Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Τα μουστάκια της θείας Τάσως FART 7!

Ο Νικόλας βγήκε από το δωμάτιο με την Τάσω κατευνθουσιασμένος! Ήταν πεπυσμένος ότι αυτό που έζησε ήταν συνκλονηστικό! Μετά ξαναμπήκαν μέσα και έκαναν δοκιμές μέχρι το πρωί για να βελτιωθεί ο Νικόλας στις επιδώσεις του!

Ο Νικόλας από το επόμενο κιόλας βράδυ ξεκίνησε δουλειά! Έπαιρνε 3 αντιτσιρλικά χάπια αφού πρώτα είχε ρίξει γερό χέσιμο στο σπίτι για να αδειάσει όσο τον δυνατόν περισσότερο το εντεράκι και έκανε μπάνιο και έβαζε ποπουδοσιναλάρ και πήγαινε στο μπαρ καταχώνι!

Οι πελάτισες του όπως του είχε πει η Τάσω ήταν συνήθως πάνω από 40 και ήταν πιο πολύ χήρες και χωρισμένες και υπήρχαν και κάποιες που δεν καλυπτόντουσαν από τον άντρα τους και ήθελαν εραστή! Ο Νικόλας τις ικανοποιούσε και τα λεφτά που έπαιρνε ήταν πολύ καλά!

Μέσα σε ένα μήνα κατάφερε να νοικιάσει ένα μεγαλύτερο σπίτι σε όροφο αυτή την φορά και όχι υπόγειο γιατί στο υπόγειο έχεζαν τα σκυλιά μπροστά στο παράθυρο του και σε συνδυασμό με την δική του τσίρλα γινόταν οσφρητική πανδεσία από εσάνς!

Ο Νικόλας αγόρασε και καινούρια σικ ρούχα! Ήταν ικανοποιημένος από την καινούρια ζωή του και πολύ ενθουσιασμένος με την δουλειά του επειδή είχε πρόσφατα ανακαλύψει αυτή την πτυχή της ζωής!

Δεν του έλειπε καθόλου η οικογένεια του και αυτό γιατί σκεφτόταν αυτό που ζούσε τώρα σε αντίθεση με ότι τράβηξε όλα αυτά τα χρόνια και κυριώς την ντροπή της οικογένειας του για το πρόβλημα του!

Ο Νικόλας ήταν πάντα ευγνόμωνας στην Τάσω γιατί χάρει σε αυτήν είχε τώρα όσα είχε!

Ένα βράδυ που φαινόταν ότι θα είναι όπως όλα τα υπόλοιπα στην δουλειά μπούκαρε στο δωμάτιο μια πελάτισσα που ζητούσε να είναι σβηστά τα φώτα γιατί αλλιώς δεν μπορούσε να λειτουργήσει!

Ο Νικόλας έκανε την δουλειά του και επειδή ξεχάστηκε άναψε το φως για να πάρει τα λεφτά!

Και τότε έπαθε ισχυρό σοκ! Αυτή η γυναίκα κάτι του θύμιζε!

Γυναίκα: Νικόλα;;;

Νικόλας: Από κάπου γνωριζόμαστε;

Η γυναίκα πριν προλάβει να απαντήσει λιπουθύμησε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

4 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Η μέρα των συνάδελφων του Milch θα είναι αποφράδα
γιατί το Μilch έφαγε 2 λίτρα φασολάδα!

Αμερικλάνος είπε...

Ο Νικόλας Οιδίπους! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Θα μας κουφάνεις τελείως όμως εσύ!!!
Για λέγε παρακάτω παιδί μου :)))

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Όχι αγάπη μου, δεν τα κάνουν αυτά..... πες πες πες ποια είναι.... άντε πες......
Φιλιά και αγωνίες....!!!!!