Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 4!

Η Λίτσα είχε αρχίσει να εκνευρίζεται με την κατάσταση του μωρού αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί ήταν γιος της! Ο Γιώργης τα είχε πάρει στην κράνα με το συνεχή χέσιμο του μωρού και έδειχνε φανερά ότι συχαινόταν το μωρό! Η μόνη που δεν είχε πρόβλημα μαζί του ήταν η Σούλα που ήταν μικρή και το διασκέδαζε πολύ όταν έβλεπε το μωρό να χέζει!

Μέσα σε μια βδομάδα η Λίτσα και τα 3 παιδιά της μετακόμισαν στις Αναποδογυρισμένες Χελώνες! Αγόρασαν ένα σπίτι δίπλα στο σπίτι της αδερφής της Λίτσας της θείας Μαρίκας! Η θεία Μαρίκα ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη από την Λίτσα και είχε πατήσει τα 60!

Πέρασαν εκεί 5 χρόνια με τον Νικόλα να χέζει καθημερινά ασταμάτητα και να φοράει ακόμα μπεμπιλίνα! Όσο ήταν μωρό άλλαξε άπειρα καλαθάκια μωρού και από άσπρα και γαλάζια που ήταν αυτά που του έπαιρναν τα είχε κάνει όλα καφέ!

Η Σούλα είχε γίνει 14 χρονών και πήγαινε γυμνάσιο!

Σούλα: Μαμά πρέπει να γράψουμε τον Νικόλα στο νηπιαγωγείο!

Λίτσα: Πιστεύεις ότι είναι δυνατόν;

Σούλα: Και τι θα κάνουμε μαμά;

Λίτσα: Σκέφτηκα να κάνετε εσύ και ο Γιώργης μαθήματα στον Νικόλα αφού δεν θα μπορεί να πηγαίνει σχολείο!

Γιώργης: Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό ακόμα και να με πληρώνεις! απάντησε έξαλλος ο Γιώργης που δούλευε σε μια εταιρία που κατασκεύαζε στάβλους στα γύρω χωριά!

Λίτσα: Γιώργη είναι αδερφός σου!

Γιώργης: Δυστυχώς! Και επειδή εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο αυτή την κατάσταση εδώ μέσα θα φύγω! Θα πάω στην πρωτεύουσσα!

Ο Γιώργης μάζεψε τα πράγματα του και τα λεφτά που είχε μαζέψει από την δουλειά του και έφυγε! Στο σπίτι έμεινε η Λίτσα με την Σούλα και τον Νικόλα να συνεχίζει να χέζει και να κλάνει ενδιάμεσα με κλανιές που ήταν ζουμερές και περιλάμβαναν και μεζέδες!

Η Σούλα όταν τελειωνε με τα δικά της μαθήματα έκανε μαθήματα στον Νικόλα που καθόταν πάντα σε απόσταση για να μην αναγκάζεται η Σούλα να διακόπτεται συνέχεια για να τρέχει να πλένεται αν λερωνόταν από την τσίρλα του Νικόλα!

Η Λίτσα είχε πιάσει δουλειά σε εταιρία με κονσέρβες γιατί παρά τα πολλά εκατομύρια του θείου Βαλάντη δεν της άρεσε να κάθεται και να μην δουλεύει και ήθελε να μαζέψει λεφτά και για τον Νικόλα γιατί ήταν σίγουρη ότι με το πρόβλημα του δεν θα μπορούσε ποτέ να βρει δουλειά!

Και έτσι πέρασαν άλλα 5 χρόνια και ο Νικόλας έγινε 11 χρονών και η Σούλα 19! Η Σούλα είχε αρχίσει να πνίγεται μέσα στο σπίτι της γιατί ήθελε να βρει γκόμενο αλλά δεν μπορούσε γιατί κανένας δεν την πλησίαζε επειδή βρομούσε τσίρλα από την συχνή επαφή με τον Νικόλα και επειδή το σπίτι τους ήταν συνέχεια γεμάτο με τσίρλα!

Έτσι η Σούλα μάζεψε τα πράγματα της ένα βράδυ κρυφά και πήγε να βρει τον Γιώργη στην πρωτεύουσα!

Η Λίτσα έμεινε πια μόνη της με τον Νικόλα! Ο Νικόλας ήταν πολύ δυστισχμένο παιδί γιατί δεν εβγαινε ποτέ έξω και δεν είχε κανένα φίλο και καμιά επαφή με παιδιά στην ηλικία του και είχε καταλάβει το πρόβλημα του αλλά ντρεπόταν να πει κάτι στην μαμά του και έκανε ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα ότι δεν είναι φυσιολογικός!

Η Λίτσα κάθε πρωί πήγαινε στην δουλειά της και όταν γυρνούσε μαγείρευε φαγητά που απέφευγε τροφές που έφερναν χέσιμο για να γλυτώνει το πλύσιμο χαλιών και ρούχων και κουβέρτων! Ο Νικόλας φορούσε ακόμα μπεμπιλίνο!

Έτσι πέρασαν άλλα 6 χρόνια και ο Νικόλας είχε μιζεριάσει! Η Λίτσα ήταν δυστιχυσμένη και αυτή και τα είχε πάρει στην κράνα!

Ο Νικόλας μια μέρα άνοιξε μια εγγυγκλοπαίδια και διάβασε για εντερικά προβλήματα και τρόπους να τα αποφεύγει και να τα μειώνει!

Και τότε έμαθε την ύπαρξη των αντιτσιρλικών χαπιών και την ύπαρξη του ποπουδοσιναλάρ γιατί οι αιμοροίδες του από το πολύ χέσιμο τον είχαν πεθάνει και του είχαν γίνει σαν αρχίδια μέσα στον κώλο!

Ο Νικόλας έκλεισε την εγγυγκλοπαίδια και αποφάσισε να πάει στο φαρμακείο του χωριού!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Τελικά ο Νικόλας είναι έξυπνος!!!!
Μακάρι να βρει γιατρειά επιτέλους!!!!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!! Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Οι περιπέτειες του δυστυχεσμένου Νικόλα χεχεχε!
Πάω να διαβάσω και τη συνέχεια να δω πού το πας :)

Υγ: Τα καλαθάκια έπρεπε να του τα αγοράζουν καφέ. Τί τα ήθελαν τα άσπρα και τα γαλάζια ε?