!

Νίτσα: Τι έγινε;

Αγροτικός γιατρός με μάσκα: Κοπελιά είσουν έγγυος και απέβαλλες! Τώρα σήκω και φύγε από το ιατρείο γιατί το έχεις κάνει θάλαμο αερίων εδώ μέσα!

Η Νίτσα έντροπη σηκώθηκε αμέσως και βγήκε τρέχωντας από το αγροτικό ιατρείο!

Το επόμενο πρωί την βρήκε μόνη στην όχθη ενός ποταμιού να κλαίει!

Νίτσα: Γιατί σε μένα όλα αυτά; Γιατί να έχω αυτό το πρόβλημα; Κανένας δεν με θέλει και δεν με αντέχει και όλοι με αποφεύγουν! Οι αληθινοί γονείς μου με εγκατέλλειψαν! Ο μπαμπάς μου πέθανε! Ο Κότσος με εκμεταλλεύτηκε! Ο Alex Farter ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε πέθανε και κατηγόρησαν ότι πέθανε εξαιτίας μου! Έχασα το παιδί του! Με έδιωξαν από το σπίτι μου! Έχω αλλάξει τόσα χωριά εξαιτίας τους! Και είμαι και άρρωστη από αυτή την γρίπη των γουρουνιών και εγώ που έπρεπε να πεθάνω δεν πεθαίνω!
Θέλω να αυτοκτονήσω!

Η Νίτσα σηκώθηκε και πλησίασε στον γκρεμό έτοιμη να βουτήξει στο κενό!

Και τότε εμφανίστηκε μπροστά της το Milch!

Νίτσα: Ποιος είσαι εσύ και πως βρέθηκες εδώ; Ρώτησε ένσοκη η Νίτσα!

Milch: Είμαι το Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilch!

Νίτσα: Ποιος;

Milch: Είμαι το Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilch λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Νίτσα: Και πως βρέθηκες εδώ; Δεν άκουσα τα βήματα σου!

Milch: Το Milch δεν ήρθε περπατώντας! To Milch εκτοξεύεται κλάνοντας!

Νίτσα: Μα τι λες;

Milch: Το Milch θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις! Άκου το Milch προσεχτικά! Οι κλανιές που βγάζεις δεν έιναι πρόβλημα αλλά είναι γιατί είσαι η εκλεκτή του Milch! Ο κόσμος σου φέρεται έτσι γιατί είναι ανόητοι και επειφανιακοί και δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Δεν βλέπουν την ουσία! To Μilch θα σε πάρει μαζί του στην χώρα του Milch στην Κäferland και θα σε κάνει υπήκκοο τουMilch ! Θα είσαι εκλεκτό käfer! Θα είσαι το Nitsa-Käfer!

Η Νίτσα κοιτούσε το Milch ένσοκη! Το Milch αμόλησε μια βρωντερή κλανιά σύντομης διάρκειας και εκτοξεύτηκε στο απέναντι βουνό! Η Νίτσα έγινε ακόμα πιο ένσοκη! Το Milch ξαναεκτοξεύτηκε δίπλα στην Νίτσα!

Milch: Κι εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό! Θα εκτοξεύεσε κλάνοντας! Θα σου κάνει το Milch μαθήματα των δυνατότητων σου! Δεν θα ξανανιώσεις ποτέ μόνη και εγκαταλλειμένη! Στην Käferland θα είσαι γνωστή και τρανή και όλοι θα σε σέβονται και θα σου δίνουν coca cola!

Η Νίτσα δεν μπορούσε να αθρώσει λέξη!

Milch: Αλλά πρώτα πρέπει να κάνουμε αυτό!

To Μilch έβγαλε μια σύριγκα από την τσέπη του με ένα υγρό μέσα!

Milch: Το Milch θα σε εμβολιάσει με λαmilchίνη για να σε θεραπεύει από την γρίπη των γουρουνιών! Δεν φταις εσύ για αυτήν την αρρώστια όπως σου είπαν αλλά ο Alex Farter προκάλεσε τον ιό στα γουρούνια που τρελάθηκαν όταν τον άκουσαν να παίζει το βιολί του! Δεν έκανε αυτός για σένα γιατί αυτός ήθελε κάποτε να γίνει Milch στην θέση του Milch!

Είπε το Milch και εμβόλιασε την Νίτσα! Μετά την άρπαξε από τα μαλλιά και αμόλησε μια πολύ βρωντερή πορδή που τράνταξε όλο το βουνό! Το Milch και η Νίτσα εκτοξεύτηκαν για την Käferland!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!


ΤΕΛΟΣ!


To Milch αύριο θα ξεκινήσει το καινούριο του μυθιστόρημα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch εχτές αγόρασε δυο λαχανί μποτάκια
πρέπει να το σέβονται και να του δίνουν μπισκοτάκια!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Το ήξερα ότι είσαι ιππότης πριν ακόμη κάνεις την αποκάλυψη!!!!!
Χαίρομαι για την κατάληξη!!!
Φιλιά και καληνύχτες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό τέλος λοιπόν σ' αυτήν την υπόθεση, που η αλήθεια είναι βρωμούσε κάτι πολύ απ' την αρχή χαχαχα!
Άντε πάμε γι' άλλα :)