Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Δίδυμες κουράδες FART 9!

Το Milch είναι έξαλο γιατί ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος πήρε άσπρο κινητό και το άσπρο είναι το χρώμα του Milch γιατί το milch είναι άσπρο!

Αλλά το Milch εκδικήθηκε τον κωλοAlexfarter γιατί τον έριξε μέσα στο ενυδρείο με κλανίδι και ο κωλορωσοπόντιος έγινε μουσκίδι! Και του χάλασε το κινητό του!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ FART 9!



Ο Αλία πηγαίνωντας στο δωμάτιο που ήταν τα μωρά και κοιμόντουσαν στα καλαθάκια μωρού άρχισε να σκέφτεται τι έγινε πριν από 8 χρόνια! Η Μελίτα τα είχε με έναν φοιτητή που έκανε τουρ στην επαρχία και έμενε στο διπλανό χωριό! Και μια βροχερή νύχτα τον έπιασε με μια λουλουδού από τα μπουζούκια της επαρχιακής οδού και τα πήρε στην κράνα γιατί τον ήθελε μόνο δικό της! Και τον οδήγησε σε ένα δάσος και εκεί τον μαχαίρωσε αλλά την είδε ο αρτοποιός της γειτονιάς που ήταν εκεί μαζί με την Αλβανίδα γκόμενα του κρυφά από την γυναίκα του και την απείλησαν ότι θα την καρφώσουν στην αστυνομία και αυτή τους σκότωσε και τους 2 αλλά δεν ήξερε ότι εκείνη την ώρα περνούσε από εκεί ο Αλία και την είδε! Όταν η Μελίτα τον πήρε πρέφα τον απείλησε ότι αν μιλήσει ποτέ θα πάθει τα ίδια με τον αρτοποιό και την γκόμενα του και τον έβαλε να θάψει καλά τα πτώματα για να μην φαίνονται!

Ο Αλία σήκωσε τα 2 καλαθάκια μωρού και πήγε να το σηκώσει και ένιωσε ένα γουργούρισμα στο εντεράκι του! Τον έπιασε κόψιμο! Ο Αλία όμως από τον φόβο που είχε στην Μελίτα δεν σταμάτησε καθόλου! Πήρε τα καλαθάκια μωρού παραμάσχαλα και σκέφτηκε το μασχαλόζουμο που έτρεχε από τις μασχάλες του!

Ο Αλία όταν έφτασε στην έξοδο του σπιτιού δεν άντεξε να κρατάει άλλο την τσίρλα του και χέστηκε πάνω του κάνοντας το κουρελώδης τζιν του καφέ! Και όπως βγήκε από το σπίτι και κατέβαινε τις εξωτερικές σκάλες έβαψε τσιρλί και τα μάρμαρα!

Από τον διπλό φόβο του μην τον βρίσει η Μελίτα που της έχεσε το σπίτι άρχισε να τρέχει για να φτάσει στο κάρο του! Όταν βγήκε στον δρόμο τύλιξε γρήγορα τα μωρά στην κουβέρτα και τα έβαλε μέσα στο κουτί και πήγε να αμολήσει την τσίρλα του ελεύθερα!

Ο Αλία μετά από 20 λεπτά τελείωσε με την τσίρλα του! Εκτός από τσίρλα η ατμόσφαιρα είχε εσάνς ποδαρίλας και το κουτί είχε γεμίσει με κουκούδια!

Ο Αλία πήγε να μπει στο αγροτικό του αλλά τα εντεράκια του παραπονέθηκαν ξανά! Ο Αλία κατέβηκε γρήγορα από το αυτοκίνητο και άρχισε να χέζει!

Όταν τελείωσε και ξεκαθάρισε το μυαλό του άρχισε να αναρωτιέται που βρέθηκαν τόσα κουκούδια!

Αλία: Ας είναι! Ποιος χέστηκε! Εγώ θα ξεφορτοθώ μωρά!

Αλλά τι ήθελε και το είπε αυτό! Δεν πρόλαβε να κάνει ένα βήμα και άκουσε ένα βρωντερό γκροοοοκ και χέστηκε ξανά!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρου κρου κρου
το Milch είναι ο βασιλιάς του σκατού!

Χαχαχαχαχα! δανείστηκα απ' την βρωμοποιητική φλέβα σου λέμε!
Φιλιά :)))

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Ποιος τους είπε να τα βάζουν με δύο ανυπεράσπιστα μωρά, ε?
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!