Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τα πατουσάκια!

Το Milch θα σας μιλήσει σήμερα για πατουσάκια που το Milch ξέρει πόσο σας αρέσουν γιατί σας αρέσει η εσάνς ποδαρίλας!

Το Milch ξύπνησε το πρωί με πολλά νεύρα γιατί το Milch ήταν με το σκατό στον κώλο και ήθελε να πάει στο wc αμέσως αλλά δεν μπορούσε γιατί αν έκλανε για να εκτοξευτεί κλάνοντας τότε θα του έφευγε και το κουράδι που του τσιμπούσε το ποπουδάκι! Για αυτό το Milch αναγκάστηκε να σφίξει τα κωλομέρια του και να πάει στο wc του περπατόντας για να μην έχει απώλια σκατού!

Όταν το Milch βγήκε από το wc του τα πήρε στην κράνα με την υπηρέτρια του την Σκιουράνθη γιατί δεν του είχε φτιάξει καφέ από αλεσμένο σκατό Milch και το Milch πήρε το ζουμερό κουράδι από τον πάγγο και της το πέταξε στο κεφάλι!

Το Milch μετά αμόλησε μια βρωντερή πορδή για να εκτοξευτεί από την ανοιχτό παράθυρο και να πάει στην Käferland αλλά το Milch έφαγε τα μούτρα του γιατί το παράθυρο δεν ήταν ανοιχτό γιατί η Σκιουράνθη δεν το είχε ανοίξει όπως κάθε πρωί για να είναι έτοιμο να εκτοξεύετε το Milch στην Käferland και το Milch έφαγε εξαιτίας της τα μούτρα του και παραλίγο να του τραυματιστεί η δεξιά καιρέα!

Και το Milch από τα νεύρα του απέλυσε την Σκιουράνθη για να μάθει άλλη φορά να είναι ανυπάκουη στο Milch και πρόσλαβε στην θέση της την Σκιουράνια!

Και ρωτάει γιατί έχει κόλημα με τα υποκοριστικά αλλά για αυτό φταίει το κουκούδι του Milch γιατί έτσι έλεγε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

3 σχόλια:

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Καλά της έκανες, να μάθει άλλη φορά!!!!
Την καλημέρα μου!!!!

PiciFriki είπε...

ππρρρρρρρρρρ

PiciFriki είπε...

καλό καλοκαίρι!