Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τμήμα Εισαγωγών Εξαγωγών!

Το Milch έχει να σας παρουσιάσει και άλλα νέα είδη κλανιών που είναι η κλανιά χαρτόνι που ακούγεται σαν να σκίζετε χοντρό χαρτόνι από κουτί πίτσας! Και η κλανιά σάπια σταφύλια που βρομάει σαν σάπια σταφύλια!

Το Milch έκανε ανοργάνωση του Υπουργείου του και στο Τμήμα Αποχετεύσεων έχεσε προιστάμενο το Affe-käfer που το ξεκουβάλησε από το Τμήμα Εισαγωγών Εξαγωγών! Το Affe ρουφάει από τις χέστρες του Υπουργείου ενέργεια με μια εντέρινη προβωσκίδα που ξεπετάγεται από το ποπούδι του και μετά φτύνει το απόβλητο της χημικής επεξεργασίας της ενέργειας, μια χλέπα! Και κάνει χχχΧΧΧΧΡΡΡΡρρρρρπππΠΠΠΘΘΘΦΦΦΤτθθθθ και εκτοξεύει το πηχτό χλεμπόνι από το στόμα του! Μετά το Affe κάνει ξαναρούφιση της προβωσκίδας και βγαίνει έξω και προκαλεί κόψιμο και επιτακτικές κλανιές στους υπόλοιπους υπάλληλλους!

Το Milch χρειάστηκε πολύ χρόνο και πέρασε από audition πολλά käfer για αυτή την θέση για να επιλέξει το κατάλληλο! Και διάλεξε το Affe που ήταν από το Τμήμα Εισαγωγών Εξαγωγών γιατί και τώρα Εισαγωγές Εξαγωγές κάνει! Ρουφάει την ενέργεια και κάνει Εισαγωγή! Φτύνει το χλεμπόνι και κάνει Εξαγωγή! Μετά μεταδίδει την ενέργεια και προκαλεί κόψιμο και επιτακτικές κλανιές και κάνει Εξαγωγή! Και αυτός που εισπράτει την ενέργεια κάνει Εισαγωγή!

Το Milch επίσης σας ανακοινώνει ότι η κύρια γραμμή λεωφοριακών συγκοινωνιακών γραμμών της Käferland δεν θα κάνει πια τέρμα στην στάση Άγρια Ποδαρίλα αλλά στην στάση ΜΜΜ Σκουπίδια!

Το Milch παρεκτρέπει όλους εσάς να συμμετέχεται στον ετήσιο διαγωνισμό κουράδων και να στείλετε φωτογραφίες με τις κουράδες σας στο Milch για να τις δώσει στην κρητική επιτροπή και να αποφασίσουν ποια είναι η καλύτερη κουράδα και ο νικητής θα κερδίσει για δώρο ένα απόβλητο από το Affe, μια χλέπα!

Και επειδή το Milch ξέρει ότι στην χώρα σας έχετε οικονομική κρίση σας προσκαλεί να δώσετε εξετάσεις για την εισαγωγή σας στην Käferland όπου η οικονομία ανθίζει και το νέο νόμισμα του Milch η Σκατούλα κάνει θράυση! Οι Σκατούλες είναι φτιαγμένες από αποξηραμένα και προσεκτικά επεξεργασμένα κουράδια Milch στο Εθνικό Νομισματοκτοπίο της Käferland και κόβονται σε μικρές στογκυλές Σκατούλες! Μία Σκατούλα αντιστοιχεί σε 700 Ευρώ! Όπως βλέπετε και μόνη σας τα Ευρώ δεν πιάνουν μία μπροστά σε μια Σκατούλα και το Milch δεν επιτρέπει να διαρέουν οι Σκατούλες εκτός της Käferland για να έχουν μόνο οι προσεκτικά εκλεγμένοι κάτοικοι της Käferlandτο προνόμιο να διαλάσονται με Σκατούλες!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

2 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Την καλησπέρα μου!!!! Ελπίζω τώρα που ξανάρθες να μείνεις κιόλας και να σε βλέπουμε συχνότερα!!!! Φιλιά!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πέρασμα μου για να μάθω νεα σου και να ευχηθώ καλή εβδομάδα να αρχίσει απο αύριο για όλους μας.