Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Η υπουλοσύνη του Milch!

To Milch είναι πολύ πονηροχαρούμενο γιατί την έφερε στους νορβηγούς και στους ομόεθνους του κωλορωσοπόντιου! Οι κυβερνήσεις καλούν το Milch για να τους κλάνει με πηγές οξυγόνου και να καθαρίζει ο αέρας των χωρών και να αναπνέουν καλύτερα οι κάτοικοι!

Το Milch πήγε στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ισπανία, στο Μεξικό, στον Καναδά, στην Αργεντινή, στην Ελβετία, στην Κίνα, στην Ιαπωνία, στο Χονγκ Κονγκ, στο Βιετνάμ, στον Παναμά, στην Μαγαδασκάρη και στην Αντίσα Μπέμπα όπου εκτέλεσε το έργο του αφού πληρώθηκε από τα υπουργεία των χωρών και έχει να επισκεφτεί άλλες 32 χώρες!

Το Milch όμως το κάλεσαν και στην Νορβηγία και στην Ρωσοποντία για να τους κλάσει με πηγές οξυγόνου αλλά το Milch στην Ρωσοποντία δεν μπήκε καν στον κόπο να πατήσει το ποπούδι του και στους νορβηγούς την έφερε!

Το Milch πήγε και έχεσε και έκλασε και χλέπιασε το ηφαίστειο της Ισλανδίας και μετά το ηφαίστειο εκρήχτηκε και γέμισε την Νορβηγία με σκόνη από ξεραμένα σκατά και χλεμπόνια Milch! Και μετά έριξε δηλητηριώδης κλανιές στην Νορβηγία παριστάνωντας ότι είναι οξυγόνου!

Και τώρα ο κωλορωσοπόντιος θα δυσκολεύεται να βγει από την χώρα του που δεν είναι πραγματική του χώρα γιατί αυτός είναι ένας τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος που το παίζει νορβηγός!

Το Milch είναι πολύ περήφανο που την έφερε ύπουλα στον Alexfarter άλλη μια φορά!

Και οι νορβηγοί άρχισαν να παραπονιούνται στο Milch για αναπνευστικά προβλήματα αλλά το Milch τους είπε ότι δεν έπιασαν καλά οι πηγές οξυγόνου του Milch γιατί μένει εκεί ο κωλοAlexfarter και μολύνει την ατμόσφαιρα με την ποδαρίλα του και να παραπονιούνται σε αυτόν!

Το Milch διατάζει τους αμέτρητους φαν του να μην καρφώσουν το Milch και πουν ότι το Milch έριξε πηγές μεθανίου αντί για οξυγόνου γιατί το Milch τσέπωσε κανονικά τα λεφτά για να οξυγονίσει την Νορβηγία!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

mariposa είπε...

το μυστικο σου ειναι ασφαλες!!!!

καλημερα κισσ

υγ.σταματα κι εσυ λιγο να την φερνεις συνεχεια στον ρωσοποντιο, θα σε παρουν χαμπαρι...

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Και εγώ δεν θα πω τίποτα να είσαι σίγουρος....
Να προσέχεις μόνο, μην σε πάρουν χαμπάρι!
Φιλιά πολλά πολλά!!!!