Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 5!

Λίτσα: Νικόλα που πας;

Νικόλας: Στο φαρμακείο!

Λίτσα: Δεν θα βγεις από το σπίτι!

Νικόλας: Μαμά αρκετά ως εδώ!

Λίτσα: Νικόλα ακούς τι σου λέω; Θα γίνουμε ρεζίλι σε όλο το χωριό!

Νικόλας: Αν ντρέπεσαι για μένα γιατί με κράτησες; Για να με έχεις κλεισμένο μέσα στο σπίτι για όλη μου την ζωή; Είμαι 17 χρονών και δεν έχω βγει από το σπίτι ποτέ!

Λίτσα: Εγώ για το καλό σου το κάνω! Ο κόσμος είναι κακός!

Νικόλας: Κι εγώ τι πρέπει να κάνω; Να μένω φυλακισμένος εδώ μέσα; Άλλωστε στο φαρμακείο θέλω να πάω! Διάβασα ότι υπάρχουν αντιτσιρλικά χάπια και ποπουδοσιναλάρ!

Λίτσα: Μείνε εδώ! Θα πάω να σου αγοράσω εγώ!

Ο Νικόλας από εκείνη την μέρα άρχισε να παίρνει αντιτσιρλικά χάπια και η κατάσταση καλυτέρευσε κάπως! Έβγαζε τσίρλα μόνο κάθε 6 ώρες και η τσίρλα πια δεν ήταν τόσο υγρή! Και οι αιμοροίδες του σταμάτησαν να τον πονάνε τόσο πολύ!

Ο Νικόλας πίστευε ότι πια θα μπορούσε να βγαίνει από το σπίτι και να δει πως είναι έξω ο κόσμος και ότι ίσως και να έβρισκε μια δουλειά και αυτός και να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος!

Αλλά η Λίτσα φοβόταν ακόμα και τώρα και δεν τον άφηνε να βγαίνει καθόλου έξω παρά μόνο για να κάνει βόλτες στην αυλή τους όταν νύχτωνε και οι συνχωριανοί κοιμόντουσαν!

Ο Νικόλας δεν άντεχε άλλο! Μάζεψε και αυτός τα πράγματα του όπως είχαν κάνει τα αδέρφια του και σούφρωσε και κάποια λεφτά που είχε φυλαγμένα η Λίτσα για ώρα ανάγκης και πήρε ένα λεοφωρείο και πήγε στην πρωτεύουσσα!

Όταν ο Νικόλας έφτασε στην πρωτεύουσα πήγε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο και άρχισε αμέσως να ψάχνει για σπίτι και για δουλειά! Παρακαλούσε να τον έχουν πιάσει καλά τα αντιτσιρλικά! Οι αιμοροίδες του είχαν ματώσει πολύ και είχε αναγκαστεί να φορέσει σερβιεττάκια χωρίς φτερά στο ποπούδι!

Βρήκε μια δουλειά σε μια τεχνική εταιρία! Και μετά βρήκε ένα μικρό διαμερισματάκι με ένα δωμάτιο μία κουζίνα και μια χέστρα!

Ο Νικόλας την άλλη μέρα το πρωί πήγε στην δουλειά αφού κατάπιε 3 αντιτσιρλικά χάπια! Πέρασε 7 ώρες δουλεύωντας απροβληματικώς και ένιωθε μόνο λίγο φουσκωμένα τα εντεράκια του να τον πιέζουν! Ξαφνικά εκεί που πήγε να πιάσει ένα σωλήνα ένιωσε ένα φριχτό πόνο από κόψιμο στο έντερο!

Ο Νικόλας πέταξε τον σωλήνα και έτρεξε στο wc! Κάθισε στην χέστρα και άνοιξε το ποπούδι του προετοιμασμένος να ανοίξει σαν βρύση ο ποπός και να τρέξουν τα σιρόπια! Αντί για αυτό βγήκε μια τρανταχτή βρωντερότατη κλανιά και ένιωσε τα έντερα του να ξεφουσκώνουν λίγο!

Ο Νικόλας χάρηκε πάρα πολύ γιατί νόμισε ότι είχε λυθεί το πρόβλημα του με την τσίρλα χάρει στα αντιτσιρλικά χάπια!

Συνέχισε την δουλειά του για άλλες 3 ώρες αφού δούλευε 10 ώρες την μέρα και μετά πήγε στο σπίτι του!

Την υπόλοιπη μέρα όσες φορές και αν προσπάθησε να πάει στο wc δεν κατάφερε να χέσει και έβγαζε μόνο κλανιές που βρομούσαν σαν αποχέτευση! Από την χαρά του κατάπιε άλλα 3 αντιτσιρλικά χάπια πριν κοιμηθεί και πήρε και άλλα 2 το πρωί πριν φύγει για την δουλειά!

Στην δουλειά ο Νικόλας όσο δούλευε μιλούσε και γελούσε κανονικά με τους συνάδελφρους του και χαιρόταν πάρα πολύ που επιτέλους είχε κανονική ζωή!

Ξαφνικά όμως εκεί που σφίχτηκε για να τραβήξει ένα μπετώ ένιωσε ένα πόνο από το πάνω στομάχι μέχρι το ποπουδάκι του! Κοίταξε την κοιλιά του και είδε ότι έμοιαζε με έγγυο στον 9ο μήνα! Άφησε το μπετώ και νόμισε πως είχε κοτρόνες στην κοιλιά του που θα του τρυπήσουν την κοιλιά για να βγουν! Το ποπούδι του τον πονούσε απίστευτα!

Ο Νικόλας είχε υδρώσει πολύ και δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο! Αυτό που αντιευχόταν έγινε! Άνοιξε σαν βρύση ο ποπός και άρχισαν να τρέχουν τα σιρόπια που ήταν πιο τσριλώδεις από ποτέ!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch απόψε εκτοξεύεται για παγωτό στην Ρόδο
πρέπει να το σέβονται και να του πλέκουν φούξια σκόρδο!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μιλάμε το παράκανες χαχαχα!
Ο Νικόλας και η Νίτσα του προηγούμενου έργου σου, θα ήταν ένα ταιριαστό ζευγάρι ε?