Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Μια μαύρη επέτειος για όλη την γη!

To Milch είναι έξαλλο γιατί η σημερινή μέρα είναι μια μέρα πένθους για όλη την σκαθαρότητα! Την περσινή Eurovision του 2009 που ήταν στις 16 Μαίου και ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος σαμπόταρε το Milch μαζί με τους συνεργούς του για οικονομικά συμφέροντα!

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από εκείνη την τρισάθλια πλεκτάνη! Το Milch καλεί όλους τους φαν του για να κάνουν όλοι μαζί μια διαμαρτυρική συγκέντρωση με αρχηγό το Milch στις 6 το απόγευμα που θα ξεκινάει από τις κεντρικές πλατείες όλων των πόλεων και θα καταλήξουν στην Käferland στο Käfercity!

To Milch σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα κάνει αποχή από τις πηγές οξυγόνου και θα βγάζει μόνο πηγές μεθανίου και θα πάει να βγάλει τις περισσότερες εκτοξεύοντας κλάνοντας στην Ρωσοποντία και την Νορβηγία!

Το Milch όμως είναι πολύ στεναχωρεμένο γιατί οι κάτοικοι του Käferβουνίου πλακώθηκαν μεταξύ τους και διασπάστηκαν και αποφάσισαν να φτιάξουν μια καινούρια ομάδα κόντρα στην εθνική και αγαπημένη ομάδα του Milch στην Käferland στο Πορδοστούμπι Käferβουνίου, το Πορδοξεστούμπι Käferβουνίου!

Το Πορδοστούμπι ιδρύθηκε από κάτοικους της ανατολικής πλαγιάς του Käferβουνίου! Και τώρα οι κάτοικοι της δυτικής πλαγιάς και των πρόποδων του Käferβουνίου ιδρύουν το Πορδοξεστούμπι! Και το Milch δεν θέλει γιατί το Milch θέλει το Πορδοστούμπι να έχει πολλούς συνασπειραμένους φαν και όχι αυτοί οι φαν να αποχωρήσουν και να πάνε στο Πορδοξεστούμπι!

Για αυτό το λόγο το Milch χτες κάλεσε Σύγκλητο και είχε συμβούλιο με τα Υπουργεία Εσωτερικών και μετά Αθλητισμού! Και το Milch αποφάσισε να εκδώσει ένταλμα σύληψης και καταδίκασης σε όσους ανταρτίσουν και πάνε να ιδρύσουν το Πορδοξεστούμπι!

Μετά από την απόφαση οι κάτοικοι της δυτικής πλαγιάς και των πρόποδων του Käferβουνίου μπούκαραν στο δημαρχείο του Käferβουνίου για να κάνουν κατάληψη αλλά το Milch επέμβε ένκαιρα και τους προκάλεσε όλους κόψιμο και οι επαναστάτες μετά όπου φύγει φύγει και όπου χέσει χέσει!

Το Milch μέχρι τις 6 το απόγευμα που θα γίνει η παγκόσμια συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πάρει το αρκούδι του που είναι ελευθέρας πορδής και θα πάει στο wc του στο Πορδοβούνι για να διαλογιστεί!

Το wc του Milch στο Käferβούνιο θα παραμείνει κλειστό τις προσεχείς μέρες προς συμόρφωση των κατοίκων της δυτικής πλαγιάς και των πρόποδων του Käferβουνίου και αναμένετε η απόφαση για μεταφορά του wc από το κέντρο της κορυφής του Käferβουνίου στην ανατολική πλαγιά του Käferβουνίου!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

6 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Τι τραβάς και εσύ.....
Την καλησπέρα μου!!!!

milch-käfer είπε...

Η Σταυρούλα είναι τρισμέγιστη φαν του Milch και γρήγορο κανόνι!

milch-käfer είπε...

Αμάν πια μ'αυτό το κωλόσκυλο!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, δεν παίζεσαι!

Σηκώνω τα χέρια ψηλά και απλά ψοφάω στα γέλια,κλάνοντας βεβαίως βεβαίως!

Όλοι στη πορεία~~~~~~

mariposa είπε...

ειμαι μεσα!!!

mariposa είπε...

που ειναι το δωρο μου???