Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η εξαλλοσύνη του Milch!

To Milch ξέρει ότι τον τελευταίο καιρό έχει εγκαταλείψει τους αναγνώστες του και τους φανατικούς φαν του και ότι οι φαν του είναι έξαλλοι με το Milch αλλά το Milch είναι τρομακτικά απασχολημένο με την Eurovision που θα πάει το τραγούδι που ψηφίσατε το End of farts μαζί με το Παρανοώ που αν είσασταν προσεχτικοπαρατηριτικότεροι θα προσέχατε ότι το Milch δεν το έβαλε στην ψηφοφορία αν και το είχε στη λίστα με τα eurovisionικά τραγούδια του!

Ντροπή σας! Το Milch είναι έξαλλο μαζί σας! Το Milch είναι τόσο έξαλλο που δεν θα σας δώσει δωρεάν βαζάκια με καφέ από αλεσμένο σκατό Milch όπως σκόπευε να κάνει για να σας τιμωρήσει!

Και το Milch ξέρει πόσο πολύ ανάγκη είχατε τον δωρεάν καφέ από αλεσμένο σκατό Milch τώρα που έχετε οικονομική κρίση αλλά το Milch δεν συμπάσχει καθόλου μαζί σας γιατί το Milch στην Käferland δεν έχει οικονομική κρίση αφού όλος ο πλούτος της χώρας είναι συγκεντρωμένος στα χέρια του Milch και συγκεκριμενότερα στο ποπούδι του Milch γιατί στην Käferland το σκατό και οι κλανιές έχουν πιο μεγάλη αξία από τα λεφτά!

Το Milch είναι ακόμα εξαλλότερο γιατί ανακάλυψε ότι το Μπρίκι ο τρισάθλιος νορβηγοπόντιος φίλος του κωλοAlexfarter προσπαθεί και αυτός να γίνει Milch στην θέση του Milch γιατί πήγε για καφέ από αλεσμένο σκατό Milch! Και ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος ο Alexfarter δεν το βάζει κάτω στις προσπάθιες του να γίνει Milch στην θέση του Milch και πρόσφατα έγραψε για σκατά!

Το Milch όμως είναι εξάλλιστο γιατί το xela σαμποτάρει τις ενέργειες του Υπουργείου Εξόντωσης του Alexfarter και των φίλων του και των φαν τους γιατί τόλμησε να ερωτευτεί την πλακουτσωτή κωλόφατσα του τρισάθλιου κωλορωσοπόντιου και προσπαθεί το xela να πάρει με το μέρος του και το musa και το vofi αλλά το Milch δεν θα το επιτρέψει!

Θα έπρεπε να ντρέπονται τα γεροντοkäfer που τα μάραναν οι έρωτες και μάλιστα με κωλορωσοπόντιους στην ηλικία που βρίσκονται!

Το Milch για να συνετίσει το xela θα το στείλει ένα μακρύ ταξίδι στο δεύτερο εξοχικό του Milch στα Χεσμένα Βούρλα και θα το κλειδώσει στο wc παρέα με τα αγριεμένα γατιά του Milch και παρέα με το κωλόσκυλο που είχε κλάσει στα Μουστάκια της θείας Τάσως!

Το Milch όταν ξεθυμώσει με τους φαν του θα συνεχίσει την ιστορία του τις Δίδυμες Κουράδες! Τώρα το Milch τα έχει πάρει στην κράνα και θα εκτοξευτεί αμέσως στο wc του στο Πορδοβούνι του να συνεχίσει τον διαλογισμό του!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

5 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Λες;

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Με το καλό να διαλογιστεί και να γυρίσει πίσω με καινούριες ιδέες και επισόδια! Καλή εβδομάδα!!!! Φιλιά!!!!

mariposa είπε...

συγνωμη!!!

ημουν κι εγω ΜΗ προσεχτικοπαρατηριτικότερη!!!!

καλημερα!!καλη βδομαδα!!

mahler76 είπε...

ούτε εγώ το πρόσεξα, όμως όπως και να το κάνουμε το End of farts είναι η μόνη επιλογή.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΜΠΗΚΕ Η ΑΝΟΙΞΗ :)))