Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Το φιάσκο της τουχρονινής Eurovision και η Πρωτοχρονιά!

To Milch είναι τρισέξαλλο! Τα νεύρα του Milch είναι κρόσια! Το Milch πήρε την κλανιά του πίσω από τον Alexfarter και του έσπασε το χέρι ρίχνοντας πάνω μια τεράστια 18κιλη κουράδα! Ο τρισάθλιος κωλορωσοπόντιος επειδή ντρεπόταν να πει την αλήθεια από τι του έσπασε το κωλόχερο του είπε ότι τον δάγκωσε το κωλόσκυλο του και μετά ότι του το έκανε με χειραψεία ένας φαν!


Ο κωλοAlexfarter όμως μαζί με τις επιτροπές σαμπόταρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Milch όπως και στην φετινή Eurovision του 2009! O κωλορωσοπόντιος στην τουχρονινή Eurovision του 2010 παρότρεινε τον κόσμο να ψηφίζει την κολητή του την κωλογερμανίδα την Lena Meyer αυτή την τρισάθλια κωλομέγερα!

Και ενώ το Milch με το θεικό του τραγούδι The end of farts πήρε την πρώτη θέση στους ψήφους του κοινού οι κωλοεπιτροπές με τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο και την τρισάθλια κολητή του σαμπόταραν το Milch!

Το Milch ξέρει ότι χτες όλοι εσείς οι άπειροι φαν του κάτσατε και το απολαύσατε και το ψηφίσατε γιατί το Milch είχε τέλεια σκηνική παρουσία αφού η εμφάνιση του ξεκίνησε με σκηνικό wc και το Milch να κάθεται στην κρυστάλινη και ρουμπίνινη χέστρα του και να κλάνει και μετά να σηκώνεται να τραβάει το καζανάκι και να πλένει το ποπούδι του στην μπανιέρα!

Το Milch φορούσε το τζόκει του και χόρεψε το τραγούδι του μαζί με τους χορευτές του με το μοναδικό τρόπο που μόνο το Milch ξέρει να χορεύει! Πρωταγωνιστής της βραδιάς μετά από το Milch βέβαια γιατί το Milch είναι το πιο σημαντικό απ'όλα ήταν το αρκούδι του Milch που στην αρχή το Milch το έκλανε και το έχεζε και μετά το έκανε σβούρες στον αέρα χορεύωντας!

Το Milch είναι τόσο έξαλλο που πάει από τώρα να ξεκινήσει τα σχέδια και τις πρόβες του για την περσυνή Eurovision του 2011!

Ο Alexfarter χτες στην Eurovision καθόταν με κουκούλα για να κρυφτεί από το Milch!

Το Milch από τα νεύρα του ξέχασε να πει ότι χτες άλλαξε η χρονιά επειδή ήταν Πρωτοχρονιά!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

mariposa είπε...

καλημερα..ευχομαι του χρονου με πρωτια!!!! κισσ

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ:))))

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Μη μασάς.... έτσι και αλλιώς όλα στημένα ήταν.....
Καλό Σαββατοκύριακο!!!