Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Tα νεύρα του Milch & η προετοιμασίες του Milch για την Eurovision!

To Milch είναι έξαλλο με τον Alexfarter τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο γιατί ο Alexfarter έχει τις κωλοfacebookies που είναι τρισάθλιες φαν του κωλορωσοπόντιου! Αλλά το Milch δεν μασάει γιατί έχει τους käferbookies που είναι περισσότεροι από τις κωλοfacebookies και είναι πιο σικ και πιο ισχυροί και πιο με κύρος και πιο ενσανάτοι!

Το Milch θα κάνει την τιμή να προσφέρει μαθήματα käferλανδικών δωρεάν στον τυχερό που θα βγει πρώτος στην κλήρωση για τον διαγωνισμό για την μάθηση käferλανδικών! Το Milch εγγυείται ότι σε 2 χρόνια το πολύ ο τυχερός θα μπορέσει να πάρει και το ανώτερο πτυχίο των käferλανδικών το prrrrrrrrrrrrrrrrrroficiensy!

To Milch έχει κάνει πρόβες όλα τα τραγούδια του για την Eurovision για να είναι έτοιμο να πει τέλεια που έτσι και αλλιώς θα το έλεγε τέλεια όποιο τραγούδει ψηφίσετε και βγει πρώτο! Το Milch τον Μάιο μαζί με την Πρωτοχρονιά θα πάρει την κλανιά του πίσω από τον τρισάθλιο γυφτοκωλορωσοπόντιο τον κωλοAlexfarter!

Το Milch αυτή την βδομάδα γιόρτασε στην Käferland την Πρωτομαγιά και την γιορτή του ποπουδακίου!

Αλλά το Milch βρήκε λίγο χρόνο και πήγε στο αεροδρόμιο της Φιλανδίας που περίμενε ο κωλορωσοπόντιος το αεροπλάνο για να πάει πίσω στην Νορβηγία γιατί δεν του αρκεί που είναι κωλορωσοπόντιος και είναι από την Λευκορωσία που είναι ο κώλος της Ρωσοποντίας γιατί η καρδιά της Ρωσοποντίας είναι η Ρωσία! Έχει το θράσος να το παίζει νορβηγός! Το Milch του σούφρωσε την βαλίτσα του και ο τρισάθλιος ο κωλοAlexfarter νομίζει ότι έγινε μπέρδεμα με τις πτήσεις! Ας περιμένει να βρει την βαλίτσα του! Το Milch του έχεσε όλα τα πράγματα της βαλίτσας! Όχι πως είχε και πολλά γιατί ο κωλορωσοπόντιος δεν αλλάζει ποτέ του ρούχα και φοράει συνέχεια τα ίδια και μπίχλικα γιατί αντιγράφει το Milch γιατί προσπαθεί να γίνει Milch στην θέση του Milch!

To Milch όμως θα εξοντώσει και τον τρισάθλιο κωλονορβηγοπόντιο τον Didrik που θα εκπροσωπεύσει την Νορβηγία και είναι φίλος του κωλοAlexfarter! Το Milch στο Υπουργείο Εξόντωσης του Alexfarter άλλαξε το όνομα και το έκανε Υπουργείο Εξόντωσης του Alexfarter και των φίλων του και των facebookies του!

Οι πιο εκενυριστικοί facebookies είναι το stasa, το ancient, το german και το denmark käfer!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

6 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch εχτές αγόρασε μια αγγινάρα

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Καλή εβδομάδα!!!!!

mariposa είπε...

τι κολλημα με τη eurovision!!!xaxxa καλημερα και καλη βδομαδα

mariposa είπε...

ερχονται τα χριστουγεννα μηπως να αλλαξεις το φντο σου???κισσ

mariposa είπε...

φοντο εννοουσα πανω...

κατι αλλο ειχα ψηφισει το asshole, αλλα αλλαξα γνωμη θελω το παρανοω!!!!

mahler76 είπε...

δεν έχω καταλάβει εδώ και από πάντα, ποιός στα διάλα είναι ο Alexfarter?