Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Οι ευχές του Milch!

Πρρρρρ πρρρρ πρρρρρ!

Το Milch εύχεται χρόνια πολλά στους αμέτρητους φαν του! Και τους εύχεται Καλή Ανάσταση!

Σήμερα οι κάτοικοι της Käferland γιόρτασαν το Πάσχα σουβλίζωντας 3.000 20κιλα σκαθάρια γάλακτος και έψησαν στον φούρνο τσουρέκια και γαλοπούλες και κεράκια!

Το γλέντι άρχισε στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Käfercity και ακόμα δεν έχει τελειώσει! Το Milch βοήθησε πολύ τους κάτοικους του για να μην έχουν κρύο γιατί ανέβασε την θερμοκρασία της Käferland στους 38 βαθμούς με τις κλανιές του!

Από το πρωί τα μεγάφωνα έπαιζαν όλα τα cd του Milch και μετά το φαί το Milch τραγούδησε live για τους φαν του για 2 ολόκληρα λεπτά! Γιατί το Milch ήθελε να φάει και δεν θα κάθεται το Milch να τραγουδάει πολλές ώρες τζάνμπα γιατί το Milch δεν είναι όποιος και όποιος! Το Milch είναι ο μεγαλύτερος καλιτέχνης του αιώνα και είναι το πιο σημαντικό απ'όλα!

Ο κολλητός του Milch ο Άγιος Βασίλης που το Milch τον φιλοξενεί στο σπίτι του γιατί του Άγιου Βασίλη του αρέσει να πίνει καφέ από αλεσμένο σκατό Milch ξύπνησε αργά σήμερα και ήρθε μετά τις 2 το μεσημέρι για να μοιράσει τα πασχαλινά δώρα στον κόσμο!

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε στον κόσμο αρκούδια σκατωμένα από το Milch!

Μετά από το πολύ φαί οι κάτοικοι της Käferland άρχισαν να χορεύουν κλάνοντας και ρεύοντας!

Το Milch πήγε να στο wc του στο Πορδοβούνι για τον καθιερωμένο καθημερινό διαλογισμό του!

Το γλέντι θα συνεχιστεί μέχρι μεθαύριο!

Οι υφυπουργοί εξωτερικών της Käferland το xela και το musa δεν είρθαν γιατί το Milch τα πήρε στην κράνα με το xela που ξεχνάει ότι είναι υφυπουργός εξωτερικών της Käferland! Kαι το Milch έστειλε και στα 2 ασύστολο κλανίδι και σκατό και ρέψιμο!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch σου εύχεται καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά
με μία βρομοβρωντερή κλανιά!

mahler76 είπε...

καλή Ανάσταση. Εγώ τώρα χωνεύω τα αυγά και ήταν και κλούβια πρρρρρρρρρ