Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η γιορτή των ποδαριλωμένων και η συνταγή του Αγιου Βαλεντίνου!

Το Milch ως γνωστό έχει άπειρες θαυμάστριες που θαυμάζουν την κορμοστασιά του και την ομορφιά του και την εξυπνάδα του και το ποπούδι του και τις πορδίτσες του και τα κουκούδια του και τις χλέπες του και τους μήκυτες στα ποδαράκια του και τα πυχτά μυξόνια του και όλα τα υπόλοιπα καλά που έχει το Milch!

Όμως οι κατάσταση μερικών θαυμάστριων του Milch έχει ξεπεράσει τα όρια του θαυμασμού και έχει γίνει υστερισμός και φέρνει το Milch σε δύσκολη θέση γιατί σήμερα δυο θαυμάστριες του Milch επειδή το Milch παραμένει πάντα πιστό στην γυναίκα του την Σκιουρίνα έκαναν ακραία πράγματα!

Πρώτα η μια θαυμάστρια του Milch εν έξαλλη κατάσταση έκλεψε τη μία ποδαριλωμένη κάλτσα του Milch για να έχει πάντα μαζί της την εξέσια ποδαρίλα του Milch και το Milch την κηνυγούσε έξαλλο στους δρόμους για να πάρει πίσω την κάλτσα του επειδή η κάλτσα του έκανε ζευγάρι με μια άλλη ποδαριλωμένη κάλτσα και του Milch καθόλου δεν του αρέσει να χωρίζει τα ζευγάρια!

Και όσο το Milch κηνυγούσε έξαλλο την έξαλλη θαυμάστρια του για να πάρει πίσω την κάλτσα του μια δεύτερη έξαλλη θαυμάστρια του πήγε και του έκλεψε και την δεύτερη ποδαριλωμένη κάλτσα του καλτσικού ζευγαριού! Το Milch ζει μεγάλο δράμα!

Για αυτό το Milch στενοχωρημένο όπως ήταν αμόλησε μια κλανιά που δεν είχε ξανακάνει την κλανιά πέρλες που είναι σαν να σου βγαίνουν από τον κώλο πέρλες! Και αυτή η κλανιά βρόμισε πρώτα πίτα μετά γύρος και μετά άγρια σκουπίδια!

Το Milch έγινε πολύ έξαλλο με αυτή την μπόχα και έκανε μια πορδή πάπια που ήταν προυακ προυακ!

Το Milch ακόμα προσπαθεί να πάρει πίσω τις ποδαριλωμένες καλτσούλες του και για αυτό ζητάει την βοήθεια των αμέτρητων φαν του και τους παρακαλάει όποιος πιάσει αυτές τις έξαλλες φαν του Milch να πάρει πίσω τις ποδαριλωμένες κάλτσες του Milch και να τις επιστρέψει στο Milch και να μην μπει στον πειρασμό να τις κρατήσει για να έχει δίπλα του την εσάνς ποδαρίλας του Milch!

Και τώρα η συνταγή που το Milch σας υποσχέθηκε για τον Άγιο Βαλεντίνο για ένα ρομαντικό δείπνο!

Παίρνεται 2 γκρι ή μάυρες κάλτσες του Milch που πουλιούνται στο αυθεντικό käfershop του Milch στην Käferland που βρωμάνε ποδαρίλα! Μετά γεμίζετε προσεκτικά τις κάλτσες με 150 γραμάρια φρέσκο ψιλοκομένο σκατό Milch, 150 γραμάρια κολώδης κουκούδια Milch και 10 πράσινες χλέπες Milch και τις ψήνετε στον φούρνο για 12 λεπτά! Μετά τις βγάζετε από τον φούρνο και τις βάζετε σε ένα πιάτο σχηματίζωντας καρδιά και γαρνίρεται με σαντιγύ τσίρλας 3 ημερών Milch!

Καλή σας όρεξη!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

8 σχόλια:

Leviathan είπε...

kali evdomada! :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλε ήρθα να δηλώσω κακιούλες στη γιορτή του Βαλεντίνου γιατί δεν την χωνεύω όπως και κάθε ειδική μέρα μα και να σου πω οτι συγχίζομαι για όποιον λέει άσχημη κουβέντα για το σκύλο μου..Άντε βρε ..επειδή έχω καλή καρδιά σου δίνω άφεση ..

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ετοίμαζες και χάθηκες? χαχαχα!
Άξιζε τον κόπο!!!
Δώσε τα ονόματα των εν εξάλλω φαν σου κι αν σου βρίσκεται και καμμιά περιγραφή και θα αμολήσω την δαιμονισμένη γάτα να τις φάει...

Φιλιά :)))

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Αχ καημενούλη τι τραβάς κι εσύ!!! Είδες τι κάνει η πολύ δημοσιότητα;
Ελπίζω να τις βρεις και να τις ξανακάνεις ζευγάρι!!!!
Καλά η συνταγή άπαιχτη!!!!! Φιλιά και καλησπέρες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι αυτα τα αηδιαστικα και κουλα που γραφεις;

Μικρός Μπετόβεν είπε...

μαι γκαντ, ένα μπλογκ που ειδικεύεται σε πορδές και σκατά. Δεν ξέρω αν πρέπει να χεστώ απ τη χαρά μου ή να αφήσω τη γνωστή πορδή θλίψης, που μυρίζει τόσο υπέροχα που σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο και να θαυμάσεις το λετπό της άρωμα.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΓΩ:))))ΑΠΑΙΧΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ.

Leviathan είπε...

kali evdomada! :)