Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η νέα κλανιά Θ, η οντισιόν και το χειρουργίο!

Σκαθάρες και κάνθαροι υποδεχτείτε το Mmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilch! Εννοείτε ότι το Milch ξέρει πόσο πολύ σας έλλειψε για αυτό μην του γκρινιάζεται γιατί το Milch το ξέρει ήδη και πολύ το κουράζεται και το Milch θα φύγει και μετά εσείς θα κλάνετε μόνοι σας!

Το Milch σας ειδοποιεί ότι από την Δευτέρα ξεκινάει οι ελληνικοί οντισιόν του "Όταν έκλασε η Νίτσα" για την ελληνική σειρά που θα προβαλθεί στην Ελλάδα από την νέα σεζών! Το Milch ψάχνει για πρωταγωνίστρια μια νέα κλανιάρα με τσουπωτό ποπουδάκι για να κάνει ατραξιόν στις κλανιές που θα βγάζει η Νίτσα και με φουσκωμένο και συνέχεια γεμάτο εντεράκι! Το Milch για τον ρόλο του Alex Farter από την μία θέλει να βάλει τον Alexfarter τον τρισάθλιο κωλορωσοπόντιο να τον παίξει και από την δεύτερη δεν θέλει γιατί δεν τον χωνεύει για αυτό το Milch ζητάει έναν Έλληνα που να μοιάζει στον Alexfarter! Και όλο το καστ της ελληνικής σειράς "Όταν έκλασε η Νίτσα" πρέπει να έχει στοιχειώδης γνώσεις käferλανδικών!

To Μilch συνχέστηκε γιατί ένας φαν του Milch του είπε ότι το Milch γεννάει αβγά αλλά το Milch δεν γεννάει αβγά γιατί το Milch είναι θυλαστικό! Αν το Milch δεν είναι θυλαστικό τότε γιατί είναι Milch αφού είναι Σκαθάρι Γάλακτος; Αχ το Milch έχει κουραστεί τόσο πολύ με την αμάθια και την κουτοσύνη των ηλίθιων και αμαθών και κουτών φαν του!

Το Milch σήμερα θα σας μιλήσει για την πορδοκλανιά Θ! Όπως είναι το ποπουδάκι με την ποπουδοτρυπίδα βγαίνει ταυτόχρονα μια κούφια και μια βρωντερή! Η κούφια είναι το Ο και η βρωντερή είναι το -! Όποιος από εσάς επειθυμεί μπορεί να στείλει ηχογραφημένη μια κλανοπορδή Θ στα Γραφεία Διαγωνισμών του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Πορδών, Κλανιών και λοιπων Αερίων της Käferland και θα κερδίσει ένα 7ήμερο σκα στο 19πορδο ξενοδοχείο του Käfercity Χρυσές Κουράδες που είναι σπα σε φρέσκο βιταμινικό σκατό Milch και για αυτό λέγεται σκα!

Και επειδή το Milch είναι πάνω από όλα επιστήμονας και χειρούργος εγκενιάζει σε 2 βδομάδες αυτού του χειμώνα που πλέον έχει μπει για τα κακά την νέα πτέρυγα του Käferλανδικού Νοσοκομείου του Käfercity "Όσιος Σκαθάριος" για την χειρούργιση του χοντρού εντέρου με ακόμα περισσότερα σύχγρονα μέσα για να απελευθερώνονται οι πορδίτσες από τα πορδοστούμπια και τα σφηνωμένα κουράδια από τα σκατοστούμπια!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Το Milch έχει να σου θέσει την ρομαντική ερώτηση αν τα κουράδια σου έχουν άραγε διασταυρωθεί ποτέ με του Milch!

mahler76 είπε...

θέλουμε το Milch στο Σύνταγμα να κλάνει τα ΜΑΤ.

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Milch,
καλώς όρισες!!!!!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι που είσαι εδώ πάλι!!!! Φιλιά πολλά!!!!