Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Το bloq του Milch γενεθλιάζει! Πρρρρρρρρρρρρρρ!

Σήμερα είναι μια σημαντικότερη μέρα για το Milch γιατί το bloq του Milch που όλοι αγαπήσατε και λατρέψατε και μπαίνετε κάθε μέρα να το διαβάζεται μανιακώς έχει τα πρώτα του γενέθλια γιατί κλείνει ένα χρόνο από την δημιουργία του!

Το Milch για να γιορτάσει μαζί σας θα κάνει ένα χορταστικό ποστ για να έχετε να διαβάζετε με τις ώρες και να ευχαριστηθήτε!

Το Milch θα στήσει 70ήμερο πανυγήρι στην πλατεία του Käfercity που θα διακοπτεί μόνο όταν θα συμετέχει το Milch την Πρωτοχρονιά στην Eurovision!

Το Milch είναι πολύ περήφανο για το καινούριο του οδοποιητικό δίκτυο που φτιάχτηκε και του έβαλαν καινούριους δρόμους από πίσσα που περιέχει μαύρο λιωμένο σκατό Milch για να είναι πιο ανθεκτικοί οι δρόμοι!

Το Milch όμως είναι παράλληλλα και έξαλλο γιατί πάλι αντιγράφουν το Milch και για να το ανταγωνιστούν έφτιαξαν καφέ από σκατό γάτας που κοστίζει 600 Ε το κιλό! Ακούσατε; Ενώ το Milch σας δίνει τον καφέ από αλεσμένο σκατό Milch σε πολύ φθηνότερη τιμή και είναι και πιο υγεινό και είναι και ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ποιότητας αφού είναι από σκατό Milch! To Milch διατάζει όλους τους φαν του να σαμποτάρουν τον καφέ κόπι λούβακ γιατί είναι μια κακή απομίμηση του ένδοξου καφέ από αλεσμένο σκατό Milch!

To Μilch τα πήρε στην κράνα και με τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο γιατί ο κωλοAlexfarter βγήκε φωτογραφία δίπλα στα cd των Beatles και αυτό γιατί προσπαθεί να γίνει Milch στην θέση του Milch!

Aλλά το Milch δεν θα το επιτρέψει γιατί επεκτείνει κι άλλο το Υπουργείο Εξόντωσης του Alexfarter, φίλων και φαν του και θα πάρει δραστικότερα επειθετικά μέτρα!

Το Milch τα πήρε στην κράνα και με τα παιδιά του γιατί του ζητούν χριστουγενιάτικα να στολίσει αρνί στην σούβλα! Θα έπρεπε να ντρέπονται τα παιδιά του Milch να ζητούν κάτι τέτοιο από το Milch γιατί το Milch δεν θέλει να πηγαίνει κόντρα στα έθιμα των Χριστουγέννων που είναι να πετάει στον ουρανό γαλοπούλες και να βάφει σκατί αυγά αλλά τα παιδιά του Milch ξέρουν ότι το Milch τους έχει αδυναμία και δεν μπορεί να τους χαλάσει χατίρι!

Το Milch σήμερα πρέπει να κάνει και αγγαρία και να πηγαίνει εκτοξεύοντας κλάνοντας κάθε 5 λεπτά να βλέπει τι κάνει το αρκούδι του Milch που είναι μόνο του σε μια χέστρα! Η Σκιουρίνα πήρε το αρκούδι του Milch για να το πλύνει και να του φορέσει τα γυαλάκια του αλλά το Milch τα παίρνει στην κράνα όταν του παίρνουν τα αρκούδια του και ξαναπήρε πίσω το αρκούδι του και το έχεσε και το άφησε μέσα στην χέστρα!

Το Milch όμως επειδή είναι πολύ καλό και μεγαλόκαρδο θα κάνει δώρο σε έναν τυχερό που θα απαντήσει σωστά στο παρακάτω κουίζ ένα πακέτο χριστουγεννιάτικων διακοπών στο Πορδοβούνι για να κάνει μαζί με ένα άτομο της επιλογής του σκι πάνω στις σκατωμένες πλαγιές του Πορδοβονίου! Η διαμονή θα είναι σε ξενοδοχείο 7 κλανιών και η μετακίνηση από το ξενοδοχείο στις πλαγιές θα γίνεται με αεροκλάνο που θα το εκτοξεύει κλάνοντας το Milch!

Οι 2 ερωτήσεις στο κουίζ είναι:

1. Ποιος προσπαθεί να γίνει Milch στην θέση του Milch;
2. Που είναι το πιο αγαπημένο wc του Milch στο Πορδοβούνι ή το Käferβούνιο;

7 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch σας προσκαλεί να απαντήσετε στο κουίζ του Milch για να κερδίσετε ένα χριστουγεννιάτικο πακέτο διακοπών για σκι στο Πορδοβούνι!

1. Ποιος προσπαθεί να γίνει Milch στην θέση του Milch;
2. Που είναι το πιο αγαπημένο wc του Milch στο Πορδοβούνι ή το Käferβούνιο;

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ,ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΑΒΓΑ,ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ :)))

mahler76 είπε...

1- o Alexfarter ο Ρωσσοπόντιος
2-Kaferβούνιο

χρόνια πολλά με μιά βροντοβρωμερή κλανιά

πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

1. Αυτός ο ρωσοπόντιος ο κλανιάρης
2. Käferβούνιο φυσικά

Χρόνια πολλά στο βασίλειο σου και να παραμείνεις βασιλιάς πολλά πολλά χρόνια.

Καλές γιορτές σκαθαράκο :)

Leviathan είπε...

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχεις με υγεία και χαρά!!! Να περάσεις υπέροχα!!! πολλά πολλά φιλιά! :)

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Χρόνια Πολλά!!!!! Και για το μπλογκ και για το Πάσχα!!!! Καλά να περάσεις!!!!! Την καλημέρα μου!!!!!

mariposa είπε...

γεια σου!!!τι κανεις??θελω παρα πολυ να νικησω οκ???

1.
α)φυσικα ο alexfarter-ρωσοποντιος
αλλα και αυτος - το Μπρίκι ο τρισάθλιος νορβηγοπόντιος φίλος του κωλοAlexfarter προσπαθεί και αυτός να γίνει Milch στην θέση του Milch γιατί πήγε για καφέ από αλεσμένο σκατό Milch!

2.
το πορδοβουνιο γιατι εκει παει οταν εχει θυμωσει..και διαλογιζεται....

κισσ luv