Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Οι πασχαλινές διακοπές του Milch!

Το Milch γύρισε πριν από λίγο από τις πασχαλινές διακοπές του και αμέσως κάθισε στον προσωπικό του υπολογιστή στο ιδιαίτερο wc του για να πει τα νέα του στους χιλιάδες φαν του που ξέρει ότι αγωνειούν!

Το Milch την Πέμπτη εκτοξεύτηκε κλάνοντας στο Πορδονήσι του και μαζί εκτόξευσε και ένα αεροκλάνο που είναι σαν έκληθρο αλλά έχει πολλές θέσεις αντί για αεροπλάνο για να ταξιδεύουν οι κάτοικοι της Käferland γρήγορα και άμεσα και οικονομικά! Και πάνω στο αεροκλάνο ήταν ο κολλητός του Milch ο Άγιος Βασίλης και η γυναίκα του Milch η Σκιουρίνα και 3 υπήκοοι του Milch για να έχει το Milch υπηρεσία στις διακοπές του και να μην κουράζεται!

Όπως ξέρουν όλοι οι γνήσιοι φαν του Milch το Πορδονήσι είναι νησί που υπάγετε στην Käferland όπως και το Käferνήσι και τα Σκαθάρεια Συμπλέγματα! Το Milch κατάκτησε αυτά τα νησιά επειδή έτσι ήθελε όπως από φέτος θα του ανήκει και το νησί Αρκούδι και το χωριό Ακρουδίτσαινα γιατί του Milch του αρέσει να χέζει παρέα με τα αρκούδια του!

Το αεροκλάνο με το Milch έφτασε από το Käfercity στο Πορδονήσι σε 6 δευτερόλεπτα! Το Milch κουράστηκε πολύ με αυτό το ταξίδι! Πάντα το κούραζαν τα πολύωρα ταξίδια το Milch!

Και επειδή το Milch ήταν κουρασμένο άφησε τον κολλητό του τον Άγιο Βασίλη να κουβαλάει τους 4 σάκους που ήταν γεμάτοι με αρκούδια του Milch! Και ο Άγιος Βασίλης παραπονιόταν ότι είναι βαριά όλα αυτά που κουβαλάει και ότι το Milch τον είχε παραφορτώσει αλλά το Milch τον απήλεισε ότι αν δεν σταματήσει να παραπονιέται το Milch δεν θα ξαναδώσει στον Άγιο Βασίλη καφέ από αλεσμένο σκατό Milch και ότι θα τον πετάξει έξω με τις κλανιές!

Το Milch πέρασε πολύ ωραία στο Πορδονήσι του και έκανε κάθε μέρα μπάνιο στην θάλασσα και έκανε και θαλάσσειο σκι με την δύναμη της κλανιάς του! Το Milch όμως καταλάθως μια μέρα όπως έκανε θαλάσσειο σκι εκτοξεύτηκε στο Δουβλίνο αλλά μετά το Milch τα πήρε πολύ στην κράνα και αμόλησε μια βρωντοβρομερή πορδή που ακόμα και η Γερμανία έτρεμε!

Το Milch καταβρόχθισε στις διακοπές του 17 γαλοπούλες γάλακτος για το Πάσχα και στόλισε χαρταετούς! Την τελευταία μέρα πριν φύγει το Milch οι κάτοικοι του Πορδονησίου σούβλισαν προς τιμής του Milch 2 16κιλα σκαθάρια γάλακτος!

Το Milch γύρισε από τις διακοπές του ανανεωμένο και όταν μπούκαρε στο σπίτι του πριν τρέξει στο wc του θυμήθηκε τα παιδικά χρόνια των παιδιών του που τέτοια εποχή επέμεναν να στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο! Το Milch απορούσε με αυτά τα παιδιά που ήθελαν χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στο Πάσχα αλλά το Milch έκανε υποχώριση και τους έκανε το χατήρι!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

mariposa είπε...

ευχομαι να περασες καλα,με τους δικους σου..καλη χρονια

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

Εξύμνoς είπε...

Χρονια μας πολλα!!! ;)

Να εισαι καλα!!