Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Το οδοποιητικό πρόβλημα του Milch και η εξορία!

To Milch αντιμετωπίζει στην Käferland σοβαρότατο πρόβλημα με το οδικό του δίκτυο γιατί εξαιτίας της απεργίας του Milch από το κλανίδι που το Milch έβγαζε ύπουλα τις κλανιές του μέσα στα κουράδια του τα κουράδια του Milch στους σωλήνες της αποχέτευσης της Käferland φούσκωναν γιατί οι κλανιές που περιείχαν ήταν περιστρεφόμενες αφού προερχόντουσαν κατευθείαν από το εντεράκι και τελικά τα κουράδια εκρήχτηκαν και εκρήχτηκαν μαζί και οι δρόμοι της Käferland!

Και το Milch έχει από χτες συνεργεία που του φτιάχνουν τους δρόμους και γι'αυτό η ενδοKäferλάνδια μετακίνηση των käfer γίνεται μόνο με εκτόξευση κλάνοντας και με αεροκλάνα!

Το Milch όμως είναι πολύ συγκινημένο και φουσκώνει από περηφάνια γιατί μια ομάδα γνήσιων φαν του Milch πέρασαν από την θεωρία στην πράξη και έκλαναν χτες ασύστολα όπου βρισκόντουσαν και όπου στεκόντουσαν εξαπολύωντας τόνους χημικών στην ατμόσφαιρα!

Το Milch είναι τόσο περήφανο που θα στήσει 3ήμερο κλανιγύρι στην Käferland στην κεντρική πλατεία του Käfercity!

Το Milch έκλεψε από τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο τους φακούς του και ο Alexfarter αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη με τα γυαλιά του που τα άλλαξε για να μην μοιάζει στον Χάρι Πότερ γιατί όλοι του έλεγαν ότι θέλει να γίνει Χάρι Πότερ στην θέση του Χάρι Πότερ και αυτό είναι μια απόδειξη ότι ο κωλορωσοπόντιος δεν έχει δική του προσωπικότητα και προσπαθεί να γίνει άλλος στην θέση του άλλου και κυρίως Milch στην θέση του Milch γι'αυτό στην συνέντευξη του μιλούσε για το βρακί του! Στο 8:07!






Μετά από αυτές τις δηλώσεις του κωλορωσοπόντιου το Milch θα στέλνει εξορία τους Alexfarterικούς στο απομονωμένο ερημονήσι της Käferland την νήσο Βράκα!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

4 σχόλια:

milch-käfer είπε...

To Μilch εχτές μαγείρεψε σφουγγάρια με τορτίγες
πρέπει να το σέβονται και να τρώνε ψόφιες μύγες!

mariposa είπε...

χαχχα κισσ κισσ (ενα θεματακι με τον ρωσοποντιο το εχεις ε??)
φιλικα...

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Έχεις ανοίξει πολλές δουλειές εκεί πάνω που είσαι....
Καλό κουράγιο!!!!! Την καλημέρα μου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσένα τώρα τί να σου ευχηθώ για τις μέρες που έρχονται? Καλά Χριστούγεννα????
Καλή εβδομάδαααααα :))))