Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Τα νέα του Milch!

Το Milch αυτή την βδομάδα έπαθε κάτι πολύ τραγικό για το ποπούδι του! Το Milch εκεί που ήταν στο wc του στο Πορδοβούνι και καθόταν και έχεζε στην χέστρα του από το πολύ το σφίξιμο του έφυγε καταλάθως μια κλανιά που δεν ήθελε να την βγάλει τότε την συγκεκριμένη κλανιά!

Και το Milch προσπάθησε με την μέθοδο της αντίστροφης ελκόμενης κλανιάς που είναι όταν αντί να βγάζει έξω τον αέρα από το έντερο μέσου του ποπουδακίου τραβάει μέσα τον άερα! Και προσπάθησε να τραβήξει ξανά μέσα την κλανιά του για να μην την χάσει και από την πολύ προσπάθεια ξεκόλησε ο σωλήνας και σφήνωσε στο ποπούδι του Milch!

Και μετά ήρθαν αποφραχτικές δυνάμεις της Käferland για να βγάλουν τον σωλήνα από το ποπούδι του Milch! Μέσα στον σωλήνα που οδηγούσε στον υπόνομο του Πορδοβουνίου υπήρχαν πολλά γατιά που προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν για να φτάσουν στο wc του Milch! Αφού βγήκε ο σωλήνας από το ποπούδι του Milch βγήκαν από τον σωλήνα 26 νεκρά γατιά από τις κλανιές του Milch!

To Μilch από αυτή την βδομάδα άρχισε και το πλασάρισμα του νέου είδους κλανιάς της περιστρεφόμενης κλανιάς! Αυτή η κλανιά βρίσκεται για πολύ ώρα μέσα στο βάθος του εντερακίου και για να βγει από το ποπούδι χρειάζετε περισσότερο σφήξιμο και περιστρέφεται μέσα στο εντεράκι για να βγει και βγαίνει περιστρέφοντας και από το ποπούδι! Και η περιστρεφόμενη κλανιά έχει πολύ σάπια εσάνς και φρέσκια μυρωδιά σκατού!

Το Milch είναι πολύ έξαλλο και πολύ συγκινημένο ταυτόχρονα γιατί το Milch τα πήρε στην κράνα με τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο τον Alexfarter που οι γονείς του τον φωνάζουν λαγουδάκι και από δώ και μπρος το Milch θα σκοτώνει και τα λαγουδάκια με τις κλανιές του!

Και είναι πολύ έξαλλο και με τον άλλο τον κωλορωσοπόντιο τον Amadeus Lundberg που είναι φίλος του κωλοAlexfarter και το παίζει φιλανδός και προσπαθεί να κερδίσει στην Eurovision το Milch και το Milch το έμαθε από το bloq του τρίγωνου κύκλου και το Milch θα τους εξοντώσει και τους 2!

Αλλά το Milch χάρηκε πολύ που βρήκε τον Βρόμο 2 πάλι από το bloq του τρίγωνου κύκλου που ασχολείται με την Eurovision και τον λένε Osmo Ikonen και δυστυχώς αποκλέιστηκε στην Eurovision αλλά έχει milchικό όνομα! Ο Osmo είναι τραγουδιστής και τραγουδάει σε ένα συγκρότημα φιλανδοπόντιων που δεν θέλουν να δώσουν τον Βρόμο-Osmo στο Milch ενώ ο Osmo-Βρόμος είναι άχρηστος για αυτούς γιατί είναι ένα απλό συκγρότημα που έχει το θράσος να θέλει να κλέψει την δόξα του Milch!

To Μilch θα εξοντώσει και τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο τον Alexfarter και τον φίλο του τον Amadeus τον ρωσοπόντιο που το παίζει φιλανδός και το συκγρότημα των φιλανδοπόντιων που δεν θέλουν να δώσουν τον Osmo-Βρόμο στο Milch και θα τους πάρει τον Osmo-Βρόμο!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Τα κάρβουνα είναι φτιαγμένα από σκληρό σκατό Milch μαύρο και μεγάλο που το έχουν ψήσει στους 328 βαθμούς για 6 λεπτά!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

6 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch σε 4 μήνες θα πάει στην Eurovision
μεγάλη μάχη ετοιμάζει με τους ρωσοπόντιους και η συνέχεια στην television!

mahler76 είπε...

μόλις τελειώσει την ερμηνεία του στην σκηνή το milch πρέπει να υποκλιθεί και να αμολήσει μια βροντοβρωμερή κλανιά προς το ακροατήριο να τους σκοτώσει όλους.

Μάτα είπε...

Να σε δω στην TV και δεν θέλω τίποτε άλλο!Αντε και καλές,βρωμερές και βροντερές κλανιές!

mariposa είπε...

καλημερα...κισσ κισσ

Ανώνυμος είπε...

Να απειλήσεις ότι αν δεν σε ψηφίσουν στην eurovision θα τους εξοντώσεις με το νέο σου όπλο, την περιστρεφόμενη κλανιά!
Αν και δεν θέλεις σπρώξιμο για να κερδίσεις εσύ...
Φιλιάαααααααααααααααα :)))))

Leviathan είπε...

kali evdomada gemati xereis apo ti... :) :)